:: |
Autor |
Poruka |
Jonny kralj Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 8
|
|
Igrica je EXTRA ali se nadam da ce novi deo NFS biti jos bolji i realniji od prethodnih.
|
|
|
|
|
|
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade
|
|
Em sto je voznja ,em sto je odlicna grafika,ton.....
Ma igrica je suuuper
Samo mi recite dali moze da se igra na 256 mb memorije i grafickoj MX 4000????
Posto ocu da je uzmeme
Dali moze?????????
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Pa...ja mislim da ti igra nece raditi kako treba na toj konfiguraciji...
Ipak je to premalo RAM-a, a i ta graficka ima samo 64 MB memorije...
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Phoenix990 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 26 Mar 2007 Poruke: 27 Mesto: Beograd - Paviljoni
|
|
Carbon je mnogo mocna igra, i prica je dobra i grafika, i zvuk...sve je na nivou...recimo da su stavili da se ja bas pomucim oko dobijanja trke i da ima vise nivoa da je jos veca mapa...igru sam presao za 7 sati !
Naravno da se ne moze da se poredi sa CS-om i WoW-om, jer su to igre koje mogu stalno da se igraju...npr. koliko ljudi igra i dalje CS 1.4 !? Ali mislim da ce ako izadje neki nastavak koji ce biti spoj svih NFS-a, znaci da recimo sastave pricu koja je ogromna, da ti bas kreces od nule etc. Garantujem da ce tada potuci neke igre, ako ne i WoW ?
@~Predator~
Ja sam igru probao na 256 MB Ram, doduse na 128 MB graficka, i sve je radilo odlicno
Probaj igru, nisam siguran za 64 MB ali ako se detalji stave na Low, onda ne bi trebalo da bude problema
|
_________________ Tju prodavam hleb za 3 dinara...ma za 2 dinara tju ga prodavam...po dinar tju prodavam...ma džabe tju ga prodavam! Tju prodavam hleb...i lebac tju prodavam...i kruh tju prodavam...ako to neko hotje da jede...? |
|
|
|
|
Mil-KG Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Sep 2005 Poruke: 257 Mesto: Aschaffenburg
|
|
Igrica je fenomenalna, kao i sve prethodne. Preporucijem je svakom, ko voli brzu voznju
|
_________________ Mil-KG |
|
|
|
|
SrXXX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 27 Mar 2007 Poruke: 89 Mesto: Spavaća Soba
|
|
Igra NFS Carbon, po meni, nista posebno. NFS Most Wanted je zakon, a imam osjecaj da je Carbon kao plugin za Most Wanted.
|
|
|
|
|
|
dejan_barba Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Apr 2006 Poruke: 5
|
|
Need for speed carbon je po meni dobra igrica . Ali sada se pojavio i test drive unlimited koji me je poprilicno iznenadio u pozitivnom smislu svojom grafikom i upravljackim sistemom. Medjutim , to je ipak malo zahtevnija igrica od nfs carbona . U svakom slucaju ove dve igrice su vodece po pitanju ulicnih trka. . . [img]http://www. Domaci. De/images/smiles/xxarcade. Gif[/img]
|
|
|
|
|
|
Mladen001 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 14 Maj 2007 Poruke: 43 Mesto: Vranje, Srbija
|
|
pa ubedljivo najbolji NFS sto se tice grafike. sve je prelepo. igra je super odradjena ali je uzasno mnogo kratka i preso sam je za jedan dan
|
|
|
|
|
|
goorica15 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Nov 2007 Poruke: 191
|
|
igrica je bas bas extra al` kao sto je pomenuto kratka je i vrlo brzo sam je presla al` opet je igram iznova i iznova
|
_________________ Echoes of cries of pain reverberate in my heart. |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
goorica15 je napisao/la sledeće: | igrica je bas bas extra al` kao sto je pomenuto kratka je i vrlo brzo sam je presla al` opet je igram iznova i iznova |
Nemoj da je igras iznova i iznova
Predji sada na Pro Street
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
^Sve da al pro street NE! Meni je ono unistena igrica Nit price, ukupno 2-3 AI-a pa mislim zaista su mogli da se potrude Pritom nije to to kad nije u gradu hehehe
|
|
|
|
|
|
Ptolemej uvatija te, anđele
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...
|
|
Da i ja sa nedavno nabavi Pro Street i nije mi ni blizu NFS Carbon iako je grafika bolja
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|