www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jugovic gradi 15-i sprat nashe zgrade
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 39

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 22, 2005 7:11 am    Naslov poruke: Jugovic gradi 15-i sprat nashe zgrade Na vrh strane Na dno strane

Za pocetak ove cestitke cu citirati veci deo mog odgovora na jugovicevu cestitku povodom mojih 4000 poruka

boky je napisao/la sledeće:
Sve je pocelo ne tako davno kada je boky dosao na forum .. uz malu pricu sa jovanchetom na msn-u, koja mi je prva zapala za oko zbog toga sto je sa mog kontinenta a takodje i aktivna na sajtu, sam saznao da Jugovic ima msn. Pitao sam jovanche ako moze da mi da Jugovicev msn da mozemo da prichamo posto sam video da je veoma aktivan na forumu pa reko ako iko moze da mi pomogne oko tog foruma to je Jugovic. Posto sam ga dodao sam tek tada shvatio jednu od mojih greski a to je da je Jugovicev msn bio svo vreme u njegovom profilu kao i jovanin i da sam mogao da ga dodam kad hocu. E sad, posto sam ja osoba koja retko kada gleda profile korisnika ja nisam ni video da je Jugovic-u msn bio u njegovom profilu ali to je moja greska i to priznajem Smile .. uglavnom .. toga dana kada sam ja Jugovic-a dodao na msn ... prvi komentar koji sam dobio posle naravno uobicajenog pozdrava " zdravo " , " zdravo " je bio " Da me nisi dodao na msn ja bih te dodao jer mi se svideo tvoj nacin odgovaranja u mojim pod forumima ".. Automatski me je ta rechenica toliko privukla osobi kao prijatelju jer kao prvo to mi znaci da je ta osoba ipak bila zainteresovana za moje poruke na msn-u a kao drugo .. ako se nekom svidi ono sto ja kazem, to znaci da ipak imamo nesto zajednicko u tome i da imamo istu viziju zivota. Te zajednicke stvari koje ja i Jugovic imamo ( osim sto smo obojica muskarci Smile ) su dovele do jednog VEOMA velikog prijateljstva koje ne bih sad zeleo ovde da pisem jer nacin kako neka osoba pridje mome srcu ne delim sa nikim osim sa tom osobom i sa samim sobom.

Ovaj pocetak sam izabrao sa namerom da jedno veliko prijateljstvo uvekolichim pokazivanjem kako je to pocelo. A sada bih zeleo da cestitam mom velikom drugu Jugovicu na ovom veoma lepom jubileju od 15000 poruka. Da pricham nesto, ne vredi, .. da kazem nesto sto nisam reko, toga nema .. Ja mislim da i vrabci na grani znaju preko poruka i cestitanja jedno drugom koliko smo ja i Jugovic se sprijateljili za ovo kratko vreme. Bilo je i malih nesuglasica ali smo finim razgovorom i objasnjivanjem razloga te nesuglasice resili kao pravi drugovi.

Brate .. posto znam da ce verovatno ova cestitka biti mozda i od poslednjih za jedno duze vreme jer ides na odmor. Zelim samo da ti kazem da mi je veoma drago da smo se upoznali i da znam da iako daleko u svetu mogu da racunam na tebe za savete i to. Kao sto sam i dadi napisao u cestitci .. ja nisam osoba koja slikama pokaze svoje misljenje o osobi ja to iskazem rechima tako da od mene slika nema .. znaci samo rechi hvale i rechi pohvale i jos jednom da ti cestitam na ovome lepom uspehu ....

Ziveo i da nam se provedes lepo za veoma zasluzen odmor.

*jovance*
Veštica
Veštica

Godine: 38

Datum registracije: 21 Feb 2005
Mesto: los angeles, socal

usa.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 22, 2005 7:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bato cestitam ti od Srca. Znas i sam da te prosto obozavam i da mislim sve najbolje o tebi. Ostani i dalje ovako poslusan, vredan, ma pravo srce........bubi te tvoja seka.

p.s. ajde pozuri za kg....
:69: bravo :redlips2:

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 22, 2005 10:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dragi moj miljenice...da ne duzim, moje misljenje o sebi vec znas...te cu samo jos jednom da ti se zahvalim sto si tu, sto te mogu smatrati drugom, prijateljom i kolegom...da ti se zahvalim sto si onakav kakav jesi i da te zamolim da takav i ostanes....Ljubim te jako jako jako

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 22, 2005 10:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jugooo- rodna grudoo..BRAVISIMO!! Postao si predvodnik ovog foruma i mislim da to i zasluzujes, s'obzirom koliko truda ulazes u sve ovo...Cestitke od GiGija! Wink Wink

tijance1984
Šef kuhinje veca kuvarica
Šef kuhinje veca kuvarica

Godine: 40

Datum registracije: 25 Mar 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 22, 2005 2:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bravooooo Jugo =D>
Ovo je stvarno za veliku pohvalu i cestitanje...
Cestitam od srca=D> :wav: :wav: :wav:

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 28 Apr 2004
Mesto: adelaide australija/subotica srbija

australia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 22, 2005 3:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitka i od mene bato samo tako nastavi

schtranga
Makedonsko devojče
Makedonsko devojče

Godine: 43

Datum registracije: 09 Feb 2004

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 22, 2005 3:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bravo zlato cestitam ti samo tako produzi i dalje =D> =D> =D> =D> =D>

:158:

bakneziiiii :blowkiss:

Nesa_bulje_mesa
Banovan!

Poslasticar
Poslasticar

Godine: 37

Datum registracije: 10 Mar 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 22, 2005 4:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja se pridruzujem cestitkama
Svaka cast brate samo napred najbolji si

Savior
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 06 Okt 2004

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 22, 2005 4:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast cestitam Wink

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 22, 2005 4:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitke i od ja......

Daca
~Žena Sanjicinog švalera~
~Žena Sanjicinog švalera~

Godine: 51

Datum registracije: 16 Apr 2004
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 22, 2005 10:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Loodo
sta da ti pricam..
kad sve znas...

jelena_ns
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 12 Dec 2004
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 22, 2005 10:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitke deda mraze, przi li te sunce gore? Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Jugovic gradi 15-i sprat nashe zgrade Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon