:: |
Autor |
Poruka |
Uniqa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 159

|
|
heheh kako kad.zavisi od situacije.-...ja to rasporedim po raspolozenju ma salim se... zavisi nekad i jedno i drugo misljenje dobro dodje
|
|
|
|
|
 |
*OpasnaMackica* Banovan! djavolce domaci.de

|
Godine: 70
Datum registracije: 22 Apr 2006 Poruke: 2171 Mesto: novi sad

|
|
imam samo 1 drugaricu skojom se druzim godinama i volim je kao sestru...dok se ja druzim samo sa muskarcima....nema kod njih zavisti i to mi se svidja
|
ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice |
|
|
|
 |
OdbojkAsicAAA Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 09 Dec 2005 Poruke: 122

|
|
Ma odlicno je i jedno i drugo...drugarice naravno za price,ogovaraja,traceve.....a drugove treba imati zbog one druge strane...tako najbolje mozes da razumes muskarce,da vidis malo stvari iz njihovog ugla....treba imati i jedno i drugo....mada,u nekim situacijama pre ce ti pomoci i reci istinu drug nego drugarica....
|
|
 |
majadim Iskusni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 16 Sep 2006 Poruke: 751 Mesto: nis

|
|
Pa treba imati i drugaricu i druga, sigurno da nema nista lepse od tracarenja sa drugaricom, a drug moze da ti da neke savete koje niko ne moze, da ti bude i drug i brat u isto vreme.
|
_________________ ***Dacu ti gram po gram ti samo reci am, tvoja sam od cokolade devojka, pod rukom lepim se topim u ustima, to sam JA*** |
|
|
|
 |
Zwezdana89 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 15 Okt 2006 Poruke: 77

|
|
Do pre nekog vremena sam preferirala zensko drustvo, mada sam se uverila da devojke umeju da budu bas velike kucke, tako da sam se okrenula drugovima...
|
|
|
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
Imam par drugarica sa kojima mogu da podelim svoje probleme, ali uglavnom izbegavam da pricam o nekim tipicno zenskim temama, ne volim puno da se zalim na svoje "momcove" i ostalo,mada lepo je i to ponekad onako uz kaficu, baciti "osvrt" na svog dragog onako,mmmhmmm
Uvek sam bolje funkcionisala sa muskarcima kao prijateljima. Ako prezivimo onu krizu "zaljubljivanja" tj nekog mozda-usputnog-zanosa onda se sve to sredi i bude super. yeeeeeeeey!
U svakom slucaju,lepo je imati prijatelja/cu!!!
|
|
|
|
|
 |
sandras Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 17 Apr 2005 Poruke: 596

|
|
vise volim drugove, jer devojke su zavidne, ljubomorne...
|
|
|
|
|
 |
Vampirela Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...

|
|
ja vise volim drugove jer sa njima mogu biti iskrenija i opustenija i znam da mi nece zabiti noz u ledja cim se okrenem. nema medju drugom i drugaricom one konkurencije koja je izmedju dvije drugarice. zene zavide jedna drugoj, pa i kad ti se prodaje kao najbolja drugarica ja joj ne vjerujem potpuno. sa momcima volim da izlazim na mjesta gdje je dobra muzika i gdje se moze dobro popiti...znam da sutra nece uz kaficu komentarisati kako sam se napila prethodno vece
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
 |
slavica_m >>>luda mala<<<

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 12318

|
|
Druzim se i sa drugovima i sa drugaricama, mada imam vise drugova... Imam druga i drugaricu sa kojima mogu da pricam otvoreno o svemu i ne bih mogla da izdvojim sa kim se bolje slazem...
|
_________________ Ja ne umem da mastam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja
Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Da budem iskrena,uvek sam imala vise musko drustvo,neznam zasto ali tako je...
Imam par drugarice ali ipak mi oni bili preciji mada sad zavisi,kako koja osoba...
|
|
|
|
|
 |
*Pepeljuga* Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 01 Nov 2007 Poruke: 34

|
|
Imam više drugova nego drugarica jer se u njihovom prisustvu bolje osećam. Draže mi je da slušam o utakmicama, nego o pojedinim ženskim pričama. Mada imam nekoliko najboljih drugarica i dooooosta drugova, al' samo jedan zna svaku moju skrivenu tajnu i ona je sa njim 100% sigurna.
|
_________________ Волим те |
|
|
|
 |
Grešnica ¤ grešna u ljubavi ¤

|
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 5614

|
|
Jugović je napisao/la sledeće: | Sa kime se vise voliti druziti? Sa muskarcima ili curama? Gde izlazite sa drugarima a gde sa drugaricama?? Da li rukovodite sa zenama kao sa muskarcima?? Sa kime vodite ozbiljne razgovore - prijatelj ili prijateljica? |
Imam dvije ekipe, jedna se "sastoji" od mužjaka, a druga od ženki.
S dečkima sam odrasla, svi žive u krugu nekoliko kuća od moje i s njima lumpujem vikendima. Ozbiljne razgovore mogu voditi sa svima, ali ovisno u kakvom su stanju - alkoholiziranom ili trijeznom.
Sa prijateljicama rijetko, ali stvarno rijetko kada izlazim jer sve moje naj, naj žive predaleko od mene...
Ovdje gdje sam ja, imam nekoliko prijateljica koje vidim jednom u tri mjeseca tako da to ne bih mogla nazvati pravim prijateljstvom. Jednostavno, super smo bile dok smo išle zajedno u školu, a više to nije to od kako je svaka krenula svojim putem.
I zaključak - s prijateljicama provodim radne dane, a s dečkima vikende.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|