:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Eh pa svaka ti cast, stigla si do tisuce poruke, a nisam ni sumnjao da ces to ubrzo postici!
Vidim da si bas resila da me preteknes, i neka ti je sa srecom a i necu nimalo da se bunim ako to postignes, vec cu se radovati s tobom!
Samo ti tako nastavi, budi dnevno sa nama, druzi se kao i do sada, iako nekad umes da budes otrovna, ali to te cini simpaticnom!
Devojce, samo ti uzivaj i furaj svoj fazon i sigurno ces mnogo da postignes....
Hvala na lepom druzenju!
|
|
|
|
|
|
katarina Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 25 Maj 2005 Poruke: 1627
|
|
Pridruzujem se cestitkama. Svaka cast i sve najbolje
|
_________________ Samo je jedan kutak svemira koji sigurno mozemo popraviti, a to smo mi sami. |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Ej bwe Tamarice svaka ti cast, za prvu hiljadarku. Sa tobom je druzenje ovde prava uzivancija! Ostani i dalje takva...
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
a gde je moja cestitka?Ja sam mislila da sam je juce upisala a nje nema..pa tamara svaka cast i samo napred
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
Hvala vam na svemu.......
@Jugy, samo čekam da odeš na odmor...... 8)
@katy&kid thx!
@velja, zadovoljstvo je obostrano!
@care, nadam se i ja, ali sa sesteroznamenkastim brojevima....
PS.ostaviti ću vam broj svog ziroracuna, znate ono, za donacije.....
hihihihihi........... 8)
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
aco04 Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Mar 2005 Poruke: 1111 Mesto: Sydney/Doboj
|
|
Cestitke i od mene Tamara. Ako nastavis ovako, oborices sve rekorde. Bravo
|
_________________ We'll give of our best whether home or away,
At the end of the day they'll have nothing to say,
For when they're asked who's the man of the year,
Our own Thierry Henry's the name that you'll hear... |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
.....Jao tek sad ovo vidim.... ....paaa, ovo mora da se proslavi, da nam je svaki dan ovako lepo.... 8)
E sad: zelim ti sve najbolje u daljem radu, da napravish bar jos 10000000 poruka, ma i vishe.....a to znaci da zelim da se celog zivota ovako lepo druzimo....
Postala si mi za ovako kratko vreme, jedna od najdrazih ovde...
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
gigi & aco...ostavili ste me bez teksta....a to se vjeruj mi veoma rijetko dogada.......
Nadam se i ja još duuuuuugom druženju........... 8)
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
Boki_89 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 653
|
|
Svaka ti cast!!!
|
_________________ S E R B I A__F O R E V E R |
|
|
|
|
knjaz_milos Odomaćeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 1895 Mesto: Bgd-Kaludjerica city
|
|
Evo i ja se pridruzujem cestitkama.Svaka ti cast!!!!!!!!!!!
|
_________________ Kisa pada cvetaju bandere ja te volim ti si moja devojka bre...... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|