:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Tek izisao!
Hocete li citati novog Harry Pottera?
Jeste li citali koju od prijasnjih pet knjiga?
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Mixipro Odomaćeni član
|
Datum registracije: 05 Mar 2005 Poruke: 1091
|
|
ja sam procitao sve i moram da priznam da je malo dosadno kad ce vise da ubije onog Voldemora
|
|
|
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
ja imam doma 5 knjiga....dobila sam ih za rođendan, i jedva čekam pročitati i kupiti šesti dio....
to je tako zanimljiva knjiga i preludu maštu ima spisateljica!
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
sesti deo je fenomenalan i ima jako veliko iznenadjenje......umire neko cijoj smrti se niko nije nadao.....moj sin je knjigu vec procitao i na kraju je plakao kao kisna godina............
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Pa nemoj sad bas otkrivati sadrzaj..
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
|
|
kao sto si mogao da primetis ne otkrivam sadrzaj.......rekla sam samo da sve koji citaju HP ocekuje iznenadjenje u vidu smrti jednog od likova.......nisam rekla ni ko ni kako......to je na vama da otkrijete...
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
|
|
|
|
dajanar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Avg 2005 Poruke: 1 Mesto: Trebinje
|
|
Procitala sam svih pet dijelova i jedva cekam da dodjem i do sestog dijela i procitam ga. Knjige su stvarno fenomenalne. Kada pocnem da citam ne mogu prestati dok ne dodjem do kraja, a onda mi bude zao jer ne mogu cekati da izadje sledeci dio.
|
|
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
|
|
neces se razocarati ni sa ovim sestim delom....moj sin ga je procitao i kaze da je najbolji do sada......i on je "harry junkie"......toliko ga voli da sam morala ici u knjizaru u ponoc kad su poceli da prodaju da bi mogao odmah da cita......hvala bogu razumem ga jer i ja isto tako volim knjige..... 8)
|
|
|
|
|
dare_987 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 26 Jun 2005 Poruke: 394
|
|
Procitao, jos pre par nedelja.
Sta da kazem? Strava! Knjiga je dobra
Nisam se nadao onakvom kraju, ali dobro
Jedva cekam sedmi deo.
|
|
|
|
|
|
zmaster1911 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
|
|
Procitao, jedan dan posle izlaska. Ali moram priznati da je ova knjiga mnogo mracnija i ozbiljnija od predhodnih 5...
|
_________________ [img]http://img276.imageshack.us/img276/690/zm504yb.gif[/img] |
|
|
|
|
Hagan_Bajan Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Avg 2005 Poruke: 196 Mesto: Između sna i jave
|
|
jedva cekam!!!
|
_________________ On je kralj, On je sam,
Gospodar zemlje cudesa,
Samo zena kao tajna,
Polako ga vuce sa prestola.... |
|
|
|
|
Mixipro Odomaćeni član
|
Datum registracije: 05 Mar 2005 Poruke: 1091
|
|
e sad cu mozda i da je procitam zbog tog kraja
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|