:: |
Autor |
Poruka |
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Izasla jesam, ali bila nisam
Njih dvoje su raskinuli odavno, i ona ima drugog sada, rekla je da nema problema zbog toga, jer sam pre, naravno rekla, da me je pozvao
Njih dvoje se ne gotive vise, samo se pozdrave i to je to, i znam da ona nema nikakva osecanja premu njemu.
On se meni to vece svidjao, ali nisam bila sa njim, jer se nisam lepo osecala znajuci da je bivsi moje drugarice. Jbg.
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
...je njen bivsi i tu je za mene sve gotovo i pre nego sto bi i pocelo
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Mislim da bez obzira sta drugarica rekla ipak nije u redu.. tj,mislim da bi joj u svakom slucaju to smetalo. Ok,mozda ne oseca nista prema njemu vise,ali nekad jeste i to je to.
jesmo drugarice,ali mislim da nema potrebe bas sve da "delimo".
Neka njena teritorija ostane njena i samo njena.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ma znam. Svidjao mi se samo na jedno vece. Ali tek kada sam popila s' njim pice, skontala sam sta sam uradila, i da nije ok. Bas sam se glupo osecala, i odma pobegla. Rekla sam 'nikad vise' jer je stvarno...cudan osecaj
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
^yep,i get that
pricala sam uopsteno,ali sam se kao pozvala na tvoju uslovno receno "situaciju", da se ja nadjem u ulozi 'drugarice" mislim da mi nikako ne bi bilo svejedno,ok mozda mi ne bi predstavljalo veliki problem (sve zavisi o kom decku pricamo, tj koje mesto na lestvici on zauzima),ali to je ipak pitanje ega
nope, ono sto je moje to je samo moje
|
|
|
|
|
|
idaaaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jul 2007 Poruke: 110 Mesto: Sarajevo
|
|
auuuu skakljiva tema... Nisam imala iskustva sa tim, ali opet nikad ne znas, zavisi od milion nekih uslova, da li su bas davno prekinuli, da li je bila smao bezveze ili duza veza, da li joj je stalo....
|
|
|
|
|
|
MaikoDoll Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Apr 2008 Poruke: 51 Mesto: Beograd
|
|
Uh...
Priznala, oprosteno mi je, i od tada smo jos blize...
|
_________________ Nije srce kamen da izdrzi plamen... plamen stare ljubavi, daj popusti malo, volim te budalo, jer smo isti ja i ti... |
|
|
|
|
|
|
|
E ovako.. kod mene se situacija ponovila, al nisam ja kriva
Nju znam.. pa jedno godinu dana, i odmah smo se zgotivile, i super se kontamo, izlazimo i zezzancija i sve to..
Ona ima decka vec jedno godinu dana. Kao neka ozbiljna veza.
Ugl, ja sam bila sa njenim bivsim neznajuci da su njih dvoje bili zajedno.
On je meni to rekao da su bili neko vreme zajedno to vece kad smo se smuvali, a ja mu nisam verovala,mislila da se zeza..
On je i njoj to rekao..
E problem nije to.. jedno vece smo izasle i ona je meni mrtva pijana priznala da je jos zaljubljena u njega, zbog cega sam se ja bas, bas bedno i glupo osecala
Krivo mi je i zbog tog njenog decka, on je moj komsija znam ga bukvalno ceo zivot, i ona ga vuce za nos, posto je jos zaljubljena u ovog..
I stalno mi to baca u lice, kao ispituje 'Sta ti ja J....?' 'jos ste zajedno?'..i tako to..
Posle toga sam ga vise puta ispalila, jer mi je bas bas krivo zbog nje, i vidim da je i njoj glupo, vidim po njoj, mada kao nesto kulira, svejedno joj, al vidim da nije sve ok..
Taj decko mi stvarno apsolutno nista ne znaci, i ne bih zelela da izgubim nju kao drugaricu zbog njega..
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Nikada nisam spavala sa dječkom, vjerenikom ili mužem svoje prijateljice. Niti jednu ženu svog ljubavnika nisam poznavala,samim tim ni družila sa sa dotičnom, to je van svake pameti. One me se nikada nisu ticale, nisam dirala njihov život, niti im u bilo kom trenutku smetala ili ne daj Bože pomislila bilo šta zlo. To su bili tek moji ljubavnici i ja sam toga bila svjesna. Zašto bi im trebalo uništavati brak kada smo oboje imali tek jedno na umu?
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
za mene je on zabranjen i nema sta da imam ista sa njima...bezveze
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Želite da budete s bivšim momkom najbolje prijateljice?
Kada dođe do zbrke između ljubavi i prijateljstva, to često dovede do različitih nezgoda. Teoretski znate šta ne bi trebalo da radite, ali neko vam se dopadne, i nije uvek lako poslušati racionalno - a onda dođe do problema u prijateljstvu.
Recimo, odavno vam se dopadao neki dečko. Ali, ništa s njim tada niste uradile. Dopao se i vašoj najboljoj drugarici, i obazrivo vas je pitala da li bi vam smetalo da ona izlazi s njim. Vi ste već odustale od veze s njim, smatrale ste da ste ga prebolele, i rekle ste drugarici da vam ne bi smetalo. Kad su njih dvoje počeli da izlaze, postalo vam je jasno da vam ipak smeta, ali vam je bilo glupo da sad nešto govorite i da se predomišljate, pa ste se pravile da je sve u redu. Njihova veza je potrajala, ali su pre nekoliko meseci raskinuli. Sa strane ste čule da mu se dopadate. U jednom trenutku ste se i poljubile s njim, znale ste da vam to baš i nije pametno, ali u tom trenutku vam je bilo lepo. Vaša najbolja drugarica je saznala za to, i sad je ljuta na vas. I vi ne znate šta dalje.
Teško je tu dati neki uopšten savet. Ako su vaša drugarica i taj dečko bili zajedno iole duže vreme, ona sad s njim ima neke lepe zajedničke uspomene, i moguće je da ga još uvek nije prebolela, pa je takođe moguće i da vaš postupak oseća kao zabadanje noža u leđa. Normalno je da je ljuta na vas.
Do koga vam je više stalo? Do tog dečka ili do najbolje drugarice? Vrlo je moguće da ne možete da imate oboje, da bi veza s tim dečkom značila kraj prijateljstva s najboljom drugaricom. Razmislite o tome. Razmislite da li vam je veza s tim dečkom bitnija od prijateljstva sa najboljom drugaricom.
Ne bi bilo loše izviniti se najboljoj drugarici, i reći joj da ste kasnije otkrile da vam nije bilo svejedno kad je ona izlazila s tim dečkom, ali tad niste htele ništa da kažete jer niste želele da joj kvarite uživanje. A onda se opredelite da li je veza s tim dečkom vredna rizika da izgubite prijateljstvo sa najboljom drugaricom. Ne kažemo da će do gubitka prijateljstva sigurno doći ako budete s tim dečkom, ali svakako neće biti kao ranije, a možda će se i okončati - razmislite šta vam je važnije, pa postupite u skladu s tim.
{Krstarica}
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
vixi23 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 28 Sep 2009 Poruke: 8751
|
|
ne nikada nisam imala takvu situaciju,a mislim da ne bi mogla ni da mi se dogodi,moja najbolja drugarica mi je kao sestra tako da njeni bivsi su samo njeni a ne i moji
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|