:: |
Autor |
Poruka |
Milena Carica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)
|
|
Ne da mi treba 5 nego 55! Vecito kasnim, pogotovo sa njim, valjda zato sto zelim da budem strogo tacno. I najvise kasnim jer "nemam sta da obucem".
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
|
kika_sd Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 554 Mesto: ni tamo ni ovamo
|
|
Kad se spremam a on je vec spreman i prica mi da pozurim ja se duze spremam,sto mi viise prica da pozurim meni treba vise vremena.A kad cuti ja to zacas!
|
_________________ "Ja jos kradem dane Bogu,ja jos umem,ja jos mogu da sam sebi stvorim neki mir.Jos sam sretan sto postojim,pisem pesme,zvezde brojim,jos sam onaj isti vetropir..." |
|
|
|
|
SlatkaTajna88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Sep 2006 Poruke: 20
|
|
kod mene je dosad bilo da decku treba tih 5 minuta joj mrzim to...
|
|
|
|
|
|
kristinche Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 35
|
|
Ja se nekiad ne kockam neshto preterano , poshto sam sportski tip..Ali uvek imam obichaj da kasnim .. i uglavnom oko 5 min .. Tako da to ispunim..Al dok sam sa njim uvek se setim kako mi nedostaje neshto ..pa tako da mi treba i tih 5 min
|
|
|
|
|
|
sanjica980 Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 393 Mesto: beograd
|
|
ne treba mi dodatnih pet minuta,a kod tebe je to mislim sve na nervnoj bazi
|
_________________ ljubav je gospodar, a ti si rob |
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
brzo se spremam, i uvijek ja čekam druge,ali ne samo 5 min, traje to nekad i duže
|
|
|
|
|
|
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*
|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...
|
|
Meni ne....Stvarno se brzo spremim i krenem dosta ranije nego što se nađemo...Ali nekad namjerno zakasnim, neka se malo pecka
|
|
|
|
|
|
milenaaaa_bg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Avg 2006 Poruke: 121
|
|
ne zato sto ne volim kad neko kasni pa ni ja ne volim da kasnim
|
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
moje decko je taj koji vijek kasni....tako da ja stignem da obavim sve na vrijeme..a jos i njemu prigovorim..he...nemam s dodatnim minutama problema
|
|
|
vesnabgd Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 29
|
|
Mrzim kada neko kasni...
iz tog razloga nikada nikgde ne kasnim...
osim iz opravdanih razloga
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
pinkie je napisao/la sledeće: | Polazim od sebe..ma gde god krenula,naravno sa jacom polovinom, uvek mi fali onih 5 minuta.Mrzim da kasnim, i kad idem sama negde nikad mi se ne desava, ali kad sam sa njim, tih 5 minuta prilikom sminkanja, presvlacenja, stavljanja parfema, ili makar proveravanja da li sam iskljucila sve uredjaje u kuci mi uvek fali. I znam da to ume da stvori jako veliku nervozu kod njega, ali mi se konstantno desava.
Treba li vama tih par dodatnih minuta? |
Pa... ne... U suštini mrzim da čekam nekoga, a onda samim tim ne volim ni da kasnim... Trudim se da, uvek, izračunam koliko mi vremena treba, i obično budem 5 minuta ranije spremna... onda mogu da još jednom, za svaki slučaj, pregledam da li sam sve uradila, što sam trebala...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
jelena90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Okt 2006 Poruke: 433 Mesto: Beograd
|
|
meni uvek treba tih pet minuta...stalno kasnim...jbg neko mora i to...
|
_________________ Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|