:: |
Autor |
Poruka |
aksiomoer Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 06 Feb 2006 Poruke: 31 Mesto: Beograd
|
|
Jeste li gledali film, pored toga sto je malo neuobicajena tematika u globalnoj kinematografiji, film me odusevio, zaista..
|
_________________ Samo opusteno... |
|
|
|
|
klinka Odomaćeni član
|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 1120
|
|
Nisam,jer mi to forsiranje gay tematike vec pomalo ide na zivce.
|
_________________ Lutka od krvi bez trunke ideje... |
|
|
|
|
aksiomoer Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 06 Feb 2006 Poruke: 31 Mesto: Beograd
|
|
a gdje se to jos forsira gay tematika?
Mislim da si u zabludi, nisi ni odgledala film a vec sudis o njemu.
Radnja se desava u vrijeme kada je biti gay bilo veoma neuobicajeno u USA, i ne bavi se socijalnim pitanjem dvije osobe, vec o cistim emocijama, mogucnostima, zivotu..
Prvo skoci pa reci hop
|
_________________ Samo opusteno... |
|
|
|
|
alhemicar Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412
|
|
ja ga sigurno necu gledati. cak i ako je veoma dobar i vrijedan gledanja meni su se vec zgadile sve price i reklame oko toga.
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
ja cu ga sigurno pogledati cim dodje u bg
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
blisky2 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 3
|
|
Mislim da ga treba pogledati, bez obzira sto obradjuje tematiku koju ne volim.
Blisky
|
|
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
iako mi je ta tematika vise preko glave....pogledala sam film....i bas zbog tematike mi se ne svidja....cisto personalno misljenje.....za mene ce kauboji uvek biti maco tipovi....zato mi se ovo ne svidja....ali ukus je personalna stvar....pa pogledajte i sami procenite....
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
AdryR Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 715
|
|
Hi!
oduzeo si mi temu, ali drago mi je vidjeti da ju je netko ipak otvorio!
jedva sam cekala da pogledam film i sinoc je napokon stigao u nasa kina i moram priznati da se nisam ni malo razocarala--film mi je stvarno super! (obicno kad mi se nesto jako svidi nemam bas obicaj o tome previse pricati--jos sam pod dojmom, ) opasno razmisljam da ga odem i danas pogledati! svakako bi ga preporucila svima da ga vide, pa cak i homofobicnim osobama, jer mislim da je krajnje vrijeme da uvide da su takve stvari sasvim normalne!
ciao!
|
_________________ WildCat69 StillUnknown2U |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
gledacu ga sigurno....i cula sam pozitivne komentare
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
zvoncica_nis Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 164 Mesto: Nis
|
|
aksiomoer je napisao/la sledeće: | a gdje se to jos forsira gay tematika?
Mislim da si u zabludi, nisi ni odgledala film a vec sudis o njemu.
Radnja se desava u vrijeme kada je biti gay bilo veoma neuobicajeno u USA, i ne bavi se socijalnim pitanjem dvije osobe, vec o cistim emocijama, mogucnostima, zivotu..
Prvo skoci pa reci hop |
Poenta filma je stvaranje javnog mnjenja koje prihvata gay licnosti, nemam nista protiv njih ali je meni to ipak jako neprirodno.
Svrha postojanja svih nas je da nastavimo svoju vrstu.... stvaranje potomstva je osnovno zivotno pravilo!
|
|
|
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
Sinoc sam bila u bioskopu i gledala ovaj film...
Epska ljubavna prica o dozivotnoj vezi dvojice kauboja,smestana u americki Wyoming 1960-ih.Cutljivi rancer Enis Del MAr i rodeo kauboj Dzek Twist upoznaju se u leto 1963,kada se zaposle na planini Brokeback gde cuvaju ovce.60-tih godina proslog veka u Texasu drzalo se do maco kaubojske tradicije,a okolina nije imala previse razumevanja za one koji su odstupali od tih obicaja i normi.Slucajni susret dvojice mladica preraste uneocekivano u ljubanu vezu koja ce potrajati dvadeset godina i koju moraju da skrivaju od okoline.
Ukratko o tome se radi u filmu.
Meni su jos uvek utisci pomesani i ne bas jasno definisani,zanima me kako se vama cini ovaj film?
E da film je nominovan za oskara ove godine u osam kategorija,a osvojio je tri najbolji scenarijo,najbolja rezija i najboljia muzika
Igraju Heath Leger i Jake Gyllenhaal
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
pretpostavljam kakvi ce ovde biti komentari....kao i u slicnim temama...
pa da pocnem....
meni se film svidja, Ang Li je zasluzeno dobio Oskara za reziju jer je verodostojno prikazao nesto sto se desavalo, i jos uvek se desava iako svi beze od toga.....
nije to samo ljubavna prica dvojice mladica, to je velika povezanost dve osobe uopsteno, i ni vreme ni zivotne situacije ih nisu omele da zadrze nesto neraskidivo, nesto samo njihovo..
Jake je po meni odlicno odigrao ulogu, malo mi se manje svidja Heath, ali nema veze..
sve u svemu, pozitivna kritika, s moje strane iako sam se trudila da se ne raspisem , pogresno bi me razumeli
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|