:: |
Autor |
Poruka |
leggy Samuraj
|
Godine: 47
Datum registracije: 24 Nov 2004 Poruke: 4140 Mesto: Tampico, Tamaulipas, Mexico
|
|
Koliko puta se u filmu desilo da negativac ima pozitivca u rukama (na nisanu, na vrhu maca, ispred topa...) i, umesto da ga rokne... ne... on mu drzi propoved tipa: "Toliko dugo sam cekao ovaj dan da iskalim svoju tipicno neobjasnjivu mrznju jednog negativca prema pozitivcu..."
I tako bar 5 minuta...
Ili dok se ne odlomi plafon i padne mu na glavu...
Da li vas nerviaju takvi scenariji? Cemu to?
|
_________________ Viva Zapata y Subcomandante Marcos! |
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
Hahahahahaa..gde se samo seti toga,mene takve scene izludjuju..nakon takve scene obicno kazem:"Jaoj..k'o na filmu!"
Mislim..koliko pozitivac ima srece...
I kada su scene u pitanju da li ste primetili da padovi sa galerija,stepenista itd...uvek zavrse na neizbeznom staklenom stocicu
|
|
|
|
|
|
jeka_ks GiGijeva miljenica
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac
|
|
Stvarno i mene znaju da izvedu iz takta
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
e to je nesto sto i meni neopisivo ide na zivce...stoji tip i pripoveda....celu istoriju isprica....mislim...bas glupo...
|
|
|
Shejn Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 12
|
|
sta ces, mora i nama, gledaocima, da objasni neopisivu mrznju koju osjeca prema nasem miljeniku, kako bi nam malo manje bilo zao kad ga rokne.
a gotovo nikad ga ne rokne.
|
|
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
Mislim da znam odgovor na pitanje od milion dolara (kako je moguće da neko piše tako stupidne scenarije i u 21. veku)! J.T. Walsh ne bi mogao da živi od glume kada ne bi bilo tih uloga, jedinih koje on ume da 'ebeno odigra! (pokoj mu duši)
|
_________________ Mo'š misliti! |
|
|
|
|
sheba_diesel Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 183 Mesto: Beograd
|
|
Uvek cekam da negativac rokne glavnog glumca(jos bolje glumicu),a on mu izlaze svoj plan kako ce osvojiti svet/uzeti 10 mil. $ i onda se pozitivac na volseban nacin izvuce i sve upropasti zloci!!!
Potpuno razumem M.Jacson-a sto je platio da se napravi crtani u kom kojot hvata pticu trkacicu.
Ja bih platio da neki Ruja rokne Bond-a ili bilo kog lika koji spasava svet
|
|
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
sheba_diesel je napisao/la sledeće: | Ja bih platio da neki Ruja rokne Bond-a ili bilo kog lika koji spasava svet |
Ti si genije! ......uh, što ne držim neki studio, odma' bih te medj' svoje top scenariste!
|
_________________ Mo'š misliti! |
|
|
|
|
triggerboy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Mar 2005 Poruke: 34
|
|
takve ce scenarije pisati sve dok ima ljudi koji ce to sve gutati
|
|
|
|
|
|
dolovac Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Jun 2005 Poruke: 52
|
|
meni je sve to smesno do bola. Prisustvovao sam scenama kad raja navija za pozitivca i kad on nekim cudom ostane ziv onda su svi srecni.......smesno
|
|
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Stvarno i mene znaju da izvedu iz takta
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
sabre Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Jul 2005 Poruke: 244 Mesto: Banja Luka
|
|
To je Majk Majers fantasticno docarao u Ostinu Pauersu,gdje glumi Dr. Zlo koji stalno odugovlaci da ukloni pozitivca dok mu svi drugi to sugerisu.
|
_________________ SK |
|
|
|
|
|