:: |
Autor |
Poruka |
dragan13 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 152 Mesto: Mol
|
|
Kako izdrzavate erupciju reklama na nasim televizijama, narocito na Pinku?
Da li se i vama desava da posle desetak minuta reklama zaboravite sta ste uopste i gledali pre njih?
Da li verujete u te "soda efekte", "plava zrnca", "nemacke mehurice" i slicne gluposti koje nam plasiraju iz dana u dan... dok ne poludimo.
|
_________________ ...:::... RADIO ADA FM 107,7 MHz ...:::... |
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
Cinjenica je da televizije,a Pink pogotovo,zgrcu velike pare od tih reklama.
Malo se laze,maze...pa ko nasedne-kupi
Licno,vise cenim preporuku od bilo koje i bilo kakve reklame...
Sa druge strane ima i onih saljivih i simpaticnih koje me slatko nasmeju
Ne smetaju mi preterano...osim kada ih udenu usred filma...i to traje,i traje...toliko,da zaboravim sta se desavalo pre njih
E,to me izludi
|
|
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Zavisi kako koja reklama ali nekad stvarno umeju da preteraju i to me uzasno zivcira
|
|
|
|
vdjuric Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Nov 2004 Poruke: 46 Mesto: Bijeljina
|
|
Na svu srecu, u poslednje vreme, i kod nas se pojavljuju dobre i kvalitetne reklame. Iako dobar deo nasih kompanija za to koriste usluge stranih agencija za marketing, postoje i kvalitetne domace agencije.
Sve u svemu, nemam nista protiv lepe reklame, ali zato kad cujem onog lika "Marija! Opljackani smo!" (iz reklame za neko sredstvo za pranje vesa) prosto se najezim...
|
|
|
|
|
|
jeka_ks GiGijeva miljenica
|
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac
|
|
Ponekad stvarno preteruju a zna se ko naravno pink,malopre je bila raklama za mb pivo Alen i Brega to je ok ali ovi praskovi i ostalo je grozno
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
|
|
|
|
Kao vrhunac gluposti i neoriginalnosti izdvojio bi reklamu za neki popust u 1.MAJU Pirot, doduse Pink to ne emituje ali sam je zapazio na RTS-u. Ono je strasno, nisam mogao da verujem da tako nesto neko moze da snimi a tek da emituje
Kao, mladic i devojka setaju ulicom i onda on nju pita: Jesi li cula prvomajci daju popust... onda mala psiholoska pauza pa u istom kadru on ce da zakljuci sledecim recima: Prvi maj Pirot. UZAAAAS.
A one Bioklinike su posebna prica, pitam se samo koliko placaju te maratonske promocije njihovih preparata.
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
jao najvise me nerviraju one reklame za deterdzente i za praskove za pranje...
sta mislite da tako lako,bez ribanja,samo sto cemo staviti taj deterdzemt u vodu i mrlje ce odma nestati,da se tako lako mogu oprati masnoce koje su se jos + i osusile na tanjiru?
ma daj... ko jos veruje u tako nesto?
|
|
|
|
|
|
sheba_diesel Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 183 Mesto: Beograd
|
|
Nadam se da ce bar RTS kada pocne da naplacuje pretplatu smanjiti broj reklama na minimum.
U stvari najvise iritira sto se iste reklame vrte mesecima,pa cak i ako su na pocetku kojim slucajem bile zanimljive ili smesne postale su JAAAAAKO iritirajuce
|
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Pa lepo, kada pocnem da gledam neki film oko 1 nocu i kada pocnu reklame, izgasim televizor i spavam
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
Primetila sam kad se daje neki pokvalitetni film onda pretrpaju reklamama, stvarno je nemoguce da izgledas film onako normalno da u stopi pratis dejstvo filma. pobogu covece na svakih 5 minuta reklame..ma kolko bile dobre reklame je odvratnoo..grrrrrr
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
patriot_girl_90 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Avg 2005 Poruke: 19 Mesto: Banja Luka
|
|
samo pogledajte ljubav, navika i panika i bice vam sve jasno...serija traje 15min, a ona je (REKLAMAMA) produze na 45min!! kada se to desi jednostavno poludim i trudim se da ne gledam vise tu televiziju, uopste.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evo stupio je na snagu Zakon o oglasavanju pa se nadam da sada vise nece biti preterivanja kada su reklame u pitanju! Zivi bili pa videli!
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|