:: |
Autor |
Poruka |
gary Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Jun 2005 Poruke: 244 Mesto: Apatin
|
|
ako ikako moze Luis - Slike u oku stvarno je trazim dugo trazim! unapred hvala
|
_________________ Gary |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Pesma ti je u muzickim zeljama!
|
|
|
|
|
|
gary Početnik Domaćeg.de
|
|
|
Hvala ti puno car si!
|
_________________ Gary |
|
|
|
|
gary Početnik Domaćeg.de
|
|
|
moze li pesma od Nevernih Beba sa njihovog najnovijeg albuma mislim da se po toj pesmi zove album.Ako neko ima neka mi posalje.Hvala unapred
|
_________________ Gary |
|
|
|
|
|
|
|
Izvini, ja nemam ceo taj album, niti znam naziv istoga... zato bi te zamolio da se raspitas koja je to pesma u pitanju, i iz koje godine?! Znam da ima neki album iz 2004. godine sa 13 pesme... prva pesma je "Kazi gde je ljubav"... ajd pa mi javi!
|
|
|
|
|
|
gary Početnik Domaćeg.de
|
|
|
album je najnoviji 2005 god.ali naziv pesme ne znam a pesma je super,naziv pesme je i naziv cd-a!ako saznas posalji mi!POZDRAV
|
_________________ Gary |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Ne, ne. Neverne Bebe nisu izdali album 2005. Zadnji album je 2004 i naziv albuma je po pesmi koju je Juga napisao. Ta pesma postoji na sajtu, koristi SEARCH dugme za pretragu mp3 fajlova.
|
|
|
gary Početnik Domaćeg.de
|
|
|
Ja stvarno ne znam ko peva ovu pesmu ali bi mi trebala hitno: Srecan rodjendan puno novih ljeta..... Unapred hvala
|
_________________ Gary |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Halid Beslic - Srecan ti rodjendan sunce moje drago, mislim da ovu pesmu trazis, u Muzickim zeljama je.
|
|
|
gary Početnik Domaćeg.de
|
|
|
Hvala puno i za ovu pesmu ali nije to ta ali nema veze bice i ova dobra Puno hvala i pozdrav
|
_________________ Gary |
|
|
|
|
gary Početnik Domaćeg.de
|
|
|
Ima li neko pesmu od Funky House Band-a Idemo brze mrdaju guze. unapred hvala i pozdrav svima
|
_________________ Gary |
|
|
|
|
|
|
|
Danas si napisao svega 2 poruke, a pre toga vise od mesec dana nisi bio na forumu. Ne mislis valjda stvarno da cu ti ovu zelju ispuniti?? Kad imas 200 poruke, se javi na PP da ti otkljucam temu!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|