www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sretan rodjendan ,Eladanu!!
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
rua
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 28, 2005 10:27 am    Naslov poruke: Sretan rodjendan ,Eladanu!! Na vrh strane Na dno strane

Mnogo smijeha, dobre klope,finog vina, (ni sex nije naodmet,samo s njim polako ipak si stariji) Wink !

:new-bday: :bday:

katarina
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 43

Datum registracije: 25 Maj 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 28, 2005 10:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan rodjendan, sve najbolje...

Eladan
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 51

Datum registracije: 24 Mar 2005
Mesto: different realities...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 28, 2005 11:56 am    Naslov poruke: Re: Sretan rodjendan ,Eladanu!! Na vrh strane Na dno strane

ruža je napisao/la sledeće:
Mnogo smijeha, dobre klope,finog vina, (ni sex nije naodmet,samo s njim polako ipak si stariji) Wink !

Vidi se da priča neko sa iskustvom Wink . Vodiću računa o svemu, naročito o poslednjoj željici Wink 8)

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 28, 2005 11:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan rodjendan... mnogo zdravlja, srece, uspeha i ljubavi ti zelim! Wink

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 28, 2005 11:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve najbolje u zivotu i radu ti zelim. Wink

Eladan
Odomaćeni član
Odomaćeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 28, 2005 12:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala vam obojici, momci i kolege iz UjMUD-a, baš ste pravi drugari Smile

Manhattan
Psycho Killer
Psycho Killer

Godine: 47

Datum registracije: 15 Jul 2004
Mesto: ...where the wild roses grow!

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 28, 2005 12:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ukleti prinče, ta nije ti valjda rodjendan? O-ho-ho! A ono, svi su zborili nešto lepoga, štedeli te rečima i željama, a onda dozvol' meni da kažem štogod drukču misao:
:love5:
Smej se, uvek se smej, dok ne osetiš slabost, ispuni svaki svoj dan onim što ti pričinjava veliko duhovno i intelektualno zadovoljstvo, uživaj u svim telesnim radostima (including sex) dok ti ne popuste šavovi! Živeo!

:new-bday:

Poslednja prepravka: Manhattan datum Čet Jul 28, 2005 12:21 pm; ukupno izmenjena 1 put

lovegoddess
Veštica
Veštica

Godine: 43

Datum registracije: 24 Feb 2005
Mesto: Hidden island...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 28, 2005 12:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

srecan rodjendan i od mene...

Eladan
Odomaćeni član
Odomaćeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 28, 2005 12:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Manhattan je napisao/la sledeće:
Smej se, uvek se smej, dok ne osetiš slabost, ispuni svaki svoj dan onim što ti pričinjava veliko duhovno i intelektualno zadovoljstvo, uživaj u svim telesnim radostima (including sex) dok ti ne popuste šavovi! Živeo!

Izgleda da me Vi prilično dobro poznajete, my Lady, kad tako dobro znate šta mi je po volji Embarassed Smile . Indeed, smeh i duhovno zadovoljstvo uz potpuri telesnog je moja dobitna kombinacija Smile . Hvala Vam što ste me tako ljupko potsetili na to...
Vaš sam sluga, moja Gospo

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 39

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 28, 2005 12:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eladan .. puno srece zdravlja i veselja ti zeli The Kid

tijance1984
Šef kuhinje veca kuvarica
Šef kuhinje veca kuvarica

Godine: 40

Datum registracije: 25 Mar 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 28, 2005 3:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja ti zelim srecan rodjendan Very Happy
Sve najbolje Wink

Eladan
Odomaćeni član
Odomaćeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 29, 2005 8:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala vam oboma Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Sretan rodjendan ,Eladanu!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon