:: |
Autor |
Poruka |
Ela85 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Okt 2005 Poruke: 439 Mesto: Beograd
|
|
nikada nije opravdana...nesto ne stima, inace ne bi doslo do nje....
|
_________________ Ne dozvoli da pogresni ljudi usetaju u tvoj zivot, pomute bistinu tvojih ociju, nateraju da volis sto oni vole i da zaboravis ono sto oni ne znaju... |
|
|
|
|
Maja_marijana Upućeni član
|
Datum registracije: 04 Sep 2006 Poruke: 256
|
|
Mislim da nema opravdanja
|
|
|
|
|
|
đavolče little sexy devil
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao
|
|
Za jednu prevaru opravdanja nema,To ces samo uciniti ako ti vise nije stalo do osobe sa kojom si u vezi,i nije te briga da li ces je povrediti sa tim ili ne.Za mene je to nesto najgore,Ako zelis da budes sa nekim drugim raskini vezu i idi sa onim,ali da se prevara moze opravdati to nikako
|
|
|
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
po meni opravdanja nema a u biti svi se uvijek opravdavaju on je ovo ili ona je ono pa navodno zato a u biti to je za mene kada ne znas kako bi izasao iz te veze u kojoj jesi pa na neki nacin da se rijesis na grubo receno.
|
|
|
|
|
|
Djole_BG Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd
|
|
da sam ja na tvom mestu nikada ne bih oprostio. i moj ti je savet da ako ga budes srela da mu se ni ne javis, ili ako bas to zelis, budi maximalno hladna prema njemu
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Posle k.. nema kajanja.
Ali ni oprostaja!!!!! NE,ne, NEEE!
|
|
|
|
|
|
nina81 Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 15 Jun 2005 Poruke: 1051 Mesto: tamo gde je on!!!!
|
|
nikada nije opravdana...nema prastanja
|
_________________ Ko si zapravo ti?Sudbina ili ljepi hir,san koji se odsanja ili sjena sto proganja?Ko si ti?Dali si ti nesto sto boli ili neko ko iskreno zna da voli..........................!sudbina ili hir |
|
|
|
|
LA*PERLA Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 02 Mar 2007 Poruke: 5670
|
|
Nikada se ne prašta!!!
|
_________________ Između moje moći da kažem
i tvoje da čuješ,
stanuje sam đavo. |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Nikad, nikad, nikad. Ne bih mogla da zivim sa vecitom sumnjom da li ce me i kad ponovo prevariti... Sto bi se 99% i desilo... Nikad ne oprastam niti opravdavam prevaru.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
lloyd12345 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Avg 2005 Poruke: 78
|
|
Ne,a pogotovo ne da sam na tvom mestu ,tad bi cak doveo par drugara da ga utabamo
|
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
niti bi prevarila a ni oprostila prevaru.....za mene tu nema nikakvog opravdanja to jednostavno uzrokuje kraj
|
|
|
|
|
|
nesa_bulje_mesa_2 Banovan! Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 24 Mar 2007 Poruke: 305
|
|
Nikada prevaru ne bih oprostio za nju nema opravdanja kada me neko prevari shvatim to kao da mu ja nisam dovoljan i toliko o vezi sa tom devojkom!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|