:: |
Autor |
Poruka |
***Jelena*** Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 28 Nov 2007 Poruke: 27
|
|
Treba da pocnem da spremam prijemni!
Jel moze neko da mi da konkretne informacije o turizmologiji u Beogradu... Sta se polaze za prijemni, koliko je tesko da se upise i posle da se studira, sta mozes biti posle zavrsenog faksa i uopste utisak o tom fakultetu.... Neko ko studira to ili zna... Hvala unapred!!!
|
|
|
|
|
|
Ivan_Casni Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 48
|
|
Ja sam se razmisljao izmedju softverskog inzinjeringa,pravnog,i biohemije...
Odustao sam od prvog jer je skolarina bila nekih 300 hiljada,prava sam upisao,jer volim pravdu i samim tim sam jako pravedan,a biohemija,to mozda sledece godine....
|
|
|
|
|
|
Nuklearna_baklava Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Jan 2008 Poruke: 60 Mesto: kosovksa mitrovica
|
|
burazer i cale su zavrnuli za srednju ali za fax .... my way!
|
_________________ здраво кензо !!! |
|
|
|
|
KInder Torta Moj Dobri Anđele...
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...
|
|
sto se tice faxa... hm... sama se opredeljujem na to, nemam nikakv pritisak sa strane. Razmisljam da li da upisem prava ili unutrasnje poslove...
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
|
cheda88 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 104 Mesto: BEOGRAD
|
|
masinski jer obozaval kola i sve u vezi njih
|
_________________ bludnik |
|
|
|
|
acevantura Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 05 Jun 2005 Poruke: 78
|
|
Opredeli se za ono sto te zanima, malo je slučajeva u ovoj zemlji da se bave poslom za koji su zavrsili fax tj da ostanu u toj struci
|
|
|
|
|
|
mala.mrva Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Mar 2008 Poruke: 21
|
|
Ja sam upisala pravo, imam jos 8 ispita da zavrsim. Nisam se pokajala, upisala sam pravo jer imam taj neki urodjen osjecaj za pravdu, jer me pravo zanima i prije svega zbog silnih nepravdi u nasem drustvu. Sto vise o pravu znas, vise si toga svjestan...
|
|
|
|
|
|
Equity Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 28 Mar 2008 Poruke: 19 Mesto: Stuttgart, Njemacka
|
|
Meni lezi najbolje ekonomija s politikom (VWL), oduvijek me to interesiralo, nikad ne budem sit razmisljanja kako bi sisteme mogli poboljsati.
Jer nego zna kako se kod nas kaze "Volkswirtschaft (VWL)" ? jer to nacionalna ekonomija?
Kod nas ima ustvari uz to i "Betriebswirtschaft (BWL)", to je ekonomija u firmama.
|
|
|
|
|
|
MaikoDoll Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Apr 2008 Poruke: 51 Mesto: Beograd
|
|
Ja sam htela da se bavim u zivotu necim totalno desetim od onoga sto studiram (inace sam student FON-a). Ne mogu da se pozalim, volim mnogo moj fakultet i nista drugo ovde ne bih ni studirala, ali ono sto sam ja htela da studiram ne postoji ovde... inace niko me nije primorao, imala sam tu srecu da imam normalne roditelje, koji ne lece kompleksle preko svoje dece (znam mnoge takve nazalost!)
|
|
|
|
|
|
katamaran Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Jun 2008 Poruke: 12
|
|
sta god ne upisujte nista u zr, tamo je smor
|
|
|
|
|
|
cveetic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Okt 2007 Poruke: 64
|
|
Ja sam upisala prosle godine stomatoloski fakultet i razocarala sam se.Zaista je tesko,kako fizicki tako i psihicki.Godinu dana sam odmarala i resila sam da upisem psihologiju,zaista zelim time da se bavim i to me privlaci.Nezavisno od toga koji fakultet zavrsis,niko te ne garantuje da ces se baviti strucnim poslom.Mada mislim da je veoma vazno imati fakultetsko obrazivanje u danasnje vreme.
|
_________________ Reci mi o cemu mislis,i recicu ti cime razmisljas |
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Equity je napisao/la sledeće: | Meni lezi najbolje ekonomija s politikom (VWL), oduvijek me to interesiralo, nikad ne budem sit razmisljanja kako bi sisteme mogli poboljsati.
Jer nego zna kako se kod nas kaze "Volkswirtschaft (VWL)" ? jer to nacionalna ekonomija?
Kod nas ima ustvari uz to i "Betriebswirtschaft (BWL)", to je ekonomija u firmama. |
VWL bi u Srbiji bilo: ekonomija i drustvo, a betriebswirtschaft ima veze sto ti kazes sa preduzeca. I ja sam to imao u skoli. Ovog meseca bi trebao da zavrsim fakultet menadzment, ekonomije i prava....imacu titulu BBA ili bachelor of business administration.
Nisam bas zadovoljan i pomalo se kajem sto sam ovo izabrao. Ali sam sam kriv, radio sam to sto sam hteo. Trebao sam ici za inzinjera ili tako nesto jer to me mnogo vise zanimalo i tada i sada. Ali ja sam takav, sta zapocnem to i zavrsim...tako da evo me.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|