:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Nova vrsta bikinija opremljenog malom elektronskom napravom, koja zvoni svakih 15 minuta da bi one koje se sunčaju upozorila da je vreme da se okrenu na drugu stranu, zvanično je predstavljen u najpoznatijem engleskom letovalištu Brajtonu. Prodaja bikinija započeće iduće nedelje, a kako se predviđa, nešto slično uradiće se i za muškarce. Pored toga što omogućava ujednačenost boje kože, „merač vremena za sunčanje ne dozvoljava ljudima da zaspe na suncu, tvrdi njegov izumilac. (RTS)
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
e svasta ce se i u ovom svetu napraviti .. pa koji ce mi djavo ta naprava .. ako cu da se suncam valjda znam kolko mi treba otprilike a i na kozi se oseti kad pocne da przi da je vreme da se promeni strana
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
nesonene Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 52
Datum registracije: 05 Maj 2005 Poruke: 151

|
|
pa i nije losa ideja ako djeluje......pogotovo sto danasnje sunce cesto napravi nezeljeni efekat...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|