:: |
Autor |
Poruka |
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Meni traje 6-7 dana, obvezno dobijem jednu do dve bubuljice pre nego sto dobijem menstruaciju. Prva dva dana me uzasno boli, samo bi lezala ta dva dana, a ostali dani...pa nisu toliku strasni-sto se tibe bolova. Definitivno pomaze ako peskir ispeglate tj.da bude vruc, i onda stavite na stomak. Meni bas pomogne.
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
je, ugrijati sto vise, to je istina. i takodjer pokusati disati pravilno kak bi se ti misici opustili...nije lako bilo vjezbati to disanje a ono preko cijelog stomaka kao da netko ubada nozekanjom. no, pomaze!
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
traje 3-4 dana,ali imam takve bolove prvi dan da mogu da ujedam,a i mnogo sam nervozna
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
amarenna Odomaćeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 10 Mar 2009 Poruke: 2342 Mesto: •● U njegovom srcu ●•
|
|
Meni traje 6-7 dana ..imam uzasnu potrebu za slatkim..ali na srecu ne boli me uopce...
|
_________________ ~..♥ Sebi dozvoli sve...samo jedno ne...da te ima netko tko te ne zasluzuje..♥ ~ |
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | curke, kakve ste za vrijeme menstruacije? Jedete li puno, jeste li nervozne, neispavane, je li vas boli i koliko to traje? |
Grrrozna sam samo za vrijeme ludog PMS-a ili sam živčana ili plačljiva.
Za vrijeme M uglavnom sam bezvoljna, lijena i ljuta na sve muškarce jer oni nemaju takvih problema.
Uglavnom mi je redovita - tak' da sam posljednje 3 Nove godina, posljednja 3 rođendana i 3 prva maja imala... Koliko pamtim...
U zadnje vrijeme javljaju mi se bolovi koji traju otprilike jedan dan ili dok ne popijem tabletu. A traje mi (M) 3-5 dana... Prva dva dana su "poplava", kako to volim nazvati , a slijedećih nekoliko dana vlada "umjerena suša".
|
|
|
|
|
|
erilla ~kuin lumihiutale~
|
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 11947
|
|
Za vreme PMS-a sam uzasno razdrazljiva, svaka sitnica mi smeta (mada mi smeta i inace ), kako god da se uradi nije ok itd ... uglavnom bolje me izbegavati u toku tih dana
Nisam primetila da mi je povecan apetit, posto ja ionako ogromno jedem, stalno mi je nesto u ustima
Prvi dan M (ako je imam, sto nije bas cesto ako ne koristim hormonske pilule ) je najgori, tj. bole me bubrezi, ledja, stomak, kosti, imam osecaj da se raspadam a bolovi su uzasni , ali ako prezivim prvi dan onda je sledecih dana malo mirnija situacija tj. jos uvek me boli, ali je bol podnosljiv, a traje mi negde u proseku od 6 do 10 dana.
|
_________________ I dižem glavu gore, kao ratnik što ide u boj. Dok vetar šiba u lice, ja odlazim stari moj ... |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
erilla je napisao/la sledeće: | Za vreme PMS-a sam uzasno razdrazljiva, svaka sitnica mi smeta (mada mi smeta i inace ), kako god da se uradi nije ok itd ... uglavnom bolje me izbegavati u toku tih dana
Nisam primetila da mi je povecan apetit, posto ja ionako ogromno jedem, stalno mi je nesto u ustima
Prvi dan M (ako je imam, sto nije bas cesto ako ne koristim hormonske pilule ) je najgori, tj. bole me bubrezi, ledja, stomak, kosti, imam osecaj da se raspadam a bolovi su uzasni , ali ako prezivim prvi dan onda je sledecih dana malo mirnija situacija tj. jos uvek me boli, ali je bol podnosljiv, a traje mi negde u proseku od 6 do 10 dana. |
ne kuzim kak ti tako moze bit sve poremeceno a kazes da koristis hormonske pilule?one vaze za upravo sve suprotno - da dobijas redovito i nemas bolove. tak je u 99% slucaja za cure koje i znam i ne znam. sto ti to uzimas uopce pa ti je tak lose sve?
|
|
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Anđela je napisao/la sledeće: |
a jel' zna neka cura od vas za one tablete sto odlazu menstr. za valjda dan-dva, sto li? kak se to uzima, kad se pocne uzimati? |
Pa recimo da znamo nekoliko trika ako cura koristi pilule i ne zeli da dobije jedan mesec nastavi sa plaketicom za sledeci mesec, ali to nije dobro ginekolozi ne savetuju ili retko jednom godisnje na primer...a ako cura ne koristi pilule, ne, ne vidim nista kao resenje
|
|
|
erilla ~kuin lumihiutale~
|
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 11947
|
|
Anđela je napisao/la sledeće: | erilla je napisao/la sledeće: | Za vreme PMS-a sam uzasno razdrazljiva, svaka sitnica mi smeta (mada mi smeta i inace ), kako god da se uradi nije ok itd ... uglavnom bolje me izbegavati u toku tih dana
Prvi dan M (ako je imam, sto nije bas cesto ako ne koristim hormonske pilule ) je najgori, tj. bole me bubrezi, ledja, stomak, kosti, imam osecaj da se raspadam a bolovi su uzasni , ali ako prezivim prvi dan onda je sledecih dana malo mirnija situacija tj. jos uvek me boli, ali je bol podnosljiv, a traje mi negde u proseku od 6 do 10 dana. |
ne kuzim kak ti tako moze bit sve poremeceno a kazes da koristis hormonske pilule?one vaze za upravo sve suprotno - da dobijas redovito i nemas bolove. tak je u 99% slucaja za cure koje i znam i ne znam. sto ti to uzimas uopce pa ti je tak lose sve? |
Pilule koje uzimam se zovu Cyclo Progynova i koristim ih samo zato, sto bez njih i ne dobijem M.
A bolove imam koristila pilule ili ne, zato sto imam ogromno cisti na jajnicima (ustvari bolest koja se zove PCO - sindrom policisticnih jajnika) i po recima moje ginekologice to utece na sve te "pratece" simptome ...
|
_________________ I dižem glavu gore, kao ratnik što ide u boj. Dok vetar šiba u lice, ja odlazim stari moj ... |
|
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
meni isto traje 4-5 dana, ne boli toliko, al vecinom drugi dan zaboli
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
eveline Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Avg 2009 Poruke: 10 Mesto: Split
|
|
Traje mi nekih 4-5 dana.
Užasno san živčana kad ih iman, boli me donji dio leđa, iman nenormalnu potribu za slatkin pogotovo čokolada.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|