:: |
Autor |
Poruka |
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Neka hvala..
|
|
|
|
|
|
MR BEAN Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 253 Mesto: Zajecar
|
|
sloba18 je napisao/la sledeće: | mateoli je napisao/la sledeće: | narawno, ja i njih dvije |
moram pitati ribu i njenu drugaricu.... kroz salu naravno
ili cu da dobijem samar ili cu da dobijes sta zelim... 8) |
Ovo potpisujem....jer u svakoj sali ima istine zar ne i budi oprezan da izbegnes samar ako ga bude bilo
|
_________________ Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju one koji su ih zaboravili.
Dok se penjes stepenicama ka vrhu , budi dobar prema onima koje sretnes na svom putu , jel ce ti isti biti tu kada se budes spustao sa vrha . |
|
|
|
|
erilla ~kuin lumihiutale~
|
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 11947
|
|
Nisam za takve vrste eksperimentisanje, al` ko voli nek` izvoli
|
_________________ I dižem glavu gore, kao ratnik što ide u boj. Dok vetar šiba u lice, ja odlazim stari moj ... |
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
erilla je napisao/la sledeće: | Nisam za takve vrste eksperimentisanje, al` ko voli nek` izvoli |
A ja bi rado sa jednom vesnom i nekom manekenkom Dj-kinjom
|
|
|
dragana.m ♫♪~unique~♪♫
|
Datum registracije: 19 Sep 2008 Poruke: 9154
|
|
ljudi meni to nije baš o.k. .. ..ali ne mogu reći da se ne bi moglo desiti!! .. nikad se ne zna ..
al' još uvek mislim da to ne bih mogla .. ..
|
|
|
|
|
|
MR BEAN Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 253 Mesto: Zajecar
|
|
Sta bre nije OK, zamislis sebe kao u doba varvara, divljaka i super Salim se naravno....dobro nije bas OK, ali vredi probat i proziveti zivot ! ! !
|
_________________ Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju one koji su ih zaboravili.
Dok se penjes stepenicama ka vrhu , budi dobar prema onima koje sretnes na svom putu , jel ce ti isti biti tu kada se budes spustao sa vrha . |
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
Alkohol je čudo,dosta ljudi nebi uradilo dosta stvari da nije tog alkohola...
Tako da u svjesnom stanju to nebih nikada uradio(barem mislim tako)...
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
Ne privlači me to baš .....
Svog muškarca ne dijelin sa nikim.
|
|
|
|
|
|
Emilli Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322
|
|
Nisam probala...mada maštam o tome
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
^ potpisujem.
Maštam o sexu s dva tipa 'po mom ukusu', ali da l' bih se usudila maštu pretvoriti u stvarnost... Hmmmm, vjerojatno, da sam sad solo i da mi se pruži prilika...
|
|
|
|
|
|
Emilli Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322
|
|
bobi_g je napisao/la sledeće: | Tako NNarode sad pokazite vasa iskustva.Ja sam imao iskustva sa dve devojke(bilo je lepo),delio sa drugom jednu devojku to je bilo jos bolje.
Kako je kod vas? |
Ja nisam imala iskustva ali bi rado probala sa jednim muškarcem i devojkom
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
|
Boki 82 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 17 Okt 2008 Poruke: 38 Mesto: BGD
|
|
Emilli je napisao/la sledeće: | bobi_g je napisao/la sledeće: | Tako NNarode sad pokazite vasa iskustva.Ja sam imao iskustva sa dve devojke(bilo je lepo),delio sa drugom jednu devojku to je bilo jos bolje.
Kako je kod vas? |
Ja nisam imala iskustva ali bi rado probala sa jednim muškarcem i devojkom | javi mi se Emili
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|