:: |
Autor |
Poruka |
marko_muic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Jul 2005 Poruke: 12
|
|
Ajmo malo rasprave izmedju ljubitelja konzola i kompjuterista.Sta je po vama bolje za igrice
|
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Definitivno sam vishe za kompjuter. Verovatno je moje misljenje takvo jer otkad znam za sebe imam komp. A konzole, me iskreno, nikad nisu privlacile i cinile su mi se uvek ,,plitke'' i bas onako loshe...
Moje misljenje..
Da vidimo dalje...
|
|
|
milanzrr Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Maj 2005 Poruke: 54
|
|
PS definitivno,konzole su namenjene prvenstveno za igre,iako su prerasle u nesto drugo! ali nikad konzola nece moci da zameni PC !
|
|
|
|
|
|
schteff Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 10 Mesto: Beograd
|
|
Definitivno komp................ Verovatno zato sto su mi omiljeni zanrovi FRP i strategije a toga bas i nema na konzolama
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Vise volim konzole jer su one uglavnom namenjene za igre i zato ima je grafika odlicna, nema bug-ovanja, nijedna igra ne secka...
Mada trenutno se igram na PC ali ipak vise volim konzole.
|
|
|
|
|
|
dare_987 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 26 Jun 2005 Poruke: 394
|
|
Ja sam navikao na PC, i on mi je mnogo bolji. Mozda je o stvar navike, mozda zato sto je STVARNO bolji.
Na PC mozes da igras bilo koji zanr igara bez problema. Na primer, deluje mi nemoguce da neke igre poput Sims ili Half life mogu da budu efektivne na PS. A igre na PC mozes da igras i pomocu tastature, misa, dzojstika i dzojpeda, dok na PS moras pomocu dzojpeda.
Jedina prednost PS je ta sto je lak za transport, i mozes ga prikljuciti na vecinu novijih televizora.
|
|
|
|
|
|
komarac23 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Jul 2005 Poruke: 10 Mesto: od semafora levo
|
|
istina je da su konzole napravljene za igranje ali kopjuteri napreduju brze a i mnogo su gotivniji i nije im potreban TV ja naravno dajem VELIKU prednostPC-u
|
|
|
|
|
|
vladabgd Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Nov 2004 Poruke: 487
|
|
ajd da vidim nekog da odigra neki rts, fps i rpg na konzoli. kombinacija mish i tastatura je zakon. jedine igrice koje su ok za konzole su sportske simulacije i simulacije voznje.
znachi komp zakon, jedino ne bi valjalo ako sony i microsoft parama privole programere da rade igre samo za konzole. evo recimo oko gta serijala se uvek postavljalo pitanje da li ce biti bar ps port.(i zasada je uvek bio)
|
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
meni je PS2 najbolja za igre
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
Shaq Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 152
|
|
Ja iako se ne skidam sa kompa mislim da su ipak konzole bolje za igranje jer su prvenstveno namijenjene za tu svrhu.Nema bojazni da ce grafika da sjecka,da ce nedostajati jos koji mb RAM,da ce trebat jaci procesor.Ja inace igram samo voznje i pucacine u prvom licu,a za konzole ima mnogo vise simulacija voznje nego za komp.Primjer:Gran Turismo 4.Igrica je sjajna,ima mnogo kola,ali se ne pravi za PC
|
|
|
|
|
|
ice-dream Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 4
|
|
|
|
|
911tom Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Jun 2005 Poruke: 7 Mesto: Derventa
|
|
Za trke i action igrice je PS2 najbolje sto ima (GT4 itd.)
Za simulacije je PC super.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|