:: |
Autor |
Poruka |
Dafna Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 08 Okt 2004 Poruke: 505 Mesto: negde
|
|
zanima me dokle ste spremni da trpite u vezi neke 'lose stvari', tacnije stvari koje vas narviraju...
zamislite pocetak veze, nekih 2 nedelje, treba uloziti malo truda, a taj neko vas onako u sali podcenjuje (npr: nemas ti pojma sta je flash memorija u telefonu, ili, ooo pa ti razmisljas... )
i pomalo vas onako indirektno za*ebava...
e sad da li preci preko toga i ispasti glup (jer taj neko misli da ne razumete da on vas za*ebawa) ili jednostavno okoncati stvar...
|
|
|
|
|
|
tijance1984 Šef kuhinje veca kuvarica
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 5095
|
|
Malo sam nezbodna kada su takve stvari u pitanju
Ne postoji ta osoba kojoj bih ja dopustila da me ponizava.....ako se to dogadja u prvih 2 nedelje veze..pitala bih se sta bi bilo dalje,do kakvog bi ponizavanja jos doslo.
Jednostavno tako nesto ne bih mogla da trpim.
|
|
|
|
|
|
bringli Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jun 2005 Poruke: 11
|
|
To u prvih dve nedelje nije u opste ozbiljno ,i to je pokusaj da vam se ta druga osoba priblizi ,verovali vi ili ne ! to ja radim stalno
al uglavnom i devojke to rade meni pa tako nadjemo neki zajednicki jezik
|
|
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Ne volim ponizavanje ni nepostovanje u svakom smislu.Zezanje je ok,ako je obostrano
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
lola_bg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 37 Mesto: Beograd
|
|
Nije se jos uvek rodila ta osoba zbog koje bih ja trpela nesto sto mi smeta ...
|
_________________ K'o da sutra ne postoji ... |
|
|
|
|
zola_nis Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Okt 2004 Poruke: 22
|
|
yeki je napisao/la sledeće: | Ne volim ponizavanje ni nepostovanje u svakom smislu.Zezanje je ok,ako je obostrano |
U pravu si mislim da su oni koji se zezaju na tudj racun pravi kreteni, budi faca pa se zezaj na svoj!
|
|
|
|
|
|
maji Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Jul 2005 Poruke: 12
|
|
Vrlo malo mogu da trpim,pogosoto ako su ponizavanja i provokacije u pitanju.a to mi je mana posto sam vec zbog toga par puta bio na sudu...
|
|
|
|
|
|
djaligator Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jun 2005 Poruke: 10
|
|
ma onaj ko iskreno voli taj je spreman trpiti do kraja
|
|
|
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
Ljubav gradi mostove gdje ih nema.
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Jako sam strpljiva..i jako puno mogu da pretrpim..kada zaista iskreno, od srca volim.....ne dozvoljavam da me srozava, vec ga po kratkom postupku spustim na zemlju..ali to nema vezesa ljubavlju..to je dokazivanje..neki su ljudi skloni tome...coveka volimo sa manama i vrlinama...ponesto mu i promenimo..pomalo pretrpimo..e...to je ljubav
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
katarina Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 25 Maj 2005 Poruke: 1627
|
|
pinkie je napisao/la sledeće: | Jako sam strpljiva..i jako puno mogu da pretrpim..kada zaista iskreno, od srca volim.....ne dozvoljavam da me srozava, vec ga po kratkom postupku spustim na zemlju..ali to nema vezesa ljubavlju..to je dokazivanje..neki su ljudi skloni tome...coveka volimo sa manama i vrlinama...ponesto mu i promenimo..pomalo pretrpimo..e...to je ljubav |
Mislim da je Pinkie sve rekla. Potpuno se slazem
|
_________________ Samo je jedan kutak svemira koji sigurno mozemo popraviti, a to smo mi sami. |
|
|
|
|
daracbubamarac Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 263
|
|
Ne znam sta bi mi trebalo biti da na taj nacin ponizavam osobu s kojom sam u vezi. Ne bi imao puno razumjevanja za neku koja bi se tako samnom razgovarala.
|
_________________ We were somewhere around Barstow on the edge of the desert when the drugs began to take hold. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|