:: |
Autor |
Poruka |
Djole_BG Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd
|
|
Za sve zainteresovane pogledajte na sajtu www.nabudzimiauto.com
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
|
Direktor99 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 37
|
|
Tesko da ce kod nas neko kao u Americi da izdvoji 20000 E da bi sebi tako pravio reklamu i usrecio nekog...
|
|
|
|
|
|
Djole_BG Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd
|
|
Pa pazi sigurno nece biti kao u Americi ali malo li je da ti neko prefarba auto iscrta, nabuci muziku i osvetljenje to je neki minimum ja se ne bih zali da meni to urade !
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
|
nesha_vozdovac Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 07 Jun 2005 Poruke: 128
|
|
Evo ovako, da ne misli neko da prozivam, ali moje i misljenje mnogih drugih koji se bave tuningom je da je ovo prevara..
Pravilo broj 1: nikad ne koristi rec budzenje, sta to znaci, odmah me podseca na one sto nabacaju sve zivo na svoj auto pa misle da im je auto lep.. Postoji rec kao sto je "sredjivanje", pre se koriste i strane reci nego ta...
Nemojte da mislite da samo zbog toga mislim da je ovo prevara, ali to je jedan od razloga zasto me ovaj sajt odbija od prve sekunde posecivanja..
|
|
|
|
|
|
DeNNiSy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 213
|
|
to kod nas sigurno nece biti ali ko zeli da mu auto nabudzim ali na PC eto nudim tu uslugu evo vam primjer sto sam radio ..
|
|
|
krca069 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 03 Jun 2005 Poruke: 20
|
|
Gledajuci MTV to je lepo za gledanje ali ne verujem da je neko toliko bas blesav da da tolike pare za tzv. budzenje
|
|
|
|
|
|
cholak Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Mar 2005 Poruke: 26
|
|
Brate,mi smo dva razlicita sveta,to kod nas ne moze zaziveti.
|
|
|
|
|
|
glidder Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Apr 2005 Poruke: 113 Mesto: Novi Beograd
|
|
Bilo bi stvarno dobro kada bi to postojalo i kod nas ali je veliko pitanje ima li neko para da sve to organizuje?!
|
_________________ Mislim STA RECI??? |
|
|
|
|
strahinjas Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Maj 2005 Poruke: 68 Mesto: Sabac
|
|
glidder je napisao/la sledeće: | Bilo bi stvarno dobro kada bi to postojalo i kod nas ali je veliko pitanje ima li neko para da sve to organizuje?! |
Da,stvarno bi bilo dobro da to krene i kod nas ali finansije su problem........
|
|
|
|
|
|
pelebgd Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 128
|
|
Ne samo da su problem finansije vec kod nas nema takvih profesionalaca koji bi radili sa stilom.Ovde samo znaju da stave alu felge,neonke i spojlere i to zovu budzenje
|
|
|
|
|
|
Twix Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 120 Mesto: Johannesburg
|
|
Videcemo kako ce to sve da bude...
Ja sam se prijavio jer mi je za dz ,a i nisam zatrazio mnogo
|
|
|
|
|
|
micodelija Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 31
|
|
evo vam par slika s street race kod nas...sad dolaze u varaždin...joj biće veselo...ja ću se prijavit s mojim chrayslerom 300 m....ajde imam 260 konja..pa baš da vidim šta mogu
klikni na link:
http://www.index.hr/clanak2.aspx?id=277004
ima lepih auta..ova vectra je super...moji frendovi tu imaju ova svetlo plava opel astra cabrio...i mala opet tigra koja ima zvučnike da se čuju po celom varaždinu
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|