:: |
Autor |
Poruka |
ramar Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Sep 2006 Poruke: 155 Mesto: Beograd

|
|
po meni, nije toliko strasna sama kocka. Strasno mi je sto se deca kockaju. Detinjstvo, pubertet, odrastanje mogu biti potpuno obrisani kockanjem. Pocne se kladionicom, pa onda dolazi slot, pa rulet...pa kraj.
|
|
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Da, na kockanju jedino možeš zaraditi ako si vlasnik Casina i nikako drugačije. Kad ste čuli da je neka kockarnica propala? Ni jedna, izuzev ako gazda nije sam odlučio da je zatvori. A da li ste čuli da su kamataši jurili nekoga zbog dugova? Ja baš znam dosta primera. Neki se odluče na samoubistvo jer nemaju više izlaza. Kockarnice rade po principu da nekoliko puta dobiješ da bi ti se probudila želja da sve više i više ulažeš, i na kraju se naplate i duplo. Genijalan sistem
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|