:: |
Autor |
Poruka |
onua Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jun 2004 Poruke: 467 Mesto: under the sky
|
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
dobar firewall ,jedan od boljih
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
Locutus Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 03 Maj 2005 Poruke: 124 Mesto: Novi Sad
|
|
Kerio je ipak moj favorit što se tiče firewall-a
|
_________________ We are the Borg
Resistance is futile
|
|
|
|
|
skora Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 24
|
|
Locutus je napisao/la sledeće: | Kerio je ipak moj favorit što se tiče firewall-a |
i moj takodje
|
|
|
|
|
|
J45TR38 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Maj 2005 Poruke: 18 Mesto: [M(GER)|NS(SCG)]
|
|
Zone-Alarm je po mom misljenju los, imao sam ga jedno vreme, ali uvek mi je pokazivao napade, negde oko njih 800 dnevno, izgleda da mi je stalno skenirao port-ove
|
|
|
|
|
|
lady_bgd Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 87 Mesto: Beograd
|
|
Imate li problema sa novom verzijom? Ja sam je instalirala i deinstalirala vrlo brzo ... Pravio mi je probleme sa AV.. Inace imam KAV i nisam zelela da aktiviram ZA AV... Stalno mi je izbacivao greske tipa .. nemate aktiviran AV ... e da.. i iskljucila sam mu Spy kontrolu ... i tu me je opominjao .. pff ... bas me je nervirao
|
|
|
|
|
|
MilosJS Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 778 Mesto: Sid
|
|
Ne svidja mi se ZoneAlarm. Usporava mi sistem. Nisam zadovoljan antivirusnim modulom. Moj favorit je Norton. Pogledajte ovu temu. Tu se nalazi test sigurnosnih paketa. Jeste da je po testu ZoneAlarm najbolji ali meni se licno ne svidja. Ja bih titulu "Nas izbor" dodelio paketu Norton.
http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=12499
Pozdrav,
|
|
|
|
|
|
Masterix Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 16 Apr 2005 Poruke: 196 Mesto: Sombor
|
|
Kerio je moj favorit ali sam i sa zone alarmom bio zadovoljan
|
|
|
|
|
|
dare_987 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 26 Jun 2005 Poruke: 394
|
|
Meni se taj novi Zone Alarm ne svidja uopste. Sve kontrolise, cak i onda kad ne bi trebalo, a anti-spyware opcija je katastrofa (obrisao mi GameSpy Arcade i Shareaza-u, pa sam morao da ih ponovo instaliram)
|
|
|
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
Black Ice Defender, mi je jako dobar mislim i mn bolji nego zone alarm
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
a_l_e_x Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Jun 2005 Poruke: 1
|
|
Koristim ga jako dugo i zadovoljan sam sa njim! Po meni je jedan od boljih!!!
|
|
|
|
|
|
svercerce Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Sep 2005 Poruke: 9
|
|
vrska nema ovaa programava..ja imam doma na kompjuterov i mi koci kako traktor..neznam sto mu e..
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|