:: |
Autor |
Poruka |
rua Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 128
|
|
Mnogo smijeha, dobre klope,finog vina, (ni sex nije naodmet,samo s njim polako ipak si stariji) !
:new-bday: :bday:
|
|
|
|
|
|
katarina Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 25 Maj 2005 Poruke: 1627
|
|
Srecan rodjendan, sve najbolje...
|
_________________ Samo je jedan kutak svemira koji sigurno mozemo popraviti, a to smo mi sami. |
|
|
|
|
Eladan Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 1685 Mesto: different realities...
|
|
ruža je napisao/la sledeće: | Mnogo smijeha, dobre klope,finog vina, (ni sex nije naodmet,samo s njim polako ipak si stariji) !
|
Vidi se da priča neko sa iskustvom . Vodiću računa o svemu, naročito o poslednjoj željici 8)
|
_________________ ...To stand against the Shadow so long as iron is hard and stone abides. To defend the weak while one drop of blood remains. To avenge what cannot be defended... |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Srecan rodjendan... mnogo zdravlja, srece, uspeha i ljubavi ti zelim!
|
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Sve najbolje u zivotu i radu ti zelim.
|
|
|
Eladan Odomaćeni član
|
|
|
Hvala vam obojici, momci i kolege iz UjMUD-a, baš ste pravi drugari
|
_________________ ...To stand against the Shadow so long as iron is hard and stone abides. To defend the weak while one drop of blood remains. To avenge what cannot be defended... |
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
Ukleti prinče, ta nije ti valjda rodjendan? O-ho-ho! A ono, svi su zborili nešto lepoga, štedeli te rečima i željama, a onda dozvol' meni da kažem štogod drukču misao:
:love5:
Smej se, uvek se smej, dok ne osetiš slabost, ispuni svaki svoj dan onim što ti pričinjava veliko duhovno i intelektualno zadovoljstvo, uživaj u svim telesnim radostima (including sex) dok ti ne popuste šavovi! Živeo!
:new-bday:
|
_________________ Mo'š misliti!
Poslednja prepravka: Manhattan datum Čet Jul 28, 2005 12:21 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
lovegoddess Veštica
|
Godine: 43
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 6554 Mesto: Hidden island...
|
|
srecan rodjendan i od mene...
|
_________________ El amor ha florecido en mi corazon a causa de tu amor. |
|
|
|
|
Eladan Odomaćeni član
|
|
|
Manhattan je napisao/la sledeće: | Smej se, uvek se smej, dok ne osetiš slabost, ispuni svaki svoj dan onim što ti pričinjava veliko duhovno i intelektualno zadovoljstvo, uživaj u svim telesnim radostima (including sex) dok ti ne popuste šavovi! Živeo! |
Izgleda da me Vi prilično dobro poznajete, my Lady, kad tako dobro znate šta mi je po volji . Indeed, smeh i duhovno zadovoljstvo uz potpuri telesnog je moja dobitna kombinacija . Hvala Vam što ste me tako ljupko potsetili na to...
Vaš sam sluga, moja Gospo
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
|
|
|
tijance1984 Šef kuhinje veca kuvarica
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 5095
|
|
I ja ti zelim srecan rodjendan
Sve najbolje
|
|
|
|
|
|
Eladan Odomaćeni član
|
|
|
Hvala vam oboma
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|