:: |
Autor |
Poruka |
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
bravo boky ti si pametno dete sve cestitike
|
|
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
|
|
|
schtranga Makedonsko devojče
|
Godine: 43
Datum registracije: 09 Feb 2004 Poruke: 1880
|
|
cestitke i od mene
|
_________________ "Kakav bi život bio kada ne bi imali hrabrosti da baš ništa ne pokušamo?" |
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
bokili cestitkice i od ja....i da nam sto pre porastes....
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
cestitam i ja :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
tijance1984 Šef kuhinje veca kuvarica
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 5095
|
|
Cestitke i od mene...svaka cast
:redlips2: :71: :wav: :wav: :56: :56: :56: :wav: :wav: :wav: :wav:
|
|
|
|
|
|
vecadok Prijatelj foruma
|
Godine: 56
Datum registracije: 06 Nov 2003 Poruke: 7276 Mesto: Beograd
|
|
tačno znam kako je stigao do petog sprata
bežeći od veštica u Klubu i jureći ih po UjMuDu :greenjumpers:
...a još se nije umorio
što ti je mladost
Sve čestitke, bebo!
|
_________________ Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar! |
|
|
|
|
ELENA VUKOVIC Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 24 Okt 2004 Poruke: 1006 Mesto: Zlatna Sredina
|
|
cestitam ti bokice peti sprat i da mi jos najmanje 50 spratica napravis
|
|
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Cestitke i od mene Bokili :wav:
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
lovegoddess Veštica
|
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 6554 Mesto: Hidden island...
|
|
Svaka cast bokice!!!
|
_________________ El amor ha florecido en mi corazon a causa de tu amor. |
|
|
|
|
katarina Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Maj 2005 Poruke: 1627
|
|
Cestitam ti i ja....
|
_________________ Samo je jedan kutak svemira koji sigurno mozemo popraviti, a to smo mi sami. |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Brate i ja ovaj put necu da kacim neke slikice, jer nijedna nebi bila ravna da opise odnos koji imam prema tebi... kad sam usao na ovaj forum, sam dosao da skidam pesmice, a zatim postao deo ovog foruma a i nisam znao da cu da steknem prijateljstva, koji ce mi mnogo znaciti. Moram tebe odvojiti od muskog roda, jer si mi izuzetno drag, drug koga boljeg ne mogu da zamislim... koji ume da me kritikuje, da me spusti na pod, ali i da me dize iz pepela... mnogobrojni saveti tvoji su mi pomogli da prebrodim neke situacije, da izadjem jaci iz njih, da ne gubim nadu... dozvolio si mi da imam pogled u tvoje srce, u tvoju dusu, dao si mi kljuc iskrenog prijateljstva, i za to blago sam ti zahvalan do neba. Uspeo si da u meni vratis ono, sto je meni bivsi najbolji drug unistio... cak nesaglasnice smo kao civilizirani ljudi resili (mada da je Milena jednom uticala kao andjeo cuvar) i ne moze niko da nam rasturi ovo sto smo za skoro 3 meseca zgradili... jedino mi ostaje nada, tj. zelja da te i uzivo upoznam, da zajedno pevamo, da se zezamo i da jednostavno mogu u 4 oka da pricam sa onom osobom koja mi je toliko od sebe dala, a nikad nije trazila da joj nesto uzvratim... ovo je veoma retko u danasnje vreme i za to sam Bogu zahvalan, ipak je Njegov dar da sam upoznao brata poput tebe! Za tvoj rad i trud na forumu da ne pricam. Uspes da odradis svoj posao maksimalno, da odvojis vreme za svoje drustvo u raznim pricaonicama a i da svome drustvu dajes savete i nadu za zivot...
Brate HVALA TI ZA SVE i ostani takav kakav jesi... jer si jedinstven u tvom bicu!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|