:: |
Autor |
Poruka |
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Zanima me da li imate kakve predrasude prema homosexualnim/bisexualnim
parovima ili vam je svejedno. Imate li uopste bilo kakvo mišljenje o tome?
|
|
|
|
|
|
the_cica Prijatelj foruma
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 3520 Mesto: kragujevac
|
|
Nemam nista protiv homosexualaca niti bisexualaca....njihova stvar!!!!!! Apsolutno me ne doticu!!!
|
_________________ ....otvorim nebo lako
kad pozelim to...... |
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
Ne.... apsolutno sam protiv toga sto se tice muskaraca. Ima ih ovde i na pretek, ima ih i kod mene na poslu..... al da ih vidim zagrljene... neka hvala, to mi stvarno ne treba... ili kad ih vidim da se drze za rukice i setaju ulicom.... nenene.. nene stvarno mi to ne treba...
Sto je kod zenkog sveta vec sasvim druga stvar, naprotiv, to volim da vidim i nemam ama bas nista protiv. Kod zena to ipak neznije izgleda i u neku ruku normalno, i lepo... i zanimljivo.... i interesantno...i...i..i..
A kad vidim muskarca da se ponasa ko zensko, preksti nogice, digne rukicu na ramence....aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Iskreno i ja sam protivnik toga,mada svako ima svoj zivot i razmisljanje...
Nama se to gadi,ruzno nam je, a neko obozava i uziva u tome...
Ipak nemogu da verujem kada vidim gay ta pogotovo muskarce..fujjj :banghead:
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Nemam bas nista protiv,svako ima pravo da bira kojim ce putem u zivotu krenuti,lepo njima lepo i meni,dok me ne diras ne diram te To je njihova stvar sta ce da budu Ne volim da vidim ni muskarce ni devojke,ali poznajem jednog decka koji je homo,decko je skroz ok,to sto je on homo to nema veze sas mene
|
|
|
|
|
|
FANATIC-NS PARTY MAN
|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad
|
|
|
|
|
rouzvel Prijatelj foruma
|
Godine: 67
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd
|
|
Djole Balašević je to najbolje prokomentarisao:
Kad budem video dva jelena da se trte u šumi, misliću da je to normalno.
|
_________________ istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|
|
|
|
the_cica Prijatelj foruma
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 3520 Mesto: kragujevac
|
|
Car Dusan-Silni je napisao/la sledeće: | Ne.... apsolutno sam protiv toga sto se tice muskaraca.
Sto je kod zenkog sveta vec sasvim druga stvar, naprotiv, to volim da vidim i nemam ama bas nista protiv. |
sad mi nista nije jasno!!!!! zasto je to kod zena`normalno` a kod muskaraca nije?!!!! muska sujeta???
|
_________________ ....otvorim nebo lako
kad pozelim to...... |
|
|
|
|
esc Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 22 Sep 2004 Poruke: 390 Mesto: Novi Sad
|
|
ja nemam nikavu predstavu o tome i nisam jos upozno ni jedan takav par. Najverovatnije je da nemam nikakvi problema protiv ali ni nepodrzavam posticanje istog. Ja sam neutralan
|
|
|
komshinica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 163
|
|
rouzvel je napisao/la sledeće: |
Kad budem video dva jelena da se trte u šumi, misliću da je to normalno. |
Kad ja budem videla dva coveka da pasu travu u sumici, smatracu da je ovo relevantan argument.
Zasto vam, zaboga, smeta pogled na bilo koga ko vas ne dira?!? Nek se drze za ruku na ulici, kakve to veze sa bilo kim ima?!?
|
_________________ Nista u zivotu ne razveseljava tako kao kad nas gadjaju pa promase! |
|
|
|
|
Drug_Pionir Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Okt 2004 Poruke: 38 Mesto: Bgd
|
|
Neka u svojoj kuci rade sta hoce, njihova stvar. Ali zasto moraju da pokazuju svima svoje opredeljenje u vidu parada ? Zasto u svakom filmu/seriji mora da bude prisutna obavezno homoseksualnost? Cisto da nas podsete da je to normalno? Zasto nas onda ne podsete i na ljude koji vole da jedu "iznos", jer i njih procentualno ima dosta? Treba li i njima parada?
|
|
|
|
|
|
komshinica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 163
|
|
Zasto ti moras da ljubis svoju devojku na ulici, zar nije to tvoja stvar koju ja ne moram da gledam? Zasto u svakom filmu bar jedna devojka mora da pokaze gole grudi i zasto u svim dnevnim novinama postoje slike golih zena? Sta je to "iznos"?
|
_________________ Nista u zivotu ne razveseljava tako kao kad nas gadjaju pa promase! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|