:: |
Autor |
Poruka |
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Svaka cast...
Sve naj,naj bolje i da sto pre stignes na osmi spratic
Veliki Cmokic za tebe
|
|
|
|
tijance1984 Šef kuhinje veca kuvarica
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 5095
|
|
Nemam sta da kazem osim toga da sam zakljucila da kuckas i nogama (ili je mozda nesto drugo u pitanju )
Dzaba tebi penjanje na visoko,vecama visina nije problem
Sve najbolje u daljem druzenju,zelim ti jos puno,puno postica i mnogo veca za petama 8)
ljubac od mene :redlips2:
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
cestitam boky!!!! al si ti uzeo maha....ne znam ni u kom si me trenutku presao!!!
:wav: :wav: :wav: :wav: :givemea: :givemea: :givemea: :givemea: :givemea: :givemea: :givemea: :givemea:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
svaka cast Boky (BRAVo)
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
Hm........ali ti nije visoko gore???
Nemoj sad da se baciš.....čuvaj mi neku sobicu gore.....
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Cestitke i od mene. Svaka cast i sve najbolje
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
katarina Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 25 Maj 2005 Poruke: 1627
|
|
Srce, cestitam ti i ja. Svaka cast na ovolikim posticima. Necu nista vise da ti pricam, jer sve znas...
|
_________________ Samo je jedan kutak svemira koji sigurno mozemo popraviti, a to smo mi sami.
Poslednja prepravka: katarina on Čet Avg 18, 2005 8:25 pm; ukupno izmenjena 3 puta |
|
|
|
|
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄
|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
|
|
Bebo moja najsladja, želim ti da prodješ još puno spratova i da na njima ostaviš nasmejane tragove kao i na ovima do sada...
Ljubim te!!
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
|
|
|
|
|
*jovance* Veštica
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 1952 Mesto: los angeles, socal
|
|
Boky svaka cast. Cestitam ti na ovom uspehu. Samo napred........ :drinking: :bday: :Fade-color :multi: :smilecolros: :redlips: :band: :smeker: :vezbe: :surf: :sok: :kapa: :sareniauto: :panker: :460: :470:
|
|
|
|
|
|
S*A*S*A Alll rights reserved
|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija
|
|
Blizanac sve naj bolje i samo tako nastavi
|
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
da ne bih sad duzio i pozdravljao svakoga posebno zelim da se svima zahvalim na odvojenom vremenu za pisanje cestitke ..
Hvala:
-vive
-tijance1984
-zilika
-Sascha336
-tamara111
-gaga021
-katarina
-bLaCkLaDy
-*jovance*
-Sale30
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|