:: |
Autor |
Poruka |
ljuba85 Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2005 Poruke: 588 Mesto: Kragujevac

|
|
Evo za sad samo jedne zelje, od Sase Matica - Reskiraj, ali cela pesma ova sto je u muzickim zeljama nije cela pesma, hvala unapred
|
|
|
|
|
 |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475

|
|
Pesma u zeljama jeste cela sa Grand Show-a, a ako ti treba druga verzija, onda cekaj dok izadje album, jer jos ga nema... i ne mogu da rodim tu pesmu kad je jos nema na netu!
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Ja ti opet kazem nije cela, jer traje 2:58 i prekida pesmu na u sred strofe, i niko ti ne trazi da je rodis
|
_________________ LJUBA |
|
|
|
 |

|

|
|
ajde i ako imas pesmu od Sikice valjda, ZAVEDE ME MAJKO MOMAK LOS
|
|
|
|
 |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475

|
|
Ni molim te, ni hvala...
E nemam tu pesmu, niti cu je potraziti... mozda ti je Sanjica nadje!
|
|
|
|
|
 |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
hahaha momci aj polako,4:15 ujutro je
Sanjica je jakooooooooooooo zauzeta trenutno,ako ti ne ispunim zelju nocas,onda cu sutra
P.S.Meni pesma od Matica ne prekida
|
|
 |

|

|
|
Sanjice nije problem ako nemas vremena, u slucaju da nadjes javi, hvala tebi puno u svakom slucaju, a ti Jugovicu, opusti se, namoj da si nervozan i ne bi ti se sad zahvalio a jos manje bi te molio za nesto. Pozdrav sanjice i jos jednom hvala
|
|
|
|
 |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin

|
Godine: 57
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt

|
|
Zelim da kazem da se na ovakav nacin zelje ne ispunjavaju i da je ovakvo ponasanje clanova dovelo do toga da uvedemo pravila koja su trenutno na forumu.
Jugovic je potpuno u prqavu kad je reko da nema niti molim niti hvala.
Mislim da je bar to zasluzio jer se on ovde ubija da ispunjava muzicke zelje ljudima i trazi ih po netu ako ih nema da bi vama ugodio.
Razmislite malo o tome.....
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
 |
|
|
|
 |

|

|
|
Evo jedne zelje, nisam uspeo da je nadjem na sajtu BIJELO DUGME - BITANGA I PRINCEZA
|
|
|
|
 |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Pesma ti je u Muzickim zeljama
|
|
 |

|

|
|
Hvala ti puno Sanjice, duznik sam ti
|
|
|
|
 |

|

|
|
je ima slucajno ja mislim od Baneta Bojanica - Nema vise druga mog
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|