:: |
U kojem vecem ex-Yu gradu zive najljepse djevojke? |
u Novom Sadu |
|
23% |
[ 79 ] |
u Zagrebu |
|
4% |
[ 16 ] |
u Beogradu |
|
23% |
[ 78 ] |
u Skopju |
|
1% |
[ 6 ] |
u Sarajevu |
|
10% |
[ 35 ] |
u Splitu |
|
5% |
[ 19 ] |
u Ljubljani |
|
1% |
[ 5 ] |
u Nisu |
|
4% |
[ 15 ] |
u Rijeci |
|
0% |
[ 1 ] |
u Banja Luci |
|
14% |
[ 48 ] |
u Pristini |
|
0% |
[ 1 ] |
u Podgorici |
|
2% |
[ 10 ] |
u Osijeku |
|
1% |
[ 5 ] |
u Mostaru |
|
1% |
[ 4 ] |
u Tuzli |
|
2% |
[ 7 ] |
u Mariboru |
|
0% |
[ 2 ] |
u Subotici |
|
1% |
[ 4 ] |
|
Ukupno glasova : 335 |
|
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
U kojem vecem ex-Yu gradu zive najljepse djevojke?
Nabrojah samo vece gradove. Ako sam propustio neki grad dopisite ime tog grada u postu.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Sudeci po onome sto sam cuo, su valjda najlepse cure ocigledno iz Novog Sada i Beograda, i sta se nekih clanica sa ovog sajta tice, mogu ovo da potvrdim!
Inace sam ja dosta lepe cure video u Skopju i zato tom gradu ide moj glas, a mozda ovog leta imam priliku i ove druge lepotice da vidim u prirodi!
Medjutim, i cure u mom Kragujevcu nisu za bacanje... ... sve u svemu, mislim da je cela bivsa Jugoslavija puna sa prirodnim lepoticama!
|
|
|
|
|
|
baalzor Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 1
|
|
nema nista do mojih osjecanka =))
|
|
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
naravno u Sarajevu,a cuo sam da su Novosadjanke jako lijepe,i one sto sam upozno,zaista nemam rijeci,jako su lijepe Mostarke,Splicanke,Skopljanke,mislim u cjelosti Makedonke,te naravno Kragujevcanke hehe,imao sam curu iz Kragujevca,mozda zato hehe,a lijepe su i Zagrepcanke,one sto sam upozno,ma sve ste vi lijepe,dobre,ma svaka vam
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
hoho je napisao/la sledeće: | naravno u Sarajevu,a cuo sam da su Novosadjanke jako lijepe,i one sto sam upozno,zaista nemam rijeci,jako su lijepe Mostarke,Splicanke,Skopljanke,mislim u cjelosti Makedonke,te naravno Kragujevcanke hehe,imao sam curu iz Kragujevca,mozda zato hehe,a lijepe su i Zagrepcanke,one sto sam upozno,ma sve ste vi lijepe,dobre,ma svaka vam | Kako mogu u Sa biti, jesi ti slijep ili sta
Ma salim se... Sarajke su nevjerovatne, tamo skoro pa nema lose cure!
Ali...
Cure iz Banja Luke, jao majko, kao su te lijepe!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
gojko1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 27
|
|
Najbolje su i najlepse iz Vranja i iz Novog Sada su ali bez vranjanke ne ide.
|
_________________ Sex is not the answer, sex is the question, yes is the answer. |
|
|
|
|
Ktantonet Upućeni član
|
Godine: 47
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 285 Mesto: Israel/Srbija
|
|
Evo i ja, iako sam zensko i sama, glasam za Novosadjanke naravno ne samo zato sto sam i ja iz Novog Sada nego zato sto sam zivela u Skoplju i prolazila jos kroz mnoge gradove u YU i nikad nisam videla vise lepsih devojaka na jednom mestu kao sto jesam u Novom Sadu. A ni Beograd nije za bacanje samim tim sto ima i mnogo stanovnika pa mora imati i mnogo lepih devojaka, kada se zna da uopste devojke iz Srbije zrace posebnom i drugacijom lepotom od ostatka sveta, zar ne?
|
|
|
|
|
|
leggy Samuraj
|
Godine: 47
Datum registracije: 24 Nov 2004 Poruke: 4140 Mesto: Tampico, Tamaulipas, Mexico
|
|
Ovo je jedini put da glasam za Novi Sad
|
_________________ Viva Zapata y Subcomandante Marcos! |
|
|
|
|
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
Ktantonet je napisao/la sledeće: | Evo i ja, iako sam zensko i sama, glasam za Novosadjanke naravno ne samo zato sto sam i ja iz Novog Sada nego zato sto sam zivela u Skoplju i prolazila jos kroz mnoge gradove u YU i nikad nisam videla vise lepsih devojaka na jednom mestu kao sto jesam u Novom Sadu. A ni Beograd nije za bacanje samim tim sto ima i mnogo stanovnika pa mora imati i mnogo lepih devojaka, kada se zna da uopste devojke iz Srbije zrace posebnom i drugacijom lepotom od ostatka sveta, zar ne? |
Glasao sam za Sarajevo ne samo što živim u njemu nego i što je upravo tako...
A što se tiče za djevojke iz Srbije mislim da nije tačno,ustvari polovično jer su sve žene Balkanke prelijepe i nema nigdje na svijetu ljepših žena od Balkanki jer zrače nekom ljepotom duše (i fizički i psihički) koju malo koja žena u svijetu ima.......
I mislim da je svejedno to dal je ona iz Bosne ili iz Hrvatske ili iz neke druge Balkanske zemlje......jer kao što rekoh Balkanke su kraljice bez obzira gdje bile-u svijetu se uvijek može prepoznati naša žena jer je sva dotjerana i otmjena i...... a ne ko ostale kojima 'sve boje lijepo stoje'se obuku i hodaju uokolo...
zar nisam u pravu???
|
|
|
|
|
|
Shejn Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 12
|
|
Vidi...sto se Sarajki tice, zbora nema. lijepe zene nema sta.
ali iskreno...nigdje se ovako lijepih a opet nabudzenih zena nisam nagledao nego u novom sadu.
curice su strava, nosi se poslednja moda ali...krute su..cim ih je vise u gomili odma su to zavlacenja...ma da ne pricam. nek se javi jos neko iz ns...cisto da vidimo hoce li potvrditi moje rijeci
|
|
|
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
Oho pa to je opste poznato svima,cemu pitanje!? Novosadjanke su zakon,sta ces kad smo najlepse to svi znaju! Ovo oko nabudzenosti i nedodirljivim novosadjankama su samo glupe predrasude,normalna stvar vodimo racuna o sebi i oblacimo se po poslednjoj modi kao sve normalne mlade devojke! Licno i volim samo mesta gde izlaze mladi lepi nasmejani i uspesni ljudi,prirodno da volim i da vidim lepu i sredjenu devojku a i tipa! Ne treba generalizovati stvari,medju "nabudzenim" novosadjankama ima jako puno inteligentnih,zanimljivih,eksplicitnih osoba,koje imaju u glavi jos vise nego sto izgledaju
|
|
|
|
|
|
djaligator Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 30 Jun 2005 Poruke: 10
|
|
banja luka ubjedljivo najljepse ko nevjeruje nek ode provijeriti
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|