www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Tarantula - Mracni vitez
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 03, 2004 8:20 pm    Naslov poruke: Tarantula - Mracni vitez Na vrh strane Na dno strane

Što mislite o tarantulama?

Edit by BabyG

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 04, 2004 9:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja vec nekoliko godina imam Tarantulu....Posto je moj sin zaljubljenik gmizavaca...reptila i ostalih egzoticnih zivotinja...a alergican na normalne zivotinje reslili smo da mu kupimo ( na njegovo veliko insistiranje ) Tarantulu...Ja sam se bojala i na samu pomisao na pauka ali mogu da vam kazem da uopste nisu strasni...meni je moj Smithii cak i sladak...ko jedno malo cupkavo klubence....ne plasim se da mu cistim terarijum i da ga hranim....a kad vidim malecnog pauka padam u nesvest....ludo zar ne....

evo vam fotkice mog pauka.....

Mala_Zvezdica
Interceptorov Kikiriki
Interceptorov Kikiriki

Godine: 42

Datum registracije: 21 Dec 2003
Mesto: Frankfurt - Zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 04, 2004 6:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja mislim da bih crkla od straha da se stvori pored mene.
gledajuci sliku, sam se sva najezila!!!! [-X

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 04, 2004 7:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cini ti se zvezdice....zaista nisu tako strasni...cak mogu da pomognu da se malo oslobodis fobije....

Mala_Zvezdica
Interceptorov Kikiriki
Interceptorov Kikiriki

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 04, 2004 9:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jes, pa mozes odma napraviti termin za sahranu.

NINANENA
Veštica
Veštica

Datum registracije: 15 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 06, 2004 7:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

aha ne plasis se ti njega,a ako ti pobegne dok cistis to stakleno cudo?????!!!!!

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 06, 2004 9:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa njega neno prvo izvadim iz terarijuma....stavim ga u kutiju dok ja cistim terarijum.....pa i ako pobegne nece daleko...tu je u sobi pa cu ga uhvatiti...nije on bas spidi.....cak je i nezan....znas li da ako padne sa visine od samo 20 cm moze da se rasprsne.....
miroljubiv je...slobodno smem da gurnem ruku u terarijum...on i ne mrda....ne napada....ne znam zasto ih se ljudi plase....ja sam se nekako navikla na njega....sad je ko clan porodice...hehe....
a pokazi mi mlog paucica....jooooj sva se najezim i umirem od straha.....

NINANENA
Veštica
Veštica

Datum registracije: 15 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 06, 2004 12:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a kako ga stavljs u tu kutiju klestima ili gvozdenim rukavicama

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 06, 2004 12:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hahaha...ma bre kasikom......podignem ga kasikom i prenesem u kutiju....

Mala_Zvezdica
Interceptorov Kikiriki
Interceptorov Kikiriki

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 06, 2004 7:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jer ga uzimas u ruku mislim dali ti se seta po telu? Confused

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 06, 2004 10:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne...e to stvarno ne smem....samo ga lagano podignem povecom kasikom i prenesem....a ima ljudi koji ih uzimaju u ruke...samo to se stvarno ne bih smela usuditi....toliko hrabra ipak nisam..

kice
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 53

Datum registracije: 25 Jul 2004
Mesto: Vojvodina Titel

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 06, 2004 10:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas je lep,jeste da mi je zena odma pobegla i sva se najezila ,al meni se dopada volim da ih posmatram i da se divim njihovom umecu pletenja....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Tarantula - Mracni vitez Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon