www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li uzivate u rimingu (analingusu)
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
vexi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 18, 2005 8:30 pm    Naslov poruke: Da li uzivate u rimingu (analingusu) Na vrh strane Na dno strane

Volite li riming ( jedna veoma rashirena i uglavnom vrlo prijatna tehnika koja se korisiti prilikom seksualnog odnosa),igranje jezika sa partnerchinim sfinkterom, i promena uloge?
Da li ga praktikujete? Kakav je osecaj?

Evo, meni se prilichno svidja. Josh prvi put kad sam bio sa devojkom, radili smo ga, a nismo ni znali kako se to zove. Kad bolje razmislim, mnogo sam stvari radio, pa posle saznao kako se zovu.

gal62
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 15 Jun 2005
Mesto: Ljubljana

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 19, 2005 8:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Riming je prava stvar... osecaj je bozanski, .....

borislavl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 52

Datum registracije: 30 Maj 2005
Mesto: Sombor, SiCG

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 19, 2005 11:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Riming je cool.
Radim to i meni se licno dopada

Vestica
Banovan!

Freak Of Nature
Freak Of Nature

Godine: 39

Datum registracije: 13 Jan 2005
Mesto: Nebo

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 07, 2006 5:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moze neko da nam objasni sta riming? lizanje guze?

qzma1981
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 17 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 10, 2006 2:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudi ja sam seljak covek! Laughing
Sta je to ritming?Ajde...cekam odgovor!

laki21
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 04 Jun 2004

PorukaPostavljena: Pon Mar 20, 2006 2:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rimming je u prevodu lizanje guze.

Preduslov je, naravno, potpuna higijena.

Mnoge žene ne znaju da kombinacija rimminga, lizanja medjice, testisa i penisa pruža ubedljivo najveće uzbudjenje i nadražaj muškarcu. Npr, lizanje donjeg dela testisa i medjice, u kombinaciji sa lizanjem guze, a zatim prelazak (povremeni) na penis, je najveći užitak koji se može iskusiti. Iskusna partnerka kojoj su poznate ove tehnike može učiniti čudo.

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 28, 2006 3:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam veliki obozavatelj/pobornik upraznjavanja ove praktike. Licno mi se ne dopada jako. Uvek se smejem pri tome. Valjda se stidim cim se smejem. Confused
Higijena je ovde, sto bi neki rekli, A i O svega. Ne pomisljajte na to bez tusiranja i dobrog ribanja.

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Velja25
~ Sanjicin komšija ~
~ Sanjicin komšija ~

Godine: 37

Datum registracije: 20 Jan 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 28, 2006 4:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Boze sta sve nece izmisliti. Hvala lepo, bilo mi je muka i dok sam citao ovo a ne kada bi mi neko radio. Fuj-odvratno!

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 02, 2006 10:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hm......

....tvoj i u dobru i u zlu....

nebofirm
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 11 Jun 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 6:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

neka fala

DRAGAN_NS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 16 Nov 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 6:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

radi posao i kod zena i muskaraca

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 21, 2006 10:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne sviđa mi se to...jednom mi je napravio, ali više nije. Valjda mu se nije svidjelo Laughing
Zamisli da ližeš nečije hemeroide blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fuuuuuuuuuuuuuuuj

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Da li uzivate u rimingu (analingusu) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon