:: |
Autor |
Poruka |
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Dali ste gledali ovaj film? i kako vam se cini?
Ja sam ga gledala danas super je film mnogo sam plakala sam kraj je jako tuzan
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
Pametnica Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 1118 Mesto: Belgrade
|
|
Ovo je film koji je ove godine kod mene ostavio UBEDLJIVO najveći utisak... Kako su samo prikazani likovi u njemu, naizgled svi su hladni, ali njihova medjusobna povezanost i prijateljska ljubav, savršeno...
I ja sam plakala i jako emotivno doživela film. Volim istinite priče prikazane filmskom umetnošću...
Film je čista desetka, jedan od retkih koji je poslednjih godina zaslužio oskara!!!
Svaka čast za temu!
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Pocela da gledam pa odustala. Dvd jos stoji, nije me privukao dovoljno da ga odgledam u dahu. Mozda sednem da ga odgledam kad mi bude bas dosadno.
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
E Sanjice varaš se... Film je odličan. Jedan od boljih u poslednjih nekoliko godina!
Možda je najlepše to što je kraj baš tako tužan. Ali da ga ne bih sada ovde prepričao celog, preporučujem svima da ga pogledaju jer se neće pokajati.
|
|
|
|
|
|
NENEE Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Jul 2005 Poruke: 40
|
|
Odlican je. Odlicna gluma, dobra prica, sve naj naj. Mada ne volim filmove sa tuznim krajem, ali to je vec stva ukusa
|
|
|
|
|
|
shelita_5 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Jan 2004 Poruke: 54
|
|
jako dobar film, dobra prica.. odavno nisam gledala ovakav film..
|
|
|
|
|
|
rain-man * EXITovac *
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 2552 Mesto: 44°49'14" / 20°27'44"
|
|
Jedan od najboljih filmova koje sam gledao 8)
|
|
|
|
|
dr@gan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 28 Mesto: Novi Sad
|
|
film je jako dobar i poucan moze covek da izvuce pouke iz njega!!
ja "volim" tuzne zavrsetke samo zato da mi bude jasno da nije sve tako lepo i lako u zivotu!!
|
_________________ orinoko porfaor stavi noge u lavor,ljovisna porqe prao sam ih malo pre!! ) |
|
|
|
|
N_E_R_O_N Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 920 Mesto: B_E_O_G_R_A_D
|
|
Ja film nisam gledao ali nameravam naročito zbog Clint Eastwood-a i drugi su mi preporučili da ga obavezno pogledam
|
_________________ ...i tako dan za danom pred kockastim ekranom... |
|
|
|
|
sneza021 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Apr 2005 Poruke: 55
|
|
Mene je odusevio sto i nije tako cudno jer preferiram drame ali je odusevio i mog momka koji dva sata jedva da je progovorio par reci..Klint je pokazao i sa ovim filmom kakva je velicina..
Malo me podseca na Razjarenog bika!
|
|
|
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
"opalio" mi jaku samarcinu da me svjesti da zivot i okolina znaju biti jako surovi.
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
nesonene Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 05 Maj 2005 Poruke: 151
|
|
A to je super film zaista me odusevio ali mogli su malo kraj i sretnije da naprave.ali sta se moze .stvarno je dobar film.....pogotovo mi pocetak filma i njena nastojanja da postane neko i nesto/.itd
|
|
|
|
|
|
|