:: |
Autor |
Poruka |
nishki88 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 3

|
|
nis je super, ima skoro svega i uvek dobre zabave
|
|
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
bila sam i videla cele klu izmedju ostalog..jezivo a opet tako vredno...nisam obisla mnogoeto..VMC i okolinu..ali nije lose..samo mi se govor nikako ne svidja
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
Knjaz1989 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 26 Jan 2006 Poruke: 96

|
|
Sve u svemu grad je ok.Svidja mi se.
|
_________________ Ja sam godine proveo sa tobom,tebi dao sve,za tebe ziveo.Sad sam opet tu i bicu uvek s tobom,vecno ostaces ti u srcu mom........ |
|
|
|
 |
*Jovana* *Jugovićeva sekica*

|
Godine: 38
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 3088 Mesto: Nis

|
|
Obozavam moj grad,u njemu sam rodjena i zivim jos malo pa 20 godina.Nije preterano veliki,ali je taman,ima svega i sve je dostupno,u sirem centru grada se nalazi sve,ja zivim 15 minuta pesaka od centra.Nocni zivot nije nesto,ali je i dovoljno.Svidja mi se sto se svi znamo,kad setam gradom nema kome se ne javim,kad izadjem negde ne moram da se ustrucavam ili da se bedarim jer nikog ne znam,to je nemoguce ma gde izasla.Mada je Beograd ipak Beograd,i planiram da se preselim tamo,mada je tesko odvojiti se od Nisa
|
_________________ Voli me iz inata,voli me bez ostatka,voli me bilo gde sam,bas takvu kakva jesam,voli me kad me nema,voli me pored svega,voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas!
 |
|
|
|
 |
milanche_81 Upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 323

|
|
Imam nekoliko dobrih prijatelja u Nishu i odlazio sam im u posetu, mogu reci da je lep grad ali mali
|
_________________ Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu... |
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
Nish mali??auh e ovo nisam ocekivala..sala na stranu Nish je ipak jedan od vecih gradova kod nas ne racunajuci beograd, Novi sad i Podgoricu
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
milanche_81 Upućeni član

|
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 323

|
|
Pa gde sam sve do sada bio i Beograd bi mogao da mi bude mali Zezam se naravno Nish je veliki grad za Srbiju, al ja sam za josh urbanije i vece gradove pa sam zato ono napisao, bez ikakve namere da bilo koga uvredim.
|
_________________ Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu... |
|
|
|
 |
miskopisko ~Dream-Maker~

|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446

|
|
Imam neke poznanike tamo....voleo bih da opet odem tamo,nisam bio vec 7 godina
|
|
|
|
|
 |
zvoncica_nis Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 164 Mesto: Nis

|
|
|
|
 |
Jinx Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 03 Jun 2005 Poruke: 31 Mesto: Ljubljana / Nis

|
|
Uf, te slike me bas cine nostalgicnim. Pozdrav mom Nisu, jedva cekam da te vidim leti.
|
_________________ Balkane, Balkane, Balkane moj... |
|
|
|
 |
Hoki Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 26 Feb 2006 Poruke: 7

|
|
kakav je koncert ceca odrzala u ovom gradu ... uhh
|
_________________ Anel |
|
|
|
 |
Jinx Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 03 Jun 2005 Poruke: 31 Mesto: Ljubljana / Nis

|
|
Hoki je napisao/la sledeće: | kakav je koncert ceca odrzala u ovom gradu ... uhh |
Sto, nije ti se svidjalo? Meni je bilo ok, nista posebno ali ok, mada smo i ja i drustvo bili pod gasom, tako da to malo ublazava perspektivu. Jedino je tragicno sto je poginuo jedan mladic.
|
_________________ Balkane, Balkane, Balkane moj... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|