:: |
Autor |
Poruka |
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Volite li plesati.
Da li vas momak plese sa vama kad ste zajedno u disku ili da li vas je odveo u neki restoran sa ozbiljnom muzikom i zamolio za ples.??
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Ja obozavam da plesem i da igram uopste(profesionalno se bavila baletom do skoro), ali moj dragi, to "sporo igranje" ne vari bas najbolje! Za nasu svadbu, za prvi nas ples, dobila sam upalu misica, jer sam naravno, ja vodila igru! Sreca, niko od prisutnih nije primetio na mom licu napore, iako sam izgledala da mi je neko dao da izbacim iz benca 150kg! Tako da, vise takve "ispade" ne planiramo!
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Aha imamo i mi to ovde
E pa plesala sam sa deckom ne valcer nego neka balada i za divno cudo znao je da plese
Volim da igram i stvarno uzivam kada u disku djuskam sa drugaricama ali isto tako volim da plesem....
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
jao bas nisam razmisljala o tome... ali kad bolje razmislim u diskoteci... mada ako pozeli nesto konkretno da me pita (npr. prosidba) onda naravno da bi bilo lepse u nekom lepom i romanticnom restoranu...
|
|
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
volim da plesem plesala sam sa momkom ali u diskoteci u glavnom
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
*jovance* Veštica
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 1952 Mesto: los angeles, socal
|
|
obozavam da igram, i decko uvek igra samnom.......to je neki standard za mene, jer nema nista gore nego kad odemo negde i kada se igra.........a on sedi sam i ceka da se pesma zavrsi......
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
obozavam da plesem...cak se tim i profesionalno bavim...u tom bas uzivam
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
On zna da plese, a ja se trudim da ga ne izgazim suvise.
|
|
|
|
|
|
CatchTheWreck Jecika_84 muz No.2
|
Godine: 43
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 6273 Mesto: Cataro
|
|
ja nemam pojma da igram..... trazim uchiteljicu.....
u potpisu..... woljan da uchi.....
|
_________________ u ziwotu wodi rachuna kome cesh
dopustiti da ti se priblizi,
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
|
|
|
Villy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 157
|
|
Ja najbolje igram , kad malo popijem , salim se. Volim da igram, i ne igram lose, ali problem je u devojkama koje nemaju veze za igrnjem. I onda kao sto rece knknpnkn , ja vodim, i ispadam budala koja se baca, a drugarica/ devojka sa kojom igram mase rucicama kao da se davi. Jednostavno tesko je da se poklopis sa nekim u igranju...
p0z
|
|
|
|
|
|
ambrozija Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Jun 2004 Poruke: 87
|
|
Ja bas volim da plesem i super mi je kad decko isto zna. Jednom sam isla na casove plesa sa drustvom dok smo bili u gimnaziji i tamo je dosao neki decko iz skole koji mi se svidjao. Nisam ni sa kim lepse plesala nego tada sa njim. Nas ples je bio rumba, to smo mnoooogo dobro igrali. On je kao vodio, a ja sam ga pratila i onda je rekao da ja kao da citam misli...A ja kako i ne bih kad sam bila do usiju zaljubljena, disala sam u istom ritmu sa njim...))
|
|
|
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
gdje god da se pojavim napravimo lom plesom,glavne smo,ne da se hvalim al je istina............nigdje se nisam učila plesati ali oboževam to a i znam,mnogo puta imala sam priliku plesati za plesne grupe ali neznam što to nisam još danasdan probala,....trebala bi
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|