:: |
Autor |
Poruka |
Nina_NS Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 338 Mesto: Novi Sad
|
|
ma ne opterecujem se time...nisam non stop nasminkana tako da ce me pre videti bez sminke...ili samo sa maskarom...jedino kad izadjem negde e onda se nasminkam ali ne previse...a i nema cega da se uplasi jos uvek izgledam normalno
|
_________________ Ljubav nikad vise ni u sali,los je onaj sto se hvali da ce da me prevari.... |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Prvi put kad smo se videli bila sam bez trunke šminke, tako da je od početka znao šta ga čeka... I nije se bunio
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
rosierosie Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 10 Okt 2005 Poruke: 600
|
|
Ma, devojke, opterecujemo se bezveze detaljima koji njima uopste nisu bitni. Prvi put kada mi se to desilo, bila sam u nevidjenoj frci da mi se vise nikada nece javiti kad me vidi ujutro. Njegov osmeh i poljupci po celom licu su mi vratili samopouzdanje. I stvarno kad sam se pogledala u ogledalo, shvatila sam da izmedju mene sa sminkom i bez nje i nema velike razlike.
|
|
|
|
|
|
strange beauty ~SeXy StRaNgEr~
|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Maj 2007 Poruke: 1288 Mesto: ~*~HeArT LaNd~*~
|
|
nekad stawljam malo shminke (nekad punoo ) tako da kada se to desi nije mi problem jer izgledam gotowo isto..
|
|
|
|
.::pinki::. Odomaćeni član
|
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))
|
|
kad se sminkam, stavljam samo lip gloss, crvenilo i maskaru,tako da nema puno razlike kad sam nasminkana i kad nisam...a kad sam se prvi put probudila pored njega onakva sva razmazana, kao neki vampir nije mi bilo ni malo bed, nisam se bedirala sta ce pomisliti, to mi je glupo jer ako me voli, voli me zbog mene a ne zbog moje sminke
|
Poslednja prepravka: .::pinki::. datum Pon Maj 28, 2007 11:28 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Sminkam se samo kad izlazim,i to je puder,maskara i kreon za oci....nikad napadno,uglavnom sam bez sminke,i on vise voli kad sam bez nje...nikad se nisam optrerecivala sa tim....jednostavno sam ono sto jesam!
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Ako me voli iskreno,voljece me vala i bez sminke,a ako nece,nek se goni u 3 lijepe p.m.,takav mi ne treba.
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Ako ce te neko volet sa sminkom , trebao bi te voleti i bez nje... U suprotnom bitniji mu je tvoj izgled nego ti kao osoba... Glupo je da te neko voli samo zbog sminke, zar ne
|
|
|
Koza_pamti Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 26
|
|
Hahha zamislite kako je poznatim glumcima ako su sa nekom sex bombom zajedno sto ima kilo sminke a ujutru kad je vide prepadnu se
Ja sam prije koristila kao budala dosta sminke jer sam mislila da sam i suvise bela u licu ali zadnjih pola godine bas malo!!
Koristim neki svetliji puder labelo maskaru i kraj!!
Ne treba nikad preterivati sa sminkom jer onda delujete groznije nego sa kilo!!! 8)
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Jel si zbog mene zbog sminke ili sta??!!
Ja se ovako ni ne sminkam mnogo....ajde stavim maskaru,ruz za usne,neki put crayon,to je sve....
Pa i treba da me vidi bez sminke,nisam zivi les
|
|
|
|
|
|
*Stefy* *samo njegova*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor
|
|
Hm, zaista se nikada time nisam opterećivala I mislim da je glupo cimat se zbog takvih stvari
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
u pocetku mi je bilo frka..kao sta ce reci,...ali posle sam rekla ako me zaista voli ,sminka uopste nije bitna
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|