:: |
Autor |
Poruka |
Lemi Odomaćeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Avg 2004 Poruke: 1424 Mesto: Somewhere in the state of Srem - Vojvodina
|
|
|
|
|
CAMO_PEJB Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Maj 2005 Poruke: 495
|
|
Fala bogu da je neko napravio ovako nesto. Smucila mi se bre vise ona zaba
|
_________________ Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedish opet si retardiran.! |
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Joj a ja je skroz gotivim
Ali ubila sam je na mrtvo ime
|
|
|
|
mixxx05 Iskusni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 786 Mesto: Novi Sad
|
|
E letele su glave!
Zabetina mi se smucila kad je jedan drugar prebacio na telefon ceo taj video i pustao ga petnaest puta za redom! Mozak mi se pomerio! Ali osveta je moja
|
_________________ I've told you this once before, can't control me!
If you try to take me down you're gonna break! |
|
|
|
|
lovra Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Avg 2005 Poruke: 23
|
|
lol,kraljevski!lemi,donu sremacke mafije,svaka cast,bolji link nisam video...vec...nedelju dana
|
|
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
E pa sto svi mrze zabicu??????
Jadna zaba...jeste da je malo luda....al' jadna
|
|
|
|
lovra Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Avg 2005 Poruke: 23
|
|
hehe,ma ok je zaba,pogotovo onaj spot ako ste videli,ali ipak je treba malo sa vremena na vreme palicom pocesati po kapici...
|
|
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Jeste li videli kako sam joj piiiiip kevu
Ubih žabu, neće ona mene vise da nervira...
|
|
|
|
|
|
fatboy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Jun 2005 Poruke: 246 Mesto: Banjaluka, RS
|
|
Njam njam, zablji batak
|
|
|
|
|
|
dare_987 Upućeni član
|
Datum registracije: 26 Jun 2005 Poruke: 394
|
|
Konacno!!!
Aaaaaaaaaaaaaa..... kako me iritira ta zaba. Umlatio sam je samo tako. Sledeci put kad je vidim na TVu, samo cu da odem na ovaj sajt, i............
The frog is dead
|
|
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
|
|
Vi ste jedne ubice ludih zaba
A sto moju Zabicu niko ne voli
|
|
|
|
gaboon_viper Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Avg 2005 Poruke: 140
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|