www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Vozacka
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 01, 2007 10:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E evo mene vratih se k vama napokon Mr. Green

U subotu sam polagala vozacki tj. prekjucer polozila sam od prvog puta...i testove i vožnju.

A kako je bilo...ama strava Embarassed

Prvo sam ujutro u 9.30 polagala poligon..bila sam 4. na spisku. Oko mene one ženskice sve ih nešto fata trema ja im se smijem..čudo ja sam opuštena potpuno hahahaha

Prozovu oni mene i ja lijep sjednem, stavim pojas i kresnem bibi..sve ok. Kaže ovaj iz komisije ajmo mala raditi liniju..ja u sebi kontam ma ništa lakše...krenem lijepo ..gas..kvačilo druga ali mi se odjednom oduzeše noge od koljena dolje ne osjećam ja ni kvačilo ni kočnicu ni gas Mr. Green ...i normalno profulim startnu liniju jedno metar Mr. Green
Komisija ništa već ajde još jednom ma možeš ti to Rolling Eyes Ja lijepo u rikverc i opleti. Odjednom noge slobodne i lagane Mr. Green Naprijed taman na zaustavnu liniju , u rikverc ma knap na zaustavnu liniju..ajde kaže postavi auto za lijevu garažu. Ja lijepo pokazivač pravca i parkiram..okrenem se orjentirima i posred garaže..tako i desnu..odemo ručnu i kaže čestitam položili ste Mr. Green
Poslije na gradsku sve super osim što sam kada sam skrenula lijevo išla nekih par stotina metara s uključenim pokazivačem pravca za lijevo ali sreća pa komisija nije ni skontala Mr. Green

Opet kažu čestitam položila si dodji večeras u 18.00 na noćnu. Na noćnoj ništa strašno..stajali smo u mjestu i samo smo trebali znati duga , oborena i velika svjetla , maglenke , blicanje i koliki je domet svjetlosti za velika , duga i svjetla za maglu.

I čestitam si POLOŽILA SAM Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 08, 2007 5:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hahaha, baš si me nasmijala, crnibiser, svaka ti čast, moje polaganje je vrlo slično bilo!

cvet87
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 05 Dec 2007
Mesto: apatin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 17, 2007 11:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Testove iz drugog puta a voznju iz prvog puta.

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 18, 2007 1:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam polozile prosle godine, nakon drugog puta Very Happy

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 24, 2007 3:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

polozila sam voznju iz prve bez ijedne greske i voznju i testove a to je bilo 12.9.2007 Very Happy

Donatella
NiNja MaCa
NiNja MaCa

Datum registracije: 29 Nov 2004
Mesto: rajvoSa

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 25, 2007 4:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve iz prve... testove anulirala, a za voznju je bilo malo guravo jer me od treme nije slusala noga na kvacilu pa mi se auto ugasilo, ali nisu mi to uzeli kao neku grasku

And answered, I myself am Heaven and Hell.

Tvoj_neko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Dec 2007
Mesto: ispod njegovih usana...

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 26, 2007 2:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja jedva chekam da polazem! samo mi je frka da nishta netju umeti... Confused

danij
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 02 Jan 2005
Mesto: SABAC/SCG

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 27, 2007 1:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja iz prve i tipovanje i voznju...sta da vam pricam Very Happy

maucetung
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 04 Dec 2005
Mesto: Sremski Karlovci

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 29, 2007 9:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mogu da imam i sto vozacki-samo mi skuplja prasinu Rolling Eyes

nocas su zaspala!

duca19
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 05 Avg 2008
Mesto: Lazarevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 09, 2008 4:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve sam polozila iz prvog puta! Very Happy

Zsejla
Dragonfly
Dragonfly

Datum registracije: 28 Mar 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 09, 2008 4:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja uskoro navrsavam godinu dana kako se peglam s tim vozackim Embarassed
Padala sam sve i svasta, pa sve nesto odlagala, pa putovanja, pa posao...pa nikad kraja.
Konacno sam dosla do efektivnog polaganja voznje, sto bi trebalo vise da zavrsi u narednih par dana...bar se ja nadam! Rolling Eyes

BaBy**
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 12 Jun 2007

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 09, 2008 7:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve iz prvog puta.i testove i voznju Cool

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Vozacka Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  sledeća
Strana 9 od 11

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon