:: |
Autor |
Poruka |
zdravence Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Dec 2009 Poruke: 8
|
|
e ovako, uskoro mi je rodjendan, taj dan hocu da provedem sa jednom curom koja mi se svidja vec jedan VELIKI period, ali ona je takva da ja njoj ne smem da pridjem i da popricam s njom :/ tako da hocu da napravim nesto posebno i da je pozovem na rucak
dajte mi savete sta da pravim sve jelo pred jelo levo desno, neko vino, svecica ? ovo sam nabrojao da pokazem na sta mislim a sad mi vi recite
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Najbolje bi bilo kad bi ti nama rekao sta uopste znas da kuvas? Recimo ja volim spagete, napravis mi spagete i to je super. Sta ona voli? Sta tebi najbolje ide?
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
minna_ Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Jan 2010 Poruke: 1
|
|
Hmm...pa nećeš pogrešiti ako joj napraviš ono što ona voli . Sigurno znas nekog iz njenog okruženja - raspitaj se i neces pogresiti ! [B]
|
|
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
ja uvijek napravim sta ja volim..da jedem.... jer one svejedno u moju jazbinu nisu dosle da jedu... a iako im se ne svidi...ostace meni za dorucak a njoj cu naruciti picu...tj komad pice... posto ne volim pare trossit na hranu
i sem toga cure vole da probaju uvjek nesto novo....i vole da to izgleda jestivo
i da je jednostavno a da bude ako je mogutje - ukusno...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
pa ovako, napravis neko hladno predjelo kao sta je prsut i dinja ili karape sendvic
pa ponudis toplo jelo kao skarpinu sa zara uz neki prilog kao blitvai krompir
pa neki desert, idealno cokoladna torta uz naravno slatko vino
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|