www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sportski tip? Elegantna? Sexy? - koji tip vam se svidja?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
felipe007
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 31 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 27, 2007 2:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni se vise svidjaju normalne cure sportskog tipa ali da je crnka

Reaktivac
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 52

Datum registracije: 05 Sep 2004

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 03, 2007 5:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

felipe007 je napisao/la sledeće:
meni se vise svidjaju normalne cure sportskog tipa ali da je crnka

Slažem se, graciozne i sportski tip. Boja kose nebitna. Ako može... Wink

GroundZero
Mister Domaći.de 2008
<font color=red><b>Mister Domaći.de 2008</b></font>

Godine: 38

Datum registracije: 31 Avg 2006
Mesto: Zg

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 07, 2007 12:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volim cure koje se znaju sredit,ono kad idemo van da bude sexy i dobro obučena(da se ekipa okreće za njom),a za po kući nije bitno jel u trenirci ili trapericama i sl.

Njuskica07
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Apr 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 13, 2007 7:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zdravkoetf je napisao/la sledeće:
Devojka u trenerci, jos ako ima dobru guzu, moze da mi se dopadne vise nego maksimalno utegnuta i nasminkana. Ali elegancija i ukus su retki kod nasih devojaka.

Ovime se i ja slažem:-))

Stefan-chb
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 01 Sep 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 17, 2007 12:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sexy,utegnuta...mmmmmmmmm....

FNMO
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 13 Apr 2007
Mesto: Put ka Lazi....

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 17, 2007 4:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izgled devojke?!Smatram da nije bitno sta nosi,neka nosi ono u cemu se ona najbolje oseca!To je bitno.Naravno da i ja volim kad vidim devojku sa super nogama,telom,pa jos ako je lepa.Kad vidim da neka devojka samo razmislja o tome sta ce da obuce kad izlazi i da li ce svi da je primete prosto mi je muka.Uvek sam bio za devojke sa kojima mi nije dosadno kad smo sami,kad pricamo o normalnim temama,a ne o sminci,cipelama,i kako se ugojila,a nema pas zasta da je ugrize. Smile Smile Smile Smile

Darko_90
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 34

Datum registracije: 06 Mar 2007
Mesto: Za kompom

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 25, 2007 11:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni se svidja bilo sta da obuce,jedino ne volim kad bi obukla nesto poput K---E

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 3:24 am    Naslov poruke: Re: Sportski tip? Elegantna? Sexy? - koji tip vam se svidja? Na vrh strane Na dno strane

boban11 je napisao/la sledeće:
Da li je to sportski tip cure (trenerka, patike i tako nesto), sinkerice (Uvjek nasminkane, markirano), ili nesto sasvim drugo. Volite li vidjeti curu u farmerkama ili trenerci.
Ja licno volim sportske tipove, a kad vidim super guzu u nekoj finoj trenerci, jos ako je pamuk poludim...
Sta je s vama.

Najviše volim videti u običnim uzkim farmerkama i odozgo neku obučnu majičicu Very Happy da bude sva prirodna

Još volim elegantne devojke kao kad ide na posao ili se sprema za žurku Very Happy sva doterana Laughing Laughing

baltazar82
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Okt 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 18, 2007 7:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

volim kada cura drzi do sebee

Shmexy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 19 Okt 2007
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 23, 2007 8:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Devojka treba da se bavi sportom,a pri tome da bude lepa i elegantna u svakoj prilici

Djole_BG
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 26, 2007 11:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja najbolje obozavam bez stila tj. kada nemaju nista na sebi... Smile))

Pinki.funclub
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 12 Sep 2008
Mesto: RS

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 2:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa moj adrenalin raste kada vidim devojku obucenu u neke uze farmerke, neka atletska majica, i kada drzi do sebe!!Bitno je da zna da se nosi u onome sto je ubukla.Da ima stila Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Sportski tip? Elegantna? Sexy? - koji tip vam se svidja? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Strana 9 od 10

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon