:: |
Autor |
Poruka |
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Sta mislite o ovom stilu?
Meni se u pocetku nije svidjao, ali u poslednje vreme nailazim na mesta koja su *obojena* crnom gotikom i ne izgleda lose.
Najvise mi se svidja sto se tu cene antikviteti, sto je dobro, jer cuvaju proslost od zaborava.
Nemam sada slike, ali cu uskoro postaviti da pogledate, i nadam se da cete se sloziti sa mnom.
Pozdrav.
|
|
|
|
|
|
zeko2005 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Okt 2005 Poruke: 55
|
|
nikad cuo, pa ako nesto neko zna, neka napise
|
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
|
|
Maja S. je napisao/la sledeće: | Sta mislite o ovom stilu?
Meni se u pocetku nije svidjao, ali u poslednje vreme nailazim na mesta koja su *obojena* crnom gotikom i ne izgleda lose.
Najvise mi se svidja sto se tu cene antikviteti, sto je dobro, jer cuvaju proslost od zaborava.
Nemam sada slike, ali cu uskoro postaviti da pogledate, i nadam se da cete se sloziti sa mnom.
Pozdrav. |
+++++ Evo fotki grupa koje preferiraju ovakav stil +++++++++++
+++++ Mozda ce vam se i dopasti ++++++++++++
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
|
|
Ovo su uglavnom nase domace grupe koje sam pronasla:
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
klopi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Mar 2005 Poruke: 74
|
|
Misli li se na ovo: ? odnosno ovakav stil
|
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
|
|
Pa mislim stvarno....vreme je bilo da je nekom poznata i ova tema.
Da, tako nesto. Hvala.Pozdrav.
|
|
|
|
|
milanche_81 Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 323
|
|
Ima toga u Nemachkoj koliko hocete. Zna da izgleda veoma zanimljivo, ali samo ukoliko se ne preteruje.
|
_________________ Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu... |
|
|
|
|
tyupou Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 85
|
|
kao dekoracija, sminka, ponekad da, ali kao nacin zivota NE
|
|
|
|
|
|
glumac86 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 07 Apr 2006 Poruke: 111 Mesto: SCG
|
|
E za to nisam cuo...cccc....bas sam neuctiv! L O L ! :d
|
_________________ NISTA OD TOGA |
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Nisam pristalica tog stila,ali mi se svidja....
|
|
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Ima mnogo lepih slika...Kao ove naprimer:
|
|
|
|
|
|
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342
|
|
Gledala sam na netu neke slike gothic stila, i sviđele su mi se neke, ima masu umjetničkih, a ja volim sve što u sebi ima umjetnosti dok ima i masu odvratnih, gadnih, sa presiječenim rukama, glavama, nogama, krvavim tijelima... Ka' što je reka' lik gore, ne podržavam to kao način života, onda mi je glupost, ka' neka sekta... Znači, samo mi se sviđaju neke slike, dok sam uvjerena da kad bih viđela ovo uživo da bih se začudila i pomislila da je neka sekta u pitanju...
Evo vam i neke slikice od mene...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|