:: |
Autor |
Poruka |
gilence Princ bez konja - stara garda
|
Godine: 46
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 1001 Mesto: Novi Sad
|
|
MEni se dopada. Svojevermeno su u Novom Sadu postojala dva Snooker stola i voleo sam da igram.
Istina, dosta je teze ubaciti kugle nego na klasicnim stolovima, ali samim tim zanimljivije i duze se igra.
Zao mi je sto vise nema gde u NS da se igra, vrlo rado bih opet.
Ne pratim wrldSnook, ali u koliko se desi da gledam tv i naletim na neki mec, pokusam da ispratim..
|
|
|
|
|
|
baxuz2001 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Okt 2004 Poruke: 117
|
|
Ok je to...nije prostranjen u nasoj drzavi kao sto je u stranim...dosta je slican obicnom bilijaru samo su mi malo glupa pravila...ono kad mozes da pomeras belu kuglu sa sred stola bla bla...navikao sam na obican i ne bi mogao da igram snooker
|
|
|
|
|
|
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~
|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *
|
|
Meni je to jedna od omiljenih igara. Imao sam priliku da igram,i zaista je fantastican osecaj. Divna igra. Sto je zanimljiv,zanimljivo je kad se igra sa pomocnim stapovima,cesto gledam snoocke na euro Sportu,navijam za O'Salivana,jako mi se svidja njegov stil i superiornost,a od starih igraca volim J.White-a,on je zaista legenda tog sporta. Drago mi je da je neko otvorio temu o ovom dosta popularnom sportu,pogotovo u Britaniji.
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Jel prati neko World Championship?Rezultati u prvoj fazi su zaista iznenadjujuci za neke igrace tj mnogi favoriti su ispali kao sto su Stephen Hendry, John Higgins, Jimmy White...
sada je na redu druga faza i koliko vidim, bice i ovde iznenadjenja...
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Ja volin bilijar al nezna igrat
|
|
|
|
|
|
XwarTep Odomaćeni član
|
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 1338 Mesto: SaRaJevoo
|
|
igram bilijar...skoro svaki vikend...recimo da sam dobar
|
_________________ _-_-_-BORIS-_-_-_
Pazi s kime spavas... |
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
kao mala obozavala sam da igtam bilijar, sada nemam vremena ali bi bas volela da opet pocnem da idem na bilijar bar kad imam vremena
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Ima ovde dosta potencijalnih dobrih igraca Ajmo da organizujemo neki turnir...
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Edigis83 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 19 Jul 2006 Poruke: 1345
|
|
Kako se zove onaj bilijar bez rupa?? Igra se sa tri kugle
|
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
volim igrati bilijar s vremena na vreme odem s drustvom da odigram koju partiju i vas se lepo zabavimo
|
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
09/11/2006 | Izvor: B92, zvanicni sajt
Pool: Novosađanin u 1/16 finala SP
Najbolji igrač bilijara u Srbiji Šandor Tot plasirao se u šesnaestinu finala Svetskog prvenstva u disciplini pool, koje se održava u Manili.
Posle dobrih rezultata u grupi, 34-godišnji Novosađanin uspeo je da načini veliko iznenađenje i pobedi Amerikanca Čarlija Vilijamsa. Vilijams, koji je početkom veka bio prvi igrač na svetu, poražen je rezultatom 10-5. Taj skor je potvrdio totalni debakl Amerikanaca, koji nemaju predstavnike među 32 najbolja na svetu.
Tot, koji sa preko 35 hiljada zarađenih dolara trenutno drži 33. mesto na IPT listi, u sledećoj rundi igra sa Nemcem Tomasom Engertom. Bolji iz tog duela igraće u osmini finala sa pobednikom meča Li He Ven (Kina) – Rudi Monti (Filipini).
U prvoj fazi prvenstva Tot je igrao u grupi 15, gde je pobedio Ahmeda Al Sadu iz Katara (8-3) i domaćeg igrača Gandija Valea (8-7), a poražen je od Nika van der Berga (5-8), Holanđanina koga smatraju najvećim evropskim talentom.
Svetsko prvenstvo na Filipinima završava se u nedelju
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Šandor Tot .. Jel to neki mađar .. Drago mi je radi uspeha .. samo napred .. nadam se da će stići i dalje
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|