:: |
Autor |
Poruka |
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
kako vam se dopada ova vrsta umetnosti????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
Iskreno, meni je to pomalo kičić, al' možda sam pogledala "one too many" američki film sa aristokratskim prijemima.....
|
_________________ Mo'š misliti! |
|
|
|
|
|
|
|
meni ne deluje ko kic...bas zbog toga sto je led vrlo delikatan za obradu.....pogledaj samo detalje na bilo kojoj od slika.....jednostavno predivno uradjeno....
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
Ne sporim da je led delikatan za obradu, niti da su detalji na bilo kojoj od figura izvanredni. Ali isto tako mislim da su jednako delikatni i granit ili mermer u kojima umetnost nije jednokratna (čitaj: jednodnevna) kao u ledu. Kičić, naravno, nije obavezno ružan, samo je nepotreban (pomalo mi sve to liči na igru taštine: daj da osvojimo i neosvojivo, zašto ne bismo klesali nepostojanu teksturu kad nam se može)
|
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Meni to deluje skroz super!
|
|
|
|
ledenadama Upućeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 20 Jul 2005 Poruke: 363 Mesto: Bgd
|
|
jednostavno fantasticne su
|
_________________ ja tamo kad ono medjutim |
|
|
|
|
nabob Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Avg 2005 Poruke: 14
|
|
pa skroz su super. Treba imati strpljenja za to.
|
|
|
|
|
|
onua Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jun 2004 Poruke: 467 Mesto: under the sky
|
|
Na "Discovery" sam gledao da je u toku izrada celog hotela u ledu, a da su prvi gosti, porodica Bekam, Dzeki Cen i Cameron Diaz...
Zamislite to?
|
|
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
|
|
onua je napisao/la sledeće: | Na "Discovery" sam gledao da je u toku izrada celog hotela u ledu, a da su prvi gosti, porodica Bekam, Dzeki Cen i Cameron Diaz...
Zamislite to? |
A gde to? Na severnom polu, tri ulice od rezidencije Deda Mraza? Nešto kontam, teško da je u Holivudu......
|
|
|
|
|
victory Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 60
Datum registracije: 25 Jul 2005 Poruke: 152
|
|
Super su, naročito se dopadaju mom najmlađem sinu Milošu.
|
|
|
|
|
|
Mil-KG Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Sep 2005 Poruke: 257 Mesto: Aschaffenburg
|
|
Sve slike ledenih skulptura su zaista dobre. Za ovako nesto, covek mora biti majstor
|
_________________ Mil-KG |
|
|
|
|
|