:: |
Autor |
Poruka |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
ja za sada imam samo jednu zelju i jako bih se obradovala ako bi mi je neko uspio ispuniti a to je pjesma od
Mišo Mate Kovač - Pjesma za Edija
hvala svima unaprijed
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Pesma je u Muzickim zeljama
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|

|
|
Hvaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaa najljepsa ti si najbolje bice na svijetu
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|

|
|
Evo jos dvije zeljice ako moze ikako posto ih nemate
1. Prevari me - Slavica Ćukteraš
2.Gdje si ti - Funky G
Hvalaaaaaaaa
|
  |
|
|
|
 |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475

|
|
crnibiser je napisao/la sledeće: | Evo jos dvije zeljice ako moze ikako posto ih nemate
1. Prevari me - Slavica Ćukteraš
2.Gdje si ti - Funky G
Hvalaaaaaaaa |
"Prevari me" kao ceo album od Slavice ces naci u Noviteti 2005!
"Gde si ti" od Funky G ti je u zeljama!
|
|
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|

|
|
e bas ti hvala Jugo brate
sta bih ja da nema tebe , a i ovog sajta hehehehe
od srca vam hvala
|
  |
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|

|
|
cao sanjice jakoooooooooooo si nam nedostajala i bar ja sam shvatila koliko mi nedostajes i koliko mi pomazes.Trebam nekoliko pjesama pa bih ti bila jako zahvalna ako bi mi pomogla da ih pronadjem.Unaprijed ti se zahvaljujem i evo te liste pjesmica
1.Mile Kitić-Ruku pod ruku
2.Kemal Malovčiž-To mogu samo ja
3.Kuki- kome treba duša ranjena
4.Kuki-Izdajice
5.Jašar-Vjenčajte me s njenom ljepotom
6.Dragana Mirković-U ljubavi sve
7.Sinan Sakić-Nek te nosi vjetar
8.Kemal Malovčić-Nije ljubav milostinja
9.Kemal Malovčić-Plavokosa
10.Jelena Bročić-Čija ljubav
11.DJ Krmak-Malo selo tri kafića
12.Nedjeljko Bilkić-Neću lijeka ni ljekare
13.Brzi-Bogovi su zapisali u knjigu života
14.Šeki Turković-U vini je istina
15.Muharem Serbezovski-Nesretan sam prijatelji
UNAPRIJED VELIKO HVALA ZA TRUD
pozdrav
|
  |
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Ne znam zasto je tako jako tesko procitati ovo, stoji Vam svima u VIP delu, napisala sam ko se nebude pridrzavao pravila, izgubice pravo na zelje. Koliko god ja da se trudim malo je. Ne znam sta da kazem niti uradim vise.
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|

|
|
ok sanjice vidim da sam te naljutila sa ovim spiskom pjesama, ali ja nisam ni mislila ni htjela da od tebe zahtjevam toliki napor da mi odmah ispuniš sve želje već jednu po jednu nakon određenog vremena u kojem je to s pravilima sajta
oprosti ako sam te naljutila , jer stvarno mi to nije bila namjera a pogotovo tebe ne želim da povrijedim i naljutim jer ti si jedno srce veliko
poz
|
  |
|
|
|
 |

|

|
|
Nisi ti mene naljutila, meni je bio minut posla da ti ovako odgovorim, nego ti lepo taj spisak zapisi negde, pa svaki dan napisi zelju. Ja se necu setiti da treba svaki dan da pogledam tvoju temu i postavim ti pesmu jer gledam teme po novim upisima.
|
|
 |

|

|
|
Prva sa spiska je u Muzickim zeljama.
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|

|
|
ok sanjice još jednom se duboko izvinjavam i zahvaljujem na tvome velikom trudu
evo može sada druga
Šeki Turković-U vinu je istina
hvala i sorry
|
  |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|