:: |
Autor |
Poruka |
Ktantonet Upućeni član

|
Godine: 48
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 285 Mesto: Israel/Srbija

|
|
Snimatelj iz Prijedora Slavko Vrućinić do sada je snimio veliki broj svadbi, kućnih proslava, krštenja i pokopa. Ovaj 35-godišnjak ipak je poznat po jednom neobičnom snimanju. Prema pisanju lokalne štampe, posle snimanja jedne svadbe pre mesec dana od mladenaca je dobio ponudu da ne „gasi kameru, te da se iz velike dvorane, u kojoj je svadbeno slavlje trajalo do ranih jutarnjih sati, „preseli u njihovu spavaću sobu! „Bio sam zaprepašten, ali računam, posao je posao. Ako odbijem, neće mi platiti ni do sada urađeno, pa se pokupim u neko doba s mladencima i pravo do njihove kuće. A odmah potom i u spavaću sobu. Oni kao od majke rođeni, ja uparađen u odelu i s kamerom, kaže Vrućinić. Tokom snimanja prve bračne noći, kako priča, poprilično se oznojio. „Brišem znoj s čela, a oni kao da me nema. Živ se nisam mogao načuditi. A bogami imalo se šta i videti, jer je mlada bila lepa, kaže Slavko kome su mladenci odmah nakon snimanja, koje je za njega trajalo čitavu večnost, kasetu uredno platili, ali i oduzeli. Da ne bi bilo kopija.
Hehe interesantno Pa ako vam se hoce sad znate koga da trazite
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|