:: |
Autor |
Poruka |
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
E evo mene vratih se k vama napokon
U subotu sam polagala vozacki tj. prekjucer polozila sam od prvog puta...i testove i vožnju.
A kako je bilo...ama strava
Prvo sam ujutro u 9.30 polagala poligon..bila sam 4. na spisku. Oko mene one ženskice sve ih nešto fata trema ja im se smijem..čudo ja sam opuštena potpuno hahahaha
Prozovu oni mene i ja lijep sjednem, stavim pojas i kresnem bibi..sve ok. Kaže ovaj iz komisije ajmo mala raditi liniju..ja u sebi kontam ma ništa lakše...krenem lijepo ..gas..kvačilo druga ali mi se odjednom oduzeše noge od koljena dolje ne osjećam ja ni kvačilo ni kočnicu ni gas ...i normalno profulim startnu liniju jedno metar
Komisija ništa već ajde još jednom ma možeš ti to Ja lijepo u rikverc i opleti. Odjednom noge slobodne i lagane Naprijed taman na zaustavnu liniju , u rikverc ma knap na zaustavnu liniju..ajde kaže postavi auto za lijevu garažu. Ja lijepo pokazivač pravca i parkiram..okrenem se orjentirima i posred garaže..tako i desnu..odemo ručnu i kaže čestitam položili ste
Poslije na gradsku sve super osim što sam kada sam skrenula lijevo išla nekih par stotina metara s uključenim pokazivačem pravca za lijevo ali sreća pa komisija nije ni skontala
Opet kažu čestitam položila si dodji večeras u 18.00 na noćnu. Na noćnoj ništa strašno..stajali smo u mjestu i samo smo trebali znati duga , oborena i velika svjetla , maglenke , blicanje i koliki je domet svjetlosti za velika , duga i svjetla za maglu.
I čestitam si POLOŽILA SAM
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
hahaha, baš si me nasmijala, crnibiser, svaka ti čast, moje polaganje je vrlo slično bilo!
|
|
|
|
|
|
cvet87 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 05 Dec 2007 Poruke: 42 Mesto: apatin
|
|
Testove iz drugog puta a voznju iz prvog puta.
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Ja sam polozile prosle godine, nakon drugog puta
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
polozila sam voznju iz prve bez ijedne greske i voznju i testove a to je bilo 12.9.2007
|
|
|
|
|
|
Donatella NiNja MaCa
|
Datum registracije: 29 Nov 2004 Poruke: 3017 Mesto: rajvoSa
|
|
sve iz prve... testove anulirala, a za voznju je bilo malo guravo jer me od treme nije slusala noga na kvacilu pa mi se auto ugasilo, ali nisu mi to uzeli kao neku grasku
|
_________________ I sent my soul through the invisible,
Some letter of that after-life to spell;
And by and by my soul returned to me,
And answered, I myself am Heaven and Hell. |
|
|
|
|
Tvoj_neko Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 60 Mesto: ispod njegovih usana...
|
|
ja jedva chekam da polazem! samo mi je frka da nishta netju umeti...
|
|
|
|
|
|
danij Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 02 Jan 2005 Poruke: 557 Mesto: SABAC/SCG
|
|
ja iz prve i tipovanje i voznju...sta da vam pricam
|
_________________ *D*a*n*i*j*e*l*a* |
|
|
|
|
maucetung Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci
|
|
Mogu da imam i sto vozacki-samo mi skuplja prasinu
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
|
duca19 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Avg 2008 Poruke: 152 Mesto: Lazarevac
|
|
Sve sam polozila iz prvog puta!
|
|
|
|
|
|
Zsejla Dragonfly
|
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo
|
|
Ja uskoro navrsavam godinu dana kako se peglam s tim vozackim
Padala sam sve i svasta, pa sve nesto odlagala, pa putovanja, pa posao...pa nikad kraja.
Konacno sam dosla do efektivnog polaganja voznje, sto bi trebalo vise da zavrsi u narednih par dana...bar se ja nadam!
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
|
BaBy** Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 359
|
|
sve iz prvog puta.i testove i voznju
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|