:: |
Autor |
Poruka |
sandrica83 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Okt 2007 Poruke: 99
|
|
obožavam cipele i ravne i na stiklu
|
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
vise preferiram ravnu obucu za dan nekako osjecam se ka zirafa na stikli i i sta znam udobnije je al ipak za posebne prilike nosim i stiklu
|
|
|
|
|
|
mimy Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 30 Mar 2005 Poruke: 313
|
|
volim stikle,za mene sto vislje to bolje,jednostavno u njima se osecam super,odmah mi je i drzanje drugacije i hod,ma sve...jednostavno zenstveno
|
_________________ B & M |
|
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
Obožavam cipele, al' sportske! Mislim, imam ja i one druge, ali njih nosim samo kad moram, tj. kad ne mogu ove prve! Obući pridajem posebnu pažnju i, čini mi se, ma koliko pari patika ili cipela imala, uvek bi mi "falile" one tamo... Inače, pored face koju prvo primetim na nekome, to je sledeće na šta bacam pogled!
U skladu s'vremenom, dajem svoj skromni doprinos:
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Evo mojih..papucica..bas sam jih jutros kupila..ja kupila, mama platila..
|
|
|
|
|
erilla ~kuin lumihiutale~
|
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 11947
|
|
Vidim da si i ti iz Slovenije, pa me zanima gde si ih kupila?
|
|
|
|
|
|
AnCHi_90 ♥J'veux ton amour♥
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 2401 Mesto: ...peta strana svijeta...
|
|
Definitivno imas odlican ukus i mislim da bi svako zensko,ako imalo drzi do sebe trebalo da ima makar tri para stiklica razlicitih boja, ja sa svojih 17 god mislim da vec imam previse pari stiklica,sve u boji koju pozelite,hm treba li da se stidim zbog toga trenutno mi je cilj naci makar i kopiju ovih sa potpisom Givenchy-a
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
ufffff ne smijem ni da kazem al jesam luda sam za cipelicama bilo ravne ili stikla ,raznih boja , sad vec krijem kada koje kupim pod krevet
|
|
|
|
|
|
AnCHi_90 ♥J'veux ton amour♥
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 2401 Mesto: ...peta strana svijeta...
|
|
Jojjj....Moram da se pohvalim ovo su moje nove stiklice,po redu 14 par malo me stid zar nisu slatke
ja stiklice obozavam,da mi nije bzv u njima bih i u skolu isla
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
volim cipele, sa stiklom uglavnom nosim kada izlazim,za posao sam ipak za neku sportsku eleganciju
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
Cura sa bazena Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 15 Jun 2008 Poruke: 96 Mesto: Beograd
|
|
Ja najvise volim patike, ili neke ravne sandalice (eventualno sa malom petom) jer se dosta krecem I trapava sam, tako da bih stikle lomila samo tako
|
_________________ Pozdrav sa bazena |
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|