:: |
Autor |
Poruka |
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
I kazes ne bi te palilo da vidis devojku kako se sama mazi?
Da joj zapusis vise rupica ili slicno? Zasto je bitna samo klasika, zar ne trebali uraditi nesto perverzno da ne bi bilo dosadno i uobicajeno
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
kako ne bi...ne brini ti za rupice moje cure.
nego za svoje se brini. cim tebi treba vibrator i momak, u isto vreme u tim godinama,
to za par godina nece biti rupice...kao kod moje cure.
sta ce tebi trebati kad budes u godinama moje cure.
klasika je dosadna, onom ko ne voli klasiku...taj nek slusa narodnjake...klasika i nije za svakog.
sem toga, nemoj da mislis da ste vi previse mladi, izmislili seks, i perverzije...
ili svet...ljubav i sve ostalo...tek ste poceli da zivite. a ofirate se, samo tako.
meni kad je seks dosadan...ja ne guram, onu stvar u renu od sporeta, u mlin za kafu,
ili u bilo kakav drugi predmet...
nego promijenim partnera, i tako sve redom mijenjam, dok ne nadjem sta meni odgovara...
ja tebi to onako, iz daljine, ne zanima mene sta ti radis. nego se brinem. znam kako ces proci...
fina si cura...i steta je...ako to vec radis, barem suti.
imas svoje slike tamo u galeriji...prepoznace te neko, i napraviti pakao od zivota.
neke etikete, kad se zakace u mladosti, tesko se skidaju..
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Sex je sasvim normalna stvar i nisi ti sad izmislio topolu vodu...
Svi to rade I meni si sad nasao da pricas nesto.
Vidis lepo temu , u temi odgovoris na to pitanje, svidja ti se-svidja, ne-napises ne i idemo dalje. Svako voli razlicite stvari, ja volim ...ti ne? I sta sad?
I jos nesto, ne brini ti za moju reputaciju, moje rupice i mog decka Meni je decko sasvim na mestu, ne bih bila sa njim 2 godine da nije dobar, i da me ne zadovoljava u svakom smislu, ne samo u sex-u. Jer nije sex sve na svetu.
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
dobro...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Sad kad smo lepo resili kome kakva cura ili decko treba i koje izmislio kojekakve vode, vreme je da se vratimo na temu. Dakle "Vibrator u toku seksa: za ili protiv?"
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
Zavisno od situacije... Ali zasto da ne? Ne moze da bude visak. A u slucaju i da postane visak, lako ga je otkloniti u stranu
|
|
|
|
|
|
_tvitika_ Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 20 Jul 2010 Poruke: 341 Mesto: Bgd
|
|
Koji će mi vibrator? Ne volim falsifikate, samo original.
|
_________________ CARPE DIEM! |
|
|
|
|
sparta05 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Jul 2011 Poruke: 8
|
|
Zubarka je napisao/la sledeće: | A kome se ne bi dopalo da mu se draga pre sexa samo za njegove oci poigra sa vibratorom sa sve popaljenim svetlima uz jedini uslov-da je on ne dodirne dok mu ona to ne dozvoli...(Pa dok oboje skroz i potpuno ne izluda od zelje da osete jedno drugo...)
Licni utisak-pozelela sam jako brzo,jer ono sto sam u njegovom pogledu videla bio je ekstrakt zelje da me razbije cim pre...a bas to sam i zelela..... :wink:
Preporucujem...A momcima koji misle da im je vibr. konkurencija ili slucajno pomisle da oni tu nisu potrebni...varaju se...Nista i ponavljam NISTA ne moze da zameni muskarca,a pogotovo ne neka spravica na baterije!!!! :D |
Meni kao muskarcu prija da cujem da ne moze nista da nas zameni.Nadam se dame da ce tako i ostati.
|
|
|
|
|
|
spale88 Banovan! Upućeni član
|
Datum registracije: 16 Nov 2010 Poruke: 316
|
|
original je najbolje resenje
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Vibrator bi bio suvisan, to mi absolutno ne treba, moj dragi je savrsen i dovoljno mi je sto mi on pruzi.
|
|
|
|
|
|
Pablo26 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Okt 2011 Poruke: 101 Mesto: Subotica
|
|
Dovoljno dobrom ljubavniku devojka nikad nece pozeleti nista vestacko u krevetu
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|