:: |
Autor |
Poruka |
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Za pocetak ove cestitke cu citirati veci deo mog odgovora na jugovicevu cestitku povodom mojih 4000 poruka
boky je napisao/la sledeće: | Sve je pocelo ne tako davno kada je boky dosao na forum .. uz malu pricu sa jovanchetom na msn-u, koja mi je prva zapala za oko zbog toga sto je sa mog kontinenta a takodje i aktivna na sajtu, sam saznao da Jugovic ima msn. Pitao sam jovanche ako moze da mi da Jugovicev msn da mozemo da prichamo posto sam video da je veoma aktivan na forumu pa reko ako iko moze da mi pomogne oko tog foruma to je Jugovic. Posto sam ga dodao sam tek tada shvatio jednu od mojih greski a to je da je Jugovicev msn bio svo vreme u njegovom profilu kao i jovanin i da sam mogao da ga dodam kad hocu. E sad, posto sam ja osoba koja retko kada gleda profile korisnika ja nisam ni video da je Jugovic-u msn bio u njegovom profilu ali to je moja greska i to priznajem .. uglavnom .. toga dana kada sam ja Jugovic-a dodao na msn ... prvi komentar koji sam dobio posle naravno uobicajenog pozdrava " zdravo " , " zdravo " je bio " Da me nisi dodao na msn ja bih te dodao jer mi se svideo tvoj nacin odgovaranja u mojim pod forumima ".. Automatski me je ta rechenica toliko privukla osobi kao prijatelju jer kao prvo to mi znaci da je ta osoba ipak bila zainteresovana za moje poruke na msn-u a kao drugo .. ako se nekom svidi ono sto ja kazem, to znaci da ipak imamo nesto zajednicko u tome i da imamo istu viziju zivota. Te zajednicke stvari koje ja i Jugovic imamo ( osim sto smo obojica muskarci ) su dovele do jednog VEOMA velikog prijateljstva koje ne bih sad zeleo ovde da pisem jer nacin kako neka osoba pridje mome srcu ne delim sa nikim osim sa tom osobom i sa samim sobom. |
Ovaj pocetak sam izabrao sa namerom da jedno veliko prijateljstvo uvekolichim pokazivanjem kako je to pocelo. A sada bih zeleo da cestitam mom velikom drugu Jugovicu na ovom veoma lepom jubileju od 15000 poruka. Da pricham nesto, ne vredi, .. da kazem nesto sto nisam reko, toga nema .. Ja mislim da i vrabci na grani znaju preko poruka i cestitanja jedno drugom koliko smo ja i Jugovic se sprijateljili za ovo kratko vreme. Bilo je i malih nesuglasica ali smo finim razgovorom i objasnjivanjem razloga te nesuglasice resili kao pravi drugovi.
Brate .. posto znam da ce verovatno ova cestitka biti mozda i od poslednjih za jedno duze vreme jer ides na odmor. Zelim samo da ti kazem da mi je veoma drago da smo se upoznali i da znam da iako daleko u svetu mogu da racunam na tebe za savete i to. Kao sto sam i dadi napisao u cestitci .. ja nisam osoba koja slikama pokaze svoje misljenje o osobi ja to iskazem rechima tako da od mene slika nema .. znaci samo rechi hvale i rechi pohvale i jos jednom da ti cestitam na ovome lepom uspehu ....
Ziveo i da nam se provedes lepo za veoma zasluzen odmor.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
*jovance* Veštica
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 1952 Mesto: los angeles, socal
|
|
Bato cestitam ti od Srca. Znas i sam da te prosto obozavam i da mislim sve najbolje o tebi. Ostani i dalje ovako poslusan, vredan, ma pravo srce........bubi te tvoja seka.
p.s. ajde pozuri za kg....
:69: :redlips2:
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Dragi moj miljenice...da ne duzim, moje misljenje o sebi vec znas...te cu samo jos jednom da ti se zahvalim sto si tu, sto te mogu smatrati drugom, prijateljom i kolegom...da ti se zahvalim sto si onakav kakav jesi i da te zamolim da takav i ostanes....Ljubim te jako jako jako
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Jugooo- rodna grudoo..BRAVISIMO!! Postao si predvodnik ovog foruma i mislim da to i zasluzujes, s'obzirom koliko truda ulazes u sve ovo...Cestitke od GiGija!
|
|
|
tijance1984 Šef kuhinje veca kuvarica
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 5095
|
|
Bravooooo Jugo =D>
Ovo je stvarno za veliku pohvalu i cestitanje...
Cestitam od srca=D> :wav: :wav: :wav:
|
|
|
|
|
|
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
cestitka i od mene bato samo tako nastavi
|
|
|
|
|
|
schtranga Makedonsko devojče
|
Godine: 43
Datum registracije: 09 Feb 2004 Poruke: 1880
|
|
bravo zlato cestitam ti samo tako produzi i dalje =D> =D> =D> =D> =D>
:158:
bakneziiiii :blowkiss:
|
_________________ "Kakav bi život bio kada ne bi imali hrabrosti da baš ništa ne pokušamo?" |
|
|
|
|
Nesa_bulje_mesa Banovan! Poslasticar
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 3172 Mesto: Beograd
|
|
|
|
|
Savior Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 06 Okt 2004 Poruke: 3316
|
|
Svaka cast cestitam
|
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
cestitke i od ja......
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
Loodo
sta da ti pricam..
kad sve znas...
|
|
|
|
|
|
jelena_ns Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 12 Dec 2004 Poruke: 3849 Mesto: Novi Sad
|
|
Cestitke deda mraze, przi li te sunce gore?
|
_________________ "Varoši ima, što da grešim dušu, boljih i lepših al’ samo jedna je, shvaćaš, varoš u koju se vraćaš!" |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|