:: |
Autor |
Poruka |
Milena Carica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)
|
|
Ok. To mi je super, pogotovo ako volis da eksperementises sa kosom.
Naravno za to ti treba dublji dzep da bi to ispalo kako treba.
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
|
Nevena Obradovic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 22 Sep 2006 Poruke: 3 Mesto: Beograd
|
|
pinkie je napisao/la sledeće: | auh..ti si naisla na super cenu..ustvari moja drugarica je rekla da je placala pramen oko 300 din i da je kostalo otprilike 27000dinara sve ukupno jer je imala oko 90 pramenova..mada ne svidja mi se kako joj je uradjeno..samo je zadnji deo kose nadogradila...a prednji je ostao kratak... |
ja prodajem kosu i dozivotne nadogradnje povoljno....
nevena.obradovic@gmail.com
anna2d je napisao/la sledeće:
ja bih zelela da nadogradim kosu a ovde zaista ima razlicitih misljenja ...tako da bih volela da mi neko ko je radio nadogradnju preporuci salon u Bg-u i naravno kojom metodom je radjeno .Cula sam da je najbolje raditi nadogradnju keratinom ...?!
keratin unistava kosu,najbolja tehnika je sa klipsama,traje dozivotno.informacije na nevena.obradovic@gmail.com
[Edit by ***Srna***: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
_________________ Nevena Obradovic |
|
|
|
|
baby_phat Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 15 Mesto: Beograd
|
|
Ja sam ranije htela da nadogradim kosu, ali nisam na kraju
|
|
|
|
|
|
LELICA17 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 249 Mesto: Osijek
|
|
imam iskustva i svidja mi se to ....
|
_________________ KISS MEEEEEEEE |
|
|
|
|
Nevena Obradovic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 22 Sep 2006 Poruke: 3 Mesto: Beograd
|
|
knknpnkn je napisao/la sledeće: | Ja imam nadogradnju klipsevima i prezadovoljna sam! Platila sma je pre godinu i po negde oko 200 evra, ali tad se tek pojavila, pa je zato bila skuplja. Nikada se nisam pokajala! Treba mi bukvalno 3 minuta da je zakacim i pola minuta da je skinem! Moja kosa ne trpi ni 0,00000001%, pere se i odrzava skroz lako. Nikada niko nije mogao da provali da imam nadogradnju, cak i ako pokazem gde je, jer je odozgo prekrivena tvojom kosom, savrseno prijanja na razdeljak. Nema nikakvih ostecenja. Mogu da je feniram, peglam, farbam sve zajedno sa svojom kosom..........nikakvih, ali nikakvih mana nema! Svakome ko zeli da radi nadogradnju kose, od srca preporucujem klipseve! Najnormalnije se cesljas, ne treba ti puno vremena da je stavis, mozes da je skines kad ti volja........sve super |
pa ako je neko zainteresovan,ja prodajem nadogradnje sa klipsama...110e
[Edit by ***Srna***: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
pinkie je napisao/la sledeće:
Svidela mi se jako cecina nadogradnja na koncertu na Uscu...zaista je delovala sasvim prirodno, odlicno se uklopila u njenu boju i kvalitet kose...
jako su povoljne kod mene nadogradnje sa klipsama,110e,zlatno plave boje,pa ako si zainteresovana
nevena.obradovic@gmail.com
|
_________________ Nevena Obradovic |
|
|
|
|
malaplavano1 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 624 Mesto: Osijek
|
|
Joj moja legica je stavila u Novom Sadu i preplatila ju je... 550 eura a katastrofa izgleda... al zna izgledati vrlo ljepo ak ju dobro odrzavas...
|
|
|
|
|
|
slatka_sejtanka Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 01 Okt 2006 Poruke: 1520
|
|
Nadogradnja kose.. hmm..danas to djevojke cesto rade..ja nemam potrebe imam dugu kosu.. al et.. fino je sto nesto tako postoji,kome se ne svidja njegova kosa ima rjesenje.. potreban je samo novac
|
|
|
maja838383 Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 1343 Mesto: Ogulin
|
|
Ja također cijeli svoj život imam dugu kosu pa mi ne treba nadogradnja! Ali to mi je ok, zašto ne!
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Jel zna neko gde mogu da se kupe pramenovi sa klipsom?
|
|
|
Mala_crvena Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 347
|
|
Nisam imala to iskustvo posto i ovako imam dugu kosu no eto planirala sam ici na to da jos malo produzim no onda sam cula da ti moze ostetiti kosu..tako da ne preporucujem...
|
_________________ Prodi samnom kroz CRVENO
bit ce moje sto je njeno
vezi oci i ne koci
prodi samnom kroz CRVENO... |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Moja frendica je pre par tjedana nadogradila kosu.
Kupila ju je.. Kako sad da objasnim, kupila je kosu sličnu njenoj boji naravno.
Baš je bila duga pa ju je i skratila.
Ali, niju je kačila klipsama, već...ušivala. Za svoju kosu.
Dakle ispod jednog sloja kose napravila je pletenicu od svoje kose i za to ušivala ovu.
Ajme. Zvuči komplikovano ali ništa se ne vidi da je zašivena i nadograđena.
I može prat kosu normalno .
|
|
|
|
|
|
cecy Luda do bola
|
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien
|
|
Da to je istina da ti osteti kosu..
Anđela je napisao/la sledeće: |
Ajme. Zvuči komplikovano ali ništa se ne vidi da je zašivena i nadograđena.
I može prat kosu normalno . |
Pa ne vidi se to i je mnogo lepo al ja ne bih nikada to uradila..
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|