:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Ovog leta na jadranskim plažama sve je manje devojaka s otkrivenim guzama u tangama, a u Velikoj Britaniji tek svaka peta žena nosi seksi gaćice. Džetseterka Džodi Marš, koja u svom ormaru ima čak 500 tangi, izjavila je da su one izašle iz mode i da sada nosi samo „velike gaće. Nekada su seksi gaćice nosile samo striptizete i brazilske plesačice sambe, ali sve se preokrenulo 1977. godine kada ih je „Guči doveo na modnu pistu.
|
|
 |
N_E_R_O_N Iskusni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 920 Mesto: B_E_O_G_R_A_D

|
|
Još malo pa ih neće uopšte nositi (gaće) kako je krenulo... ići će gole po ulicama
|
_________________ ...i tako dan za danom pred kockastim ekranom... |
|
|
|
 |
colosos Upućeni član

|
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 302 Mesto: Pozarevac

|
|
tange su ostavljene za spavacu sobu
|
_________________ "Nasloni svoje vreme na moje,
duže će večnost trajati kada smo zajedno." |
|
|
|
 |
Kyara - Su Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Jul 2005 Poruke: 74

|
|
Tange su lose za zdravlje!
|
|
|
|
|
 |
N_E_R_O_N Iskusni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 920 Mesto: B_E_O_G_R_A_D

|
|
Pa da znaš da jesu u njima vuče velika promaja
|
_________________ ...i tako dan za danom pred kockastim ekranom... |
|
|
|
 |
colosos Upućeni član

|
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 302 Mesto: Pozarevac

|
|
Kyara - Su je napisao/la sledeće: | Tange su lose za zdravlje! | Al su zdrave za sex, a sex je zdrav
|
|
|
|
|
 |
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad

|
|
Živele tange!!!
Tange svih zemalja ujedinite se!!!
|
|
|
|
|
 |
danijelakn Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 07 Maj 2005 Poruke: 98

|
|
tanje su super sexy i zato se moraju nositi
|
|
|
|
|
 |
mmacek15 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 03 Apr 2005 Poruke: 148

|
|
|
|
 |
thorn Odomaćeni član

|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031

|
|
nigde bez tangi.....nikada nebih nosila nikakve druge....sexy si i super izgledaju.....nest najgore mi je kad vidim zensku u uskim pantalonama, haljini, ili suknji i babskim gacama koje se jasno vide....fuj....
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
 |
zilika Banovan! Veštica sa bičem

|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

|
|
ma ja volim tange i bokserice.......gace ne podnosim na sebi i to nikakva moda ne moze promjeniti
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|