:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
... svih vremena, koji bi to po Vama bio??? Znaci koje 5 igrace bi stavili na spisak i zasto?? Ovde nije pitanje uvezi sadasnjih igraca, vec i nekima sto odavno ne igraju... znaci da imate priliku, koji 5 bi zaigrali za Vas???
* Centar: Hakeem Olajuwon (sjajan allrounder)
* Power Foward: Dennis Rodman (nema mu ravnog uvezi skokova)
* Small Forward: Dominique Wilkins (snazan, brz... vodio celu ekipu)
* Point Guard: Clyde Drexler (nije bez razloga imao "The Glide"... sljakao uvek i svuda)
* Shooting Guard: Michael "Air" Jordan (sta vise reci... za mene, najbolji igrac svih vremena)[/color]
|
|
|
|
|
|
kao_vino Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 71
|
|
Nema sta sve sami asovi,medjutim jedino Dzordan ima mesto u prvoj petorci.
-Dzabar
-Cembrlen
-Dzordan
-Medzik Dzonson
-Ajzea Tomas
|
|
|
|
|
|
ducy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 21 Apr 2005 Poruke: 150
|
|
Ewing
Malone
Barkley
Stockton
Miller
Kakva petorka!
(Zbir titula svih igraca = 0, borili bi se kao lavovi)
|
|
|
|
|
|
Atanas-Krstic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Jul 2005 Poruke: 13 Mesto: bg
|
|
Shaq O'Neal
Karl Malone
Scottie Pipen
Reggie Miller
Michael Jordan
|
_________________ Radisa Urosevic |
|
|
|
|
Sikula-Aleks Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Apr 2005 Poruke: 12 Mesto: Wien
|
|
kako sastaviti tim kada se nezna koji je bolji od boljeg!!!!11
Stpjakovic
Scottie Pipen
Shaki ONeal
Reggie Miller
Barkley
|
_________________ sikula |
|
|
|
|
tihi85_ns Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 15
|
|
Ma ljudi, man'te se corava posla, da je u Barseloni 1992 otisla sledeca petorka
Djordjevic, D. Petrovic, Kukoc, Paspalj, Divac
videli bi ko je Dreamteam
|
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Ovo nije losa tema ...mada stvarno ima VEOMA veliki broj VEOMA dobrih igraca na svim pozicijama .. to zaista i nije moguce da se napravi taj neki " All-Star Team " ... ali ajde ja bih recimo za All Star Team svih vremena, po pozicijama, izabrao:
1. John Stockton - za mene jedan od najboljih igraca u istoriji NBA. U 19 NBA sezona je svaki put dovodio svoj tim ( Utah Jazz ) do playoff-a a svi se secamo finala sa Chicago Bulls-ima. U tih 19 sezona je odigrao 17 punih sezona ( 82 utakmice po sezoni ) .. Lider u NBA istoriji po broju asistencija i broju ukradenih lopti.... sta drugo reci osim ... Legenda.
2. Earvin "Magic" Johnson - Ja mislim da i vrabci na granama vec znaju ko je Magic. Jedan od onih ljudi koji su i zasluzni za ovo sto sad gledamo a to je NBA kroz ceo svet. On je bio taj koji je nasem Divcu pomogao VEOMA mnogo a vidimo sada dokle je dosla ta kosarka i koliko se gleda i igra u svetu. Takodje je iako oboleo od side, zbog ljubavi prema kosarci se vratio i odigrao jos jednu sjajnu sezonu. Ne bih ovde da ubrajam njegove silne duele sa Larry Bird-om jos iz srednje skole i college-a .. to je po meni jedan od najjacih duela ikad vidjenih na NBA parketima.
3. Michael Jordan - zar treba ista drugo reci osim .. Air Michael. Covek koji je bio lider jednog od mozda boljih timova u danasnjoj eri ( Chicago Bulls ) i covek koji je svojim akrobatskim potezima i svojom tehnikom promenio nacin igranja kosarke. Malo je pokvario misljenje dosta ljubimaca time sto se vracao u Washinghton posle odlaska u penziju .. ali ipak .. Jordan je Jordan ...
4. Larry Bird - Sta reci o ovoj legendi kosarke. On i Magic su krajem 70-ih i pocetkom 80-ih harali NBA kosarkom. I pre pocetka sezone se znalo da ce finale NBA biti Boston ( Larry ) vs. LA Lakers ( Magic ). Nazalost nisam imao sansu da ga gledam jer kada je on igrao ja tada nisam jos bio ni rodjen .. ali gledajuci par arhivskih snimaka njegovih utakmica i slusajuci price malo starijih ljudi a naravno i citajuci na oficijalnom NBA sajtu o njemu dosao sam do zakljucka da je ipak to bio legenda.
5. Kareem Abdul-Jabbar/Shaquille O'Neal - Dve centarske legende koje jednostavno nisam mogao da odvojim. A evo i razloga
- Kareem Abdul-Jabbar ... pogledajte sve moguce centarske statistike u NBA istoriji ... on je tu negde ... ili na samom vrhu kao lider ili pri vrhu. Sama legenda kosarke ... njegovi horoci se i dan danas spominju a takodje i koriste medju mnostvom centara.
- Shaquille O'Neal .... Sta reci o ovoj legendi .. neprikosnoveni centar danasnjice ... u kojem god timu da je, taj tim je konkurent za finale bilo konferencije ili samo finale NBA-a. Pogledajte samo na primer zadnju sezonu... doveo je Miami sa Dwayne Wade-om ... do finala istocne konferencije .. a ako pogledate sezonu pre te .. taj isti Miami je ratovao na dnu istocne konferencije. Zar vam to mozda ne kaze nesto o tom igracu. ... Za mene je Shaquille O'Neal, ma koliko ga god mi mrzeli zbog toga sto Sacramento nije uspeo bas radi njega i Kobe-a da osvoji NBA prsten, on je za mene Legenda, bio i ostace.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
Lima23 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 06 Jun 2005 Poruke: 25
|
|
1-Magic - po meni najbolji igrac svih vremena jer je suigrace cinio (naj)boljima i vodio je ekipu poput trenera na parketu. Istinska legenda
2-Michael Jordan - promjenio je ovu ligu za sva vremena. njegovi potezi i danas izgledaju nevjerovatno. nemoguce stvari ucinio je mogucim. steta sto je nepotrebno prekidao karijeru.
3-Scottie Pippen - on i Jordan nisu mogli jedan bez drugog osvajat naslove no kad su bili zajdno igrali su poput najboljeg dua lige ikad. imao je sjajnu kombinaciju visine,atleticizma,igre u obrani, sjajan dodavac i skakac.
4-Larry Bird - ikao je igrao cetvorku mogao je igrat gotovo sve pozicije. jedan je od njaboljih sutera ikad a bio je i sjajan asistent, skakac uglavnom kopletan igrac.
5-Kareem Abdul-Jabbar - kada je napustio ligu nije bilo igraca koji je zabio vise koseva, blokirao vise suteva,igrao vise minuta, playoff utakmica, odigrao vise All-Star susreta i nastupio u vise sezona, a bio je i igrac sa najvise osvojenih MVP naslova. neke rekorde su mu srusli neki novi "klinci" no on je i dalje ostao najbolji centar svih vremena.
|
|
|
|
|
|
ms_shoox Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Jul 2005 Poruke: 7
|
|
Repka Europe koja bi Amere smrznula na -50:
1 Parker, Tony
2 Giriček, Gordan
3 Stojaković. Predrag
4 Turkoglu, Hedo
5 Ilgauskas, Žydrunas
|
|
|
|
|
|
StefiD Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Apr 2005 Poruke: 43 Mesto: Pozarevac
|
|
1 Magic Johnson
2 Michael Jordan
3 Dominique Wilkins
4 Larry Bird
5 Wilt Chemberlen
|
_________________ StefiD |
|
|
|
|
sabre Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Jul 2005 Poruke: 244 Mesto: Banja Luka
|
|
Kao sto rece O`Nil,Dzordan je za selekciju univerzuma.
Evo mojih pet (zapravo dvanaest):
PG:Stokton
SG:Dzordan
SF:Maravic
PF:Bird
C:Alsindor
Stokton,Pipen,Robertson,Barkli,Medzik,O`Nil,Dr. J.
|
_________________ SK |
|
|
|
|
njakit Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Mar 2005 Poruke: 181
|
|
stokton
dzordan
garnet
dankan
dzabar
|
_________________ .!.!.!.!.!.!.!.AAAAAAAAAAAAAAAA.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|