:: |
Da li je bas seksipilno i slatko i privlacno i ocaravajuce i zavodljivo kad malo vire tange ispod farmerki? |
Da,to mi se mnogo svidja |
|
67% |
[ 86 ] |
Ne,to mi se ni malo ne svidja |
|
8% |
[ 11 ] |
Niti mi se svidja niti mi se ne svidja |
|
23% |
[ 30 ] |
|
Ukupno glasova : 127 |
|
Autor |
Poruka |
bozayu Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 12 Jan 2005 Poruke: 151

|
|
dopada mi se sexi je
|
_________________ nije sve u lovi ima nesto i u ljubavi |
|
|
|
 |
zex_ns Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 06 Feb 2007 Poruke: 249 Mesto: Novi sad

|
|
lepo je videti ali takve devojke su 95% kucke koje ce prevariti decka
|
_________________ If you see me on the club, you'll be watchin' all night...I ain't here to seat..wanna see you work your body..so give it to me.. |
|
|
|
 |
marko98 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 12 Mesto: novi sad

|
|
brate extra je kada vidish da su ribi ispale tange ali ako je neka tosina onda se skenjash tako da nemora da je extra ako nekoj ribi na ulici ispadnu tange ako je ona nakaza
|
|
|
|
|
 |
bracuca Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 05 Feb 2007 Poruke: 37

|
|
Jako mi se dopada takav izbor kod zenske,jer ne samo da su privlacne nego nekako kao da izazivaju veliku zelju u meni
|
|
|
|
|
 |
igor0000 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Feb 2007 Poruke: 86

|
|
Zna da bude sexy(ako je ukusno-diskretno),ali treba naci granicu da ne predje u vulgarnost.
|
|
|
|
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
Niti mi se svidja niti mi se ne svidja.Jednostavno,postoje situacije gde je neukusno tako se obući,a postoje i situacije gde je to u redu.Volim da vidim kad devojka koja se tako obuče,''ume'' da to nosi.Nažalost,imao sam priliku da vidim često devojke koje imaju po 20-ak kila viška i koje vole tako da se obuku i to mi izgleda odvratno.Em,što imaju zadnjicu kao Sovjetski savez sa sve Aljaskom,nego što imaju i salo po stomaku i ledjima pa sve to izgleda odvratno.Ili još smešnije je kad neka anoreksična devojka nosi isto to to pa na njoj sve visi,tj.samo što joj ne spadnu i tange i farmerice.Mislim,da ne može svako to da nosi i bez obzira koliko je to ''in'',ne treba po svaku cenu pratiti modne trendove i obući se u trendu,ako sve to izgleda smešno.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...
Poslednja prepravka: Johnny-Delija datum Uto Mar 06, 2007 12:17 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
nebofirm Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 313 Mesto: Beograd

|
|
To je bas seksi,
ali,
inace nije kulturno da nekom donji ves viri iz odece,
i inace tange i vire jer su napravjene da stoje na kukovima,
i jos jedna stvar, ne bi virile kad bi se nosile uz pantalone i suknje, posto inace tange se ne nose uz dzins, bas mogu da zamislim kakav je osecaj kada vam uske grube farmerke sa svojim savovima lagano po ceo dan grebu guzu.
Tange idu uz laganiju odecu, pogotovo da se ne bi ocrtavale crte donjeg vesa ispod tako lagane odece,
nose se samo u specijalnim prilikama, uvece, nocu,
ne svaki dan,
posto je utvrdjeno da moze da dovede do ozleda intimnih delova, cak i do steriliteta kod devojaka i brojnih fizickih problema u vezi sa radjanjem.
To su stvarno neke osnovne stvari bontona, zdravlja i stila...
|
_________________ Zauvek slobodan... |
|
|
|
 |
kalaver Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 105

|
|
Lepo Izgleda,Ali Opet Zavisi Ko Nosi
|
_________________ !!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
*tzar* ulični pas

|
Datum registracije: 12 Maj 2006 Poruke: 3345

|
|
kad vire tange ne kazem nista! gledam i uzivam!
|
|
|
|
|
 |
SANJAR72 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 52
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 18 Mesto: NIŠ

|
|
zavisi...ako je zhena pored mene nishta...tjutim i gledam...a ako nije....eee onda u sebi promrmljam....auu sine
|
|
|
|
|
 |
XduleX Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 183

|
|
Mislim da je sexy, ali sasvim malko kada vire nikada previse....
|
_________________ Neki kazu "simpatican momak", ja im kazem bilo kako bilo samo je zezanje - provod, pice i lepe devojke stvarno. sve ostalo je.... |
|
|
|
 |
melkor Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 20 Jan 2005 Poruke: 236

|
|
Kazu:auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, a kad se okrene kazu:I jao nasta lici....
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|