:: |
Autor |
Poruka |
gheo Odomaćeni član

|
Datum registracije: 22 Jan 2004 Poruke: 1019 Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat

|
|
Album je OK. Ni je los, ni je odlican, ali je bas OK. Dosta mi je. Cekam sledecu
|
|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
meni je super, mada sam to vec rekla.
Najbolje pesme:
Dobra gresnica
Kralj
Zasto
Grad
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
"Zrno tuge" mi se nekako počela sviđat.
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
gheo Odomaćeni član

|
Datum registracije: 22 Jan 2004 Poruke: 1019 Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat

|
|
Album ni je los. Mozda sve diskusije su usled, nakon osmi godine, mi cekamo neki super-extra-izuzetan.
|
|
|
|
|
 |
klinka Odomaćeni član

|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 1120

|
|
ne svida mi se album...Brenu je pregazilo vrijeme.
|
_________________ Lutka od krvi bez trunke ideje... |
|
|
|
 |
KLICIC Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Jul 2008 Poruke: 182 Mesto: Cazin

|
|
klinka je napisao/la sledeće: | ne svida mi se album...Brenu je pregazilo vrijeme. |
Slazem se jer njene stare pjesme su puno bolje od novih
|
|
|
|
|
 |
Ptolemej uvatija te, anđele

|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...

|
|
Ma dajte album je super, šta bi ste očekivali nakon toliko godina, ima najmanje 3-4 odlične stvari,evo meni se najviše dopada:
Dobra grešnica
Kralj
Udji slobodno
Zašto
|
|
 |
KInder Torta Moj Dobri Anđele...

|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

|
|
Lepa Brena mi je uvek bila fenomenalna pevacica i uvek sam rado slusala njene pesme... Cak sto vise njenu pesmu : Ja nemam drugi dom, posvetila sma je jednom decku koji me je mnogo povredio i pored svega jos uvek je u mojim mislima...
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
 |
mjaut Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Avg 2006 Poruke: 18

|
|
Album je dosta dobar,što ga više slušam sve je bolji,pijesme koje su mi se odmah svidjele su udji slobodno,zašto,kuća laži,pazi kome zavidiš.Tekstovi su odlični,logično je da mora nakon toliko vremena snimiti nešto u skladu sa svojim godinama,i izraziti se, kako se sada osijeća.Neće sada pijevati pijesme tipa-dečko mi je školarac itd.,prekinite živjeti u prošlosti,takva je muzika bila početkom 80-tih.Grand produkcija stvara stvarno dobre pijevače,imaju dobre pijesme, ali Brena odudara od njih svojim pijesmama,u poitivnom smislu,nije sve na isti kalup
|
|
|
|
|
 |
Batino20 ~Flavoring of Sound~

|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400

|
|
mjaut je napisao/la sledeće: | Album je dosta dobar,što ga više slušam sve je bolji,pijesme koje su mi se odmah svidjele su udji slobodno,zašto,kuća laži,pazi kome zavidiš.Tekstovi su odlični,logično je da mora nakon toliko vremena snimiti nešto u skladu sa svojim godinama,i izraziti se, kako se sada osijeća.Neće sada pijevati pijesme tipa-dečko mi je školarac itd.,prekinite živjeti u prošlosti,takva je muzika bila početkom 80-tih.Grand produkcija stvara stvarno dobre pijevače,imaju dobre pijesme, ali Brena odudara od njih svojim pijesmama,u poitivnom smislu,nije sve na isti kalup |
Potpis na ovo
|
|
|
|
|
 |
*pahulja* Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 06 Nov 2007 Poruke: 91 Mesto: necu da ti kazem celavi:)

|
|
Lepa Brena...mi se...bas svidja..kao pevacica..kao pojava..a pesme su je super... s obzirom ...da ima toliko godina...fenomenalno izgleda.Svidja..mi se njen novi cd,i lepe su skoro sve pesme..al ne znam...meni srcu...gode..one...starije.....
|
|
|
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
Na ovom albumu su sve pjesme iste.Ja baš nekako ne razlikujem jednu od druge nešto previše, a osim toga sve su neke dosadne i nema ni jedne pjesme na albumu koja odskače.Brena je prije na svakom albumu imala takve pjesme da bi svatko našo nešto za sebe, a ovaj album je stvoren samo za jedan ukus.i sve su joj pjesme lagane i nekako trome, ja na tom albumu nisam zapazila ni jednu življu pjesmu.Ovaj album mi možda i bude slušljiv kad budem u depresiji.Al ko što neko reče, imala je Brena laganica i prije al su bile jake za razliku od ovih.I mada me srce veže više za ona prošla vremena što se muzike tiče, ja se slažem i s vama koji kažu sad su druga vremena.Slažem se s tim, al i u ovim drugim vremenima ima zanimljivijih albuma i boljih pjesama.Ako već hoće bit u skladu s vremenom mogla je izabrat nešto zanimljivije.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|