:: |
Autor |
Poruka |
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Ne znam što idu bezveze...
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Koroman: Dva napadača i - ostajem!
Utorak, 18. decembar 2007. 10:55
Ognjen Koroman ne želi po svaku cenu da ode u inostranstvo! Spreman je da ostane u Crvenoj zvezdi, uprkos primamljivoj ponudi francuskog Lila, ali samo ako se ambicije uprave kluba podudaraju sa njegovim ličnim ciljevima.
"Imam još dve ponude iz Rusije i jednu iz Nemačke", otkriva Koroman i kaže da "i jeste i nije za odlazak".
"Voleo bih da pomognem klubu da se domogne 'duple krune', ali moram da vidim sa upravom da li nam se poklapaju ambicije. Veliki sam zvezdaš i ako se sve poklopi, najviše bih voleo da ostanem na Marakani. Lepo mi je ovde, medjutim, valja sačekati početak priprema za prolećni deo sezone, do tada će se sve znati", rekao je Koroman za dnevni list "Sport".
Povremeni reprezentativac Srbije želi da se bori za trofeje, a crveno-beli su na polovini prvenstva šest bodova iza Partizana.
"Navijam za Zvezdu, ali ne mrzim Partizan i moram da kažem ono što je očigledno. Crno-beli su napravili dobar tim, Miroslav Djukić ih je odlično predvodio i zasluženo su na prvom mestu. Mi gore od ovoga ne možemo i na proleće, uz pomoć dvojice novih napadača, verujem da možemo da se nadamo tituli".
Koroman je podsetio da su Zvezdu od letos trenirala trojica trenera, da je došlo do smene na poziciji predsednika i da su dodatni problemi, pre svega hapšenja klupskih funkcionera, uticali da rezultati budu ispod očekivanih.
"Ovo što smo uradili na polusezoni predstavlja realan domet u takvoj situaciji".
(MONDO)
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
|
|
|
19. decembar 2007. | Izvor: B92
Koroman: "Ovo je naša realna slika"
ReutersTrener Crvene zvezde Aleksandar Janković i igrači beogradskog kluba nezadovoljni su igrom koju su pružili u Bragi, u poslednjem kolu grupe F kupa UEFA. Zvezda je u Portugalu zabeležila i četvrti poraz i završila takmičenje na začelju grupe, bez ijednog boda. "Ovakva utakmica ne dešava nam se prvi put. To je obrazac koji je postojao i na prethodnim mečevima", rekao je Janković posle meča.
"Evropa je surova i pokazuje limite svake ekipe, pokazala je i naše. Istina je da nismo imali imperativ pobede u ovom meču, ali smo morali bolje. Ovako smo došli u poziciju da kao bivši šampioni Evrope zavšrimo grupu na poslednjem mestu, sa sva četiri poraza".
Ognjen Koroman bio je još oštriji.
""Zvezda je naš najveći klub i ne zaslužuje ovakve utakmice u Evropi, kojima razočarava auditorijum u Srbiji i dijaspori. Ovo je neozbiljno i odraz celokupne situacije u klubu. Mislim da je ovo realna slika u ovom trenutku. Videli ste naše igre. To što smo odigrali 70 minuta dobro protiv Bajerna, više je inspiracija nekoliko igrača, nego potvrda kvaliteta. Sve u svemu ovo je bila slaba polusezona Zvezde i očekujem mnogo bolje nastupe u narednom periodu".
Portugalac Lukaš odlično poznaje ekipu Brage.
"Utakmice sa Bragom uvek su teške. Imali smo veliku želju da takmičenje završimo dobrim rezultatom, ali to nije bilo moguće. Braga je bila bolja u ovom meču. Sada je pred nama odmor, a onda pripreme za drugi deo".
Mečom u Bragi završila se jesenja polusezona za Crvenu zvezdu,. Nastavak fudbalskih takmičenja u Srbiji zakazan je za kraj februara.
|
|
|
|
|
**Ghost_Rider** Banovan! Iskusni član
|
Godine: 30
Datum registracije: 10 Jun 2007 Poruke: 947
|
|
Ma kakva Zvezda druga je na tebeli,a prvi je Partizan
|
_________________ ljudi xitno mi je potrebna pomoc... Zamolio bix was swe da posxaljete poruku "Morar i Zoka - Srce tiho zaplache" na ovaj profil : kako bi pobedio na takmicxenju "Naj Srbije" ... Hwala .. ... Sme da se glasa samo jednom... |
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Pošto Koroman traži još dva napadača,evo javljam se ja i prijavljujem i Konjanika.On lud 100%,ja blesav 200%.To je 300% dobitna kombinacija.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Johnny-Delija je napisao/la sledeće: | Pošto Koroman traži još dva napadača,evo javljam se ja i prijavljujem i Konjanika.On lud 100%,ja blesav 200%.To je 300% dobitna kombinacija. |
sa još nama dvojicom, vratili bi se na puteve stare slave garant
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
|
|
|
21. decembar 2007. | Izvor: B92
Janković u Zvezdi još godinu dana
Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković postigao je dogovor sa rukovodstvom kluba oko potpisivanja jednogodišnjeg ugovora. Janković je u četvrtak postigao usmeni dogovor sa čelnim ljudima kluba iz Ljutice Bogdana i uskoro će i zvanično potpisati ugovor sa aktuelnim šampionom Meridian Superlige.
Pojedini mediji spekulisali su prethodnih nedelja da je rukovodstvo Crvene zvezde u potrazi za inostranim trenerom i da bi Janković mogao da bude samo privremeno rešenje. Ipak, uprava Crvene zvezde pružila je poverenje mladom stručnjaku, koji nakon preuzimanja funkcije prvog trenera nije potpisao nijedan zvaničan dokument.
Janković je došao na čelo stručnog štaba Crvene zvezde sredinom novembra, kada je zamenio Milorada Kosanovića.
Fudbaleri Zvezde su utakmicom u Bragi završili polusezonu, a početak priprema za prolećno deo sezone zakazan je za 11. januar. Janković je već najavio da će biti značajnih promena u igračkom kadru, koji trenutno broji čak 43 fudbalera.
|
|
|
|
|
marija JK VOLIIIM Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 09 Jan 2008 Poruke: 3 Mesto: Srbija,Beograd
|
|
Samo je jedna Crvena Zvezda!!!
Zvezda mi je sve,
Zvezda zivot jeeee..
|
_________________ JUST JK! |
|
|
|
|
|
|
|
Jestrović: Ostajem u Zvezdi,biću prvi strelac
Ponedeljak, 14. januar 2008. 10:35
Kada se mislilo da će Nenad Jestrović posle neubedljive polusezone u Crvenoj zvezdi otići iz srpskog fudbala i vratiti se u Al Nasr, dogodio se preokret: Iskusni napadač ostaje u beogradskom klubu do kraja ove sezone, u nadi da će, kako kaže, biti prvi strelac Meridijan Superlige Srbije!
Jestrović je izjavio da je već sve bilo dogovoreno oko prelaska u Al Nasr, ali da su Arapi potom pokušali da mu smanje vrednost ugovora za 300.000-400.000 dlara. "Ne želim da me bilo ko ucenjuje", poručuje nekadašnji centarfor reprezentacije.
Iako je jesenja polusezona bila za zaborav, a navijači Crvene zvezde su ga sa terena gotovo redovno ispraćali zvižducima, Jestrović veruje da će na proleće biti mnogo uspešniji, čak da će biti prvi strelac lige, iako je postigao četiri gola u prvom delu takmičenja.
"Fizički sam mnogo spremniji i želim da se izborim za mesto u timu. Cilj Crvene zvezde je da odbrani duplu krunu, a ja ću da pokušam da budem najbolji strelac lige", kaže Jestrović, koji za trenutno vodećim golgeterima srpskog šampionata, Gojkom Kačarom i Stevanom Jovetićem, zaostaje sedam golova.
(MONDO)
|
|
|
|
|
|
|
|
14. januar 2008. | Izvor: B92, Sport | Miloš Šaranović
Fudbaleri Crvene zvezde u Italiji
zvanični sajtZvezdini fudbaleri doputovali su u ponedeljak uveče u Pizu a na spisku putnika nalazi se 27 imena. Sa ekipom nije Portugalac Lukaš, zvanično objašnjenje je da ne putuje „iz privatnih razloga“, nezvanično se saznaje da bi mogao da promeni klub. Među onima koji će pokušati da se nametnu Jankoviću su i V. Đorđević, Miladinović, Trajković, Rašković, Salas, Jestrović i Barkos, igrači koji su krajem prethodne godine bili ’otpisani’.
Na spisku su Ranđelović, Radivojević, Banović, Gaj, Tutorić, V. Đorđević, Miladinović, Anđelković, Bronovicki, Basta, Milovanović, Milijaš, Kastiljo, Bogdanović, Trajković, M. Perović, Rašković, Molina, Koroman, Burzanović, Salas, Barkos, Jestrović, Misdongarde, Adamović, S. Perović i Nikolić.
Maurisio Molina je, odmah po dolasku u Pizu, napustio ekipu, vratio se u Beograd. Očekuje se da u utorak otputuje u Kolumbiju jer mu je preminuo otac.
Prvi deo priprema biće obavljen do 23. januara kada se ekipa vraća u Beograd. Dva dana kasnije se putuje u Izrael na turnir na kojem učestvuju i Dinamo iz Kijeva, Šahtjor iz Donjecka, moskovski klubovi CSKA i Spartak i Beitar iz Jerusalima.
Portugalac Da Silva Lukaš nije otputovao u Italiju, njegovo ime je sa spiska putnika izbrisano u poslednji čas, a ’Sport’ od utorka piše da je u klub stigla ozbiljna ponuda za igrača koji je prethodnog leta došao iz Boavište.
’Sport’ piše i da reprezentativac Gane Princ Tagoe, pominjan kao želja ’crveno-belih’ u prelaznom roku, neće doći u Beograd zbog prevelikih finansijskih zahteva tog igrača i njegovo menadžera.
|
|
|
|
|
|
|
|
16. januar 2008. | Izvor: B92, zvanicni sajt, Sportski žurnal
Makedonski centarfor na "Marakani"
Reprezentativac Makedonije Ivan Tričkovski prvo je pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku. 20-godišnji centarfor, dosadašnji član Rabotničkog, proglašen je za najboljeg igrača Makedonije za 2007. godinu, a sa "crveno-belima" će potpisati ugovor do leta 2012. godine.
Tričkovski je karijeru počeo u skopskom Vardaru, a od početka prošle godine nastupao je za Rabotnički. Bio je jedan od najboljih strelaca jesenjeg dela makedonskog prvenstva, sa 9 golova, a od jeseni je i član seniorske reprezentacije Makedonije.
"Tričkovski je igrač koji ima potencijal, mlad je i izdigao se iznad sredine u kojoj je do sada igrao. Ušao je i u 'A' selekciju Makedonije, predstoji mu težak rad, moraće da se dokaže i izbori za mesto", izjavio je trener Crvene zvezde Aleksandar Janković
|
|
|
|
|
|
|
|
Tuča fudbalera Crvene zvezde u Pizi
Petak, 18. januar 2008. 00:18
Beogradski list "Press" piše u izdanju od petka da su se fudbaleri Crvene zvezde potukli medjusobno tokom treninga na pripremama u italijanskom gradu Pizi.
Do sukoba je, navodno, došlo posle jednog "naelektrisanog" duela na terenu, a glavni akter kavge bio je Ognjen Koroman, dok list ne navodi imena ostalih učesnika incidenta.
Medjutim, u tekstu se navodi da su se igrači brzo smirili i nastavili sa treningom, uz pruženu ruku ruci, ali i navodi da je Koroman nervozan od prvog dana priprema...
"Ognjen je nezadovoljan, a razlog njegovog nezadovoljstva najverovatnije se krije u činjenici da je ostao u Zvezdi, uz to se i ekipa nije pojačala, što je bio njegov uslov za ostanak. Zbog tih stvari je vrlo nervozan, što je dovelo do toga da oštrije reaguje na jednom treningu i dodje u sukob sa nekim saigračima", citira "Press" izjavu "izvora bliskog klubu".
"Bilo je psovki i fizičkog kontakta, kako to obično biva u takvim situacijama. Ipak, sve se brzo smirilo i atmosfera u ekipi medju igračima je sada ponovo dobra."
Trener tima Aleksandar Janković demantovao je da je na treningu bilo incidenata.
"Nije bilo nikakvih sukoba, ko vam je to rekao? Da li vam je to neko odavde javio? Ne, ne nije bilo tuče... Ako mislite na ovaj poslednji trening, mogu da vam kažem da Koroman nije radio sa loptom. Ima problem sa stopalom, pa je samo lagano trčkarao i nakon toga otišao u hotel", rekao je Janković.
Za razliku od Jankovića, sekretar stručnog štaba Goran Negić preneo je utisak da atmosfera u Pizi nije idilična.
"Zbog kiše, lošeg vremena i problema sa terenom, prisutna je mala nervoza u našoj delegaciji, ali se nadam da se to neće odraziti na igrače", rekao je Negić za zvanični sajt Crvene zvezde.
(MONDO)
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|